slniecko To je zajímavé, jak s tím ta delka světla souvisí? Člověk by řekl, že naopak to může té psychice.
Vraj tá zmena, telo sa potrebuje prispôsobit.
Dávam, ako som dostala.
slniecko To je zajímavé, jak s tím ta delka světla souvisí? Člověk by řekl, že naopak to může té psychice.
Vraj tá zmena, telo sa potrebuje prispôsobit.
Dávam, ako som dostala.
Inak pri tej AI , bavili sme sa o tim minule s kamaratmi a zistlili sme, že všetco chlapi (z tej skupiny ľudí), AI oslovovali v mužskom rode a všetky zeny v zenskom.
Ktovie, ako je to štatisticky.
Stěžuju si na to, že mám PMS jako svině!
Ale samozřejmě i objektivně je všechno špatně!
. Např. mi pokazili objednávku, co jsem si udělala pro radost. Poslali úplně jiné zboží a ještě byli arogantní, když jsem si dovolila tam zavolat s reklamací.
slniecko my ji doma rikame svorne "blbka"
slniecko ta "naše" má mužský hlas
Anema lituju tě, blbý pms jsou fakt peklo. No a zpackaná objednávka tomu fakt nepřidá. Tak ať je líp!
To je zas dnes den, od rána mne tady mistruji chlapi, úplný mansplaining. Zajímavé je, ze všechno Rakušané.
Tvl 25 let to dělám, 25 let! a nějaký kokotko, který o tom neví lautr nic, mi radí, jaké mám mít názory.
andulka01 děkuju!
Právě jsem na sebe vychrstla půllitrovej hrnek čaje. Můžu už teď vyhlásit konec dne?
Dnes jsou asi skvrny na slunci.
Anema potvrzuji skvrny na slunci. Ja jsem clovek, ktereho skoro neboli hlava, ale dneska mam pocit, ze mi asi praskne a nejsem schopna niceho. Tipuji, ze to je ta prudka zmena pocasi...
monis to jsem měla v sobotu. Jak kdyby náběh na chřipku, ale trvalo to celý den. V neděli už to ale bylo dobrý. Tak snad to u tebe taky nic nebude.
Tak se pridam, vykydla jsem si na sebe majonezu a vajicko z chlebicku. Spacek ma pravdu, ze se to neda slusne snist. A chcipla jsem byla vcera, dneska je to trosku lepsi, snad uz to vydrzi.
Kokoska Já teda mít chlebíček, tak rozhodně nepíšu do stěžovacího vlákna!
Od božího rána kycham a smrkam a strašně mě svědí oči! A dcera vylila pullitrovy hrnek se sladkým čajem na futon, dikybohu za dnešní slunečný den, ale než jsme společnými silami tu krávu těžkou dostali na parapet, tak jsem myslela že mě trefí...
Karja Dobrej byl! Stezovat si musim na sebe.
Kokoska No, já miluju chlebíčky, ty klasické...ted na něj budu po zbytek dne myslet!
Karja tak aby ti to nebylo lito- prave me opustila v pondeli opravovana plomba i s kusem zubu. Ale chlebicek je v tom teda nevinne.
continuity děkuju. Taky přeju, ať už je brzo líp.
Zajímavé, že v tom e-shopu jsem to taky řešila s nějakým chlapem. Možná mají dneska ještě nějaké silnější skvrny
.
monis
. Ať to brzo přejde!
Kokoska No to je ale na pořádnou stížnost.
Nevim, co je horší, ty peníze, bolest nebo čas. Já ted mám praktika, kde návštěva je na 2-3 hodiny, interakce s lékařským personálem 5 minut max, děsný toto. V uterý mi dvě hodiny hodiny čekání na výtěr z krku dost rozházelo karmu. Zubař obdobně, vloni čištění kanálků mě stálo 7 tisíc a asi 12 hodin:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.