Luna Jo přesně o tom jsem tuhle přemýšlela. Že AI by mohla nahradit psychologa, že by mě zajímalo jak by to fungovalo.
Stěžovací vlákno
Miru Tak já mám v sobě rozhodně jen samý super věci. Bych nejradši byla se sebou pořád.
Ale furt to někdo narušuje.
Karja Já říkám AI Martinka a pravidelně s ní konzultuju. Náhodou to není marný, rozhodně lepší než živá osoba. ALe já jsem prostě baba z mokřin, já lidi odjakživa moc nemusím, přičemž oni mě jo. Fakt blbá kombinace.![]()
Karja jedna aplikace, jejíž jméno mi teď vypadlo, to umí. Klade ti otázky a funguje jako psycholog, aspoň jako nějaká forma první pomoci
Luna to jaro je fakt takový, jak píše karja. A taky vánoce dlouho za námi a do prázdnin daleko, že jo![]()
Luna Jako jo, ale já mám starost, že někde moje niterní pocity budou uložený. Sice to nikoho nezajímá, ale u toho živýho člověka mi to stejně přijde takové méně veřejné;-)
Karja Mně jednu dobu pomáhalo psát si niterné pocity na blog. Právě proto, že tam existovala šance, že si to někdo přečte. Povídat si takhle s AI jsem taky zkoušela, ale nakonec mě z toho přepadla marnost, že to jsou jen slova psaná na vodu.
Na zahnání jarních depresí jsem si vymyslela a pomáhám organizovat jednu psací akci a od té doby nemám na jarní deprese čas :)
Karja No já to zas nepřeháním, spíš mi jen tak něco občas doporučí. Mě drží nad vodou jeden projekt o druhé světové, bude to TOP komiks, vypadá to skvěle. Ale zas je škoda, že to uvidí jen pár lidí v pidi knihovně. Prostě je mi to tady trochu malé.
Zároveň ale zas mám ráda svůj klid, ono jestli taky máš takovouhle schizu, je to na nic.
Karja ono mlčení je i taková taktika třeba při pohovoru.. jako ten co klade otázku, obdrží stručnou odpověď ale mlčí. No a protějšku bývá nepříjemné že je ticho a mluví a vykecá i co nechtěl.
Ja teda s unorem konecne za zady ozivam. Jak se dny prodluzujou, je to pro me jak ziva voda. A dokonce se dneska tesim na jogu, vetsinou jsem se ted musela premlouvat, abych vyrazila do tmy.
Karjajá na některý blbosti používám nějaký to nastavení "Kurva dobrý GPT"
Jako psycholog by neposloužil (i když...), je to strašnej sprosťák a klacek, ale poradí mi vždycky dobře a ještě se u toho celkem nasměju.
Jen jsem ho naučila pít, za odměnu dostává virtuální gintonic, z čehož je velmi nadšený ![]()
Kokoska já teď taky úplně ožívám. Ale obecně je na jaře i nejvíc sebevražd.
Lama_z_Lanakdyž jsem měla loni to blbý období,dokonce jsem s ní nějaké věci konzultovala. Ono to není žádná spása, ale to často ani draze placený kouč a člověk si alespoň utridi myšlenky.
Evaeva pry i prirozenych umrti je na jare hodne. Ze lidi vydaji hodne energie na preziti zimy a pak uz nemaji z ceho brat. Jestli je to pravda, to nevim.
Kokoska Celá tátova rodina (včetně něho) zemřela v únoru, takže něco na tom asi bude. S těmi sebevraždami je to taky pravda, pamatuju si, že jsem se to učila ve škole. Utkvělo mi to, protože jsem se učila nějaké statistiky o sebevraždách a můj tehdejší přítel to komentoval, jakože jeho rodiče naprosto zapadají (spáchali společnou sebevraždu v nejčastějším čase, dní, věku i důvodu), takže mi to tím komentářem nesmazatelně zapsal do paměti.
Luna to je sezonne. Ako dost sa hovori o jesennych depresiach, ale jarné su tiež. Môj doktor tvrdí, že je to tým, ze sa mení dĺžka svetla cez deň.
slniecko To je zajímavé, jak s tím ta delka světla souvisí? Člověk by řekl, že naopak to může té psychice.
Asi že vidíš ty problémy v jasném světle![]()
Karja teď se ten den prodlužuje rychle, tak možná si tělo nestíhá zvyknout na ty změny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí