Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43199 příspěvků moje polička 06. března 2025 14:23

Jo a ráno jsem utekla z kavárny, kde si kupují kafe každý den bez placení. Volala na mne půlka ulice

Online continuity
43199 příspěvků moje polička 06. března 2025 14:25

Zbylé schůzky se nějakým řízením osudu přesunuli nebo rovnou zrusili. Asi nastesti. Ale v zásilkovne mám docela velký balík z vyprodeje v tatuum,  skoro se bojím ho vyzvednout.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 06. března 2025 14:25

Karja no jsem zvedava, co z toho bude, uz padla minule i nejaka uvaha o vytrzeni. To by znamenalo zas zubni chirurgii, z dolni celisti zadni zuby moje zubarka trhat nechce. Snad by sla udelat aspon korunka, doufam.

Online continuity
43199 příspěvků moje polička 06. března 2025 14:38

Kokoska

tlapkam s tím zubem  

Hele radši zubní chirurgie než aby ti poškodila nerv. Ale třeba ještě něco vymyslí. Držím palce. 

Já mám jeden takový zub špatně vyplněný, dělá se tam pomalu zánět. ted mám jiného zubaře, celkem asi šikovného, jsem objednaná na opravu, říkal, že vyplnit to nebude problém, ale možná prý praskne ten zub. No tak nevím, ještě mám čas se rozmyslet.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:01

Když jste u těch zubaru...neznáte někoho, osobu,kliniku...kde dělají fazety?

Online Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:11
Reakce na continuity:

Jo a ráno jsem utekla z kavárny, kde si kupují kafe každý den bez placení. Volala na mne půlka ulice

​No tak se ucho konečně utrhlo, každej den bez placení , hm.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:28

continuity ona je taková zachraňovací doktorka, dokud to jde. Ale teď se tvářila, že si není jistá, udělala si rtg, tak uvidím, zítra tam musím zavolat.

Zrovna mi přišel přepočet důchodu za současně odpracované roky, měli by navalit cca 16 tisíc, tak to holt vrazím do zubů.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:31

Tak Betty čeština je krásná, viz to klasické Jezte, děti! a Jezte děti!

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:31

Ja si stezuju na rozbitý auto, chybí náhradní díl, kterej potrebujem a vubec se nevi, kdy bude ... doufam, ze se po tyhle stížnosti někde vynoří 

na malým městě je to bez auta peklo pekel, dneska jsem jela s ditetem s teplotou k doktorovi vlakem 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:49

Tak už jsem se chytla taky. Uplně trapná školácká chyba v práci, že to musí být fakt skvrnama na slunci....za to už nemůže ani moje blbost, to jsou fakt skvrny.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 06. března 2025 15:52

Potrefenáhusa Je to hruza, je to hruza. My jsme byli uplně zbytečně (aneb vím to líp než opravář) s jedním autem asi tak 4 měsíce. A i s jedním autem, 75% HO nás obou dohromady, a autem mého táty k možné dispozici, to bylo uplně na H. 

Bez to si nechci ani představovat.

Takže tlapkám a přeju štěstí.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 06. března 2025 16:20

Karja my jsme normalne s jednim autem v pohode, muz to ma do prace 10 minut pěšky, ale kdyz neni zadny, boli to fakt moc. Doktora bych sfoukla do hodiny, takhle to byly 3 hodiny od odjezdu k návratu

Jeste jsem tahla kočár, abych ji s horečkou nehonila 

Online Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 06. března 2025 16:53

Moje máma má pásový opar v obličeji, dost ošklivý, přes celou tvář, v uchu, do vlasů... Její doktorka jí řekla, že to může postihnout i mozek a že kdyby ji bolela hlava, má si zavolat rychlou a do nemocnice. Asi dva dny na to ji pozdě večer opravdu začala bolet hlava, ale hlavně ji vylítl tlak na 215/110, myslela, že to s ní šlehne. Takže si zavolala 155 a opravdu ji odvezli do nemocnice. Dostala léky na snížení tlaku, počkalo se pár hodin a poslali ji domů.

Jediné vyšetření, které mimořádně nepříjemná lékařka udělala, bylo změření tlaku a poslech. Dostala ale dvoustránkový soupis vyšetření, která proběhla - od prohlídky končetin, kůže, přes břicho, krk, jazyk, oči... Zapsaná váha a výška (nevážila se, ani neměřila), tu zřejmě vytáhli ze systému. Mimochodem pod mírami 163 cm a 57 kg má připsáno "postava obézní". Zato pásový opar je popsaný jako "drobné puchýřky v obličeji", bolest hlavy jako "mírná". 

Tvl. že si něco našulí do systému pro pojišťovnu, je jedna věc, ale že jim není blbý to dát pacientovi do ruky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. března 2025 17:42

Jo dneska je den, že by radši nemusel bejt. Že mi ujel vlak, protože jsem před barákem zjistila, že nemám klíče (potřebovala jsem si vzít doma nějaký věci) a musela se pro ně vrátit do práce..no ještě ok oproti těm dvoum ženskejm, který v Chlumci zjistily, že jejich sedadla do Broumova nejedou

Víno ČD vozíčku mi budiž slabou útěchou. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2025 18:04

Pinot Noir to je děsivé

Mamince držím palce, ať je brzy v pořádku.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 06. března 2025 18:27

Pinot Noir Fuj, to je strašný chování!!

Snad opar brzy ustoupí.

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 06. března 2025 18:33

Pinot Noir prepanakrala to je nehoráznosť. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 06. března 2025 18:45

Pinot Noir preboha! Našich suseda s tým ležala v nemocnici.  Nech je mame čím skôr dobre

Offline Tabea
8153 příspěvků moje polička 06. března 2025 19:10

Pinot Noir dostala maminka antivirotika? Držím palce, ať se jí to rychle zlepší a úplně zmizí. Nevim, jestli je u nich možnost, ale mně kdysi doktorka jako prevenci chronické bolesti z pásového oparu doporučila akupunkturu. 

Online continuity
43199 příspěvků moje polička 06. března 2025 19:53

Pinot Noir uff držím palce

To, že se vykáže kdeco, mě už ani nepřekvapuje. Můj bývalý neurolog si pokaždé vykázal měkké manipulační techniky za 500 kc navíc k vyšetření, aniž by na mne jakkoliv sáhnul.  Za deset minut jsem pokaždé byla na chodbě. Teď jsem byla v INEPu a lékařka se mi věnovala hodinu! Taky jsme se konečně někam hnuli.