Tak ja ľudí dokážem odfiltrovať a nevnímať. Pokiaľ je knižka dobrá, tak sa začítam tak, že sa preveziem na ďalšiu stanicu, prípadne vystúpim o stanicu skôr... občas je to risk.
Stěžovací vlákno
Ďakujem. Spokojná som, až na toho kolegu čo som sa tu na neho bola sťažovala
. Ale predbežne to vyzerá, žeby sa to s ním mohlo zlepšiť. Aj keď, dnes ma veľmi chválil pred celou kanceláriou, tak čakám, že čo bude chcieť najbližšie.
Sťahovať sa predbežne nechystáme, už som si zvykla popravde. Priateľ robí na východe, dochádzanie máme teraz rovnaké, predtým on dochádzal cez hodinu a pol. V práci vedia, že bývam ďaleko, takže nie je žiadny problém odísť presne o 5,30. Je nás takých viac, kopa ľudí sa sťahuje na juh Londýna
A k pocasi: zrovna koukam na Top Gear dokonaly vylet, jedou z Benatek do Saint-Tropez a sala na mne leto jako vysite :-D Tyjo, tam bych se nekdy podivala!
No tak to rozhodně doporučuju! Azurový pobřeží je úžasný, obzvlášť můj oblíbený úsek Cannes-Monaco, byli jsme tam s přítelem loni a letos nakonec jedem zas. Láska prostě. ![]()
Emerald Amun Dík za zajímavé čtení o dopravě. Přesně tohle ted řeší dcera. Bude z Telegraph Hill (New Cross) dojíždět na Nothing Hill/Kensington. Bud za 45+ minut s až 3 přestupy, což je totální vopruz, nebo až 1 hod 22´ busem. Busem cca hodinu a pak kousek metrem. Nakonec došla k tomu, že je lepší sednout do busu a jet a absolvovat jen jeden přestup. Ale dělat bude od 7,30 do 17,15 takže se snad těm nejhorším špičkám vyhne. Sama je zvědavá, jak to bude zvládat, má z toho docela strach. Aspoň, že v pátek bude končit ve čtyři.
Takže díky za zkušenosti, já jí to předám. Hodilo se ![]()
Po práci se určitě špičce nevyhne a ten bus se taky může někde pěkně zaseknout - výhodou je asi pouze to, že platí za tu jednu cestu busem bez přestupů jen 1 libru a 55 centů, cestování metrem leze do peněz víc. Až to zkusí, uvidí, jestli jí to bude vyhovovat. Jezdit hodinu ( a to ještě v ideálním případě ) každý den tam a zpátky fakt není žádnej med. Já jsem takhle z busu přesedlala na metro, když jsem jezdila do jazykovky, bylo to prostě k nevydržení.
Dnes ráno mrzlo ![]()
![]()
Dnes ráno mrzlo ![]()
![]()
A nemohla jsem najít škrabku na okna.
Už byla "zaletněná".
u nas taky, ale skrabky do zmrzlych nastesti neschovavam:-)
dle pranostik se nam po dlouhe dobe dostavilo fakt tradicni jaro, ja mam z toho radost
ve dvě mám zkoušku a místo abych se učila tak sjíždím ty internety![]()
ja potrebujem odísť z kancelárie o 16:00 a mám množstvo práce, tak som si privstala, aby som to všetko stihla. A namiesto práce behám po tých internetoch. A som nevyspatá ![]()
A já chci plavky Triangl a nechci platit DPH a clo!

Emerald Amun Dík za zajímavé čtení o dopravě. Přesně tohle ted řeší dcera. Bude z Telegraph Hill (New Cross) dojíždět na Nothing Hill/Kensington. Bud za 45+ minut s až 3 přestupy, což je totální vopruz, nebo až 1 hod 22´ busem. Busem cca hodinu a pak kousek metrem. Nakonec došla k tomu, že je lepší sednout do busu a jet a absolvovat jen jeden přestup. Ale dělat bude od 7,30 do 17,15 takže se snad těm nejhorším špičkám vyhne. Sama je zvědavá, jak to bude zvládat, má z toho docela strach. Aspoň, že v pátek bude končit ve čtyři.
Takže díky za zkušenosti, já jí to předám. Hodilo se ![]()
to bude pracovat skoro 10hodin a jeste tri hodiny cestovani?To je tedy hodne drsny a co jeji soukromy zivot?To se priznam bych dlouho nevydrzela.
ja chtela vstat v osm rano udelat doma plno prace a vzbudila sem se ted a sjizidim ty internety.![]()
to je teda smula! :D
ja uz nekolik dni fakt spatne spim, v sobotu se stehuju a mam pocit, ze jsem dosahla te hladiny stresu, kdy uz mi je vsechno tak trochu jedno, respektive se poradne nemuzu k nicemu vybicovat. tak se tak plouzim od jednoho ukolu k druhymu a resim fakt jen to, co povazuju uplne za akutni.
hodne sil!To das!Ono nam to nikam neutece.
(tak semm si dala novy limit v deset zacnu.takze jdu pro stafle a myt okna.)![]()
a tohle je ale i na tradiční jaro dost brutální kosa, ne? Já neříkám, že musí bejt 30 celej duben, ale takováhle kosa mi přijde i na normální jaro trochu zu viel
A dávaj k nim i tu postavu? živě v nich vidím sebe :D
On by asi skoro každý jednotlivý den jakože jaro prošel, ale vzhledem k tomu, že už od předvelikonoc se počasí pořád houpe mezi jakžtakž/hnusně/ještěhnusněji, jsem z toho už dost zmožená.
Tu bych doladila, ale už jednou jsem si u nich plavky objednala a s clem a DPH vyšly na skoro 4 tisíce, a to teda ne děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.