Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:19
Reakce na rasaNori:

zkoušky odpoledne jsem nesnášela, hezky co nejdřív a nejlíp jít na řadu jako první, aby se člověk nenechal vydusit od spolužáků, co všechno neumí.

Držím palce!

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:20
Reakce na Potrefenáhusa:

nevim jak je v praglu ale tady az na vyjimky (vcera byla echt kosa i pres den) fakt jaro - v noci zima, pres den az ke dvacitce na slunicku plus casto prsi. ta sucha jara poslednich par let byla opravdu spatna. jinak brezen byl teplotne nadprumer, duben myslim prumer

49359 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:22
Reakce na rasaNori:

ta fotka hlavne vypada ze pani chytla vodspoda plisen;-)

49359 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:22
Reakce na rasaNori:

ta fotka hlavne vypada ze pani chytla vodspoda plisen;-)

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:24

docela obstojně bylo někdy v pondělí, ale jinak je přes den myslím tak max 15, v noci k nule. Že prší, je dobře, ale ke dvacítce bylo za poslední měsíc snad dvakrát a už teda taky nevim, do čeho se oblíct, včera jsem se vracela pro ponožky, kabát a šálu

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:25
Reakce na Mutziputzi:

tak to je docela hustý, to bych asi za plavky nedala (a ne proto, že byste snad měla utrácet za něco jiného), protože vím jak dlouho mi plavky vydrží :D A je jedno jestli to jsou surfařské značky typu ripcurl nebo o´neil.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Haha jsem se učila přes noc, někdy ve čtyři jsem si šla lehnout a při ověřování v kolik že je ta zkouška jsem zjistila že není na 8:30 ale na 14:00 :D Drobnost :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:34

Jo a jako každý rok si stěžuju na skauty co prodávaj měsíčky. Koupit si to nechci a nikdy nekoupim a je mi líto je odmítat, takže mám hlad jak herec a nemůžu se jít najíst!

Offline Sweet Potato
40426 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:36

Ke dvacítce? Jedu do Brna. Jinak ano, březen byl vydařený, ale to už je dávno. A duben byl podprůměrný.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:43
Reakce na Sweet Potato:

k dvacitce u nas tedy taky nebylo,ani nahodou.Spis k desitce.

Ale ode dneska by uz snad melo byt lip a pozitri uz ty dvacitky.Jo,sem porad naivni a verim predpovedi.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. května 2017 11:20
Reakce na Zarinya:

to bude pracovat skoro 10hodin a jeste tri hodiny cestovani?To je tedy hodne drsny a co jeji soukromy zivot?To se priznam bych dlouho nevydrzela.

Chyba stisku. Od 8,30 hod. a přestávka na oběd delší než máme my.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. května 2017 11:26
Reakce na Dadoo:

uff no alespon tak.musim rict,ze sem se uplne zdesila.

Ja tohle treba chapu u lidi co si jdou privydelat,ze se zaprou a rok,dva opravdu jen pracuji a spi,ale tvoje dcera si tam sla vybudovat novy zivot tak mi to prislo opravdu drsny.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 10. května 2017 11:30
Reakce na Dadoo:

K tej doprave:

Teda busom je to dosť ďaleko, poznajúc dopravu v centre, toto by som asi vyskúšala tak raz :)

Pokiaľ bude jazdiť zo stanice New Cross, môže ísť vlakom spoločnosti Southeastern na stanicu Cannon Street (je to asi 10-12 minút) a tam prestúpiť na Circle line a tými ísť priamo na Notting Hill (25-30 minut). Takže by mala jeden prestup. Odporučila by som, aby si kúpila mesačník pre zóny 1-2 (New Cross je zóna 2), platí jej aj pre iné vlakové spoločnosti, nie len pre metro a autobusy.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. května 2017 12:47
Reakce na carries:

Jé, díky moc zapodrobnou radu!! Hned to předávám dál!Díky

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:01
Reakce na Dadoo:

doprava v Londýně zní teda jako dobrá bojová hra :-D

Ale je fakt, že mě trvalo asi 4 roky, než jsem vyhmátla tu úplně nejrychlejší cestu do práce, a to jenom po Praze

49359 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:09
Reakce na Potrefenáhusa:

tam je supr metro a ty vlaky, busama traga. a taky me teda prekvapilo ze se dost casto bez varovani nejaka trasa/cast metra uzavira, ale byva to hlavne o vikendu. se nam takhle zkomplikoval vylet do camden townu co byl "za rohem" no byt tam sama tak me klepne kdyz nas vyhnali z metra:-)

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:16

já jsem takový škatulata hejbejte se zažila v Istanbulu v metru, hlášení jenom v turečtině a pak, skoro jako na jedno tlesknutí, se prostě se vyměnili lidi ve dvou protijedoucích metrech, našinec byl z toho šrumce teda taky mírně zmaten...

jako mně je v Praze dobře, v podstatě je to taková dědina, zatim teda největší město, kde jsem byla, byl ten Istanbul, ale nějak už mi to přišlo skoro dost, i když to centrum je takový útulný, tak je to 20 mega lidí nebo kolik to neoficiálně má i s předměstíma (se mi asi s těma pořádnejma asijskejma velkoměstama vysmějete :-D)

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:17
Reakce na Dadoo:

Rado sa stalo Ak by ste potrebovali s čímkoľvek pomôcť, kľudne SZ

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:20
Reakce na Potrefenáhusa:

istanbul ma taky mazec verejnou dopravu!

kdyz jsem tam byla, musela jsem dost casto jezdit z evropske casti do asijske a naopak a to bylo taky celkem husty. ve spicce bych si nebyt doprovodu ani netukla, ale mistni jsou zvykli 

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 10. května 2017 13:23
Reakce na Lilly_Ku:

mno, tak já jsem taky jela jednu stanici tramvají s něčíma rukama na zadku, pak jsem teda radši vystoupila :-D Masakr to teda fakt byl...