To je preto,lebo im pribudla konkurencia
sú to tie z Deichmannu? Lebo ak áno,začínam sa báť.Mám čierne a zatiaľ fajn.
Stěžovací vlákno
Ano, ty. Na vnitřní straně nohy, kde je ten pružný šev kvůli nazouvání. Chodila jsem tak dvě hodiny po obchodech, ve finále jsem v CCC musela ukrást zkoušecí ťapky a vypodložit to kusem papírového kapesníku. Prostě mám divný nohy. Přitom tak ráda chodím!
Nemáte divný nohy, jsou to blbý boty. Já se v Deichmannu vždy spálila (i s tou jejich "kvalitnější", koženou řadou), tam už zásadně ani nelezu.
Taky si chci postěžovat na boty. Všechny, které se mi na Eobuv líbí , jsou cenově dostupné a možná bych je obula, tak mají jen do čísla 40. ![]()
kvůli dopravě do práce se už dcera v londýně stěhovala myslím tak třikrát. nabyla jsem dojmu, že není vůbec důležitý jak byt vypadá, hlavní je aby ležel na správném dopravním uzlu.
Já se čím dál častěji spálím s čím dál dražšíma botama. Tak jsem si řekla, že za těch pár stovek to zkusím. Chvíli to vypadalo nadějně, no. Asi mi nezbyde než začít nosit ponožky i do sandálů, nakoupím nějakém infantilní a budu se tvářit, že jsem děsně cool a in.
soucitim! jak daleko to mas do prace? kamaradka bydli v Southend-on-Sea a dojizdi do centra Londyna kazdej den, to jsem teda cumela ...
Jenže co je v Londýně správný dopravní uzel, že... Podle mě je nejlepší bydlet tak, aby se člověk dostal do práce pěšky ( pro většinu Londýňanů samozřejmě utopie ). Metro není špatné, ale ranní a odpolední špička je na palici a ještě když se k tomu přidají ty různé změny a drobné incidenty, které metro zdrží, tak se ta cesta do práce občas dost protáhne. S autobusy to na některých trasách není o nic lepší. Na druhou starnu -na to, že je Londýn tak velká a zalidněná metropole, ještě doprava funguje celkem dobře.
Tady to cestování za prací z pro nás fakt velkých vzdáleností, není žádná výjimka. Ráno hodina narvaným vlakem ( kde si ani často není kam sednout ), pak třeba ještě půl hodina metrem, to, že člověk mezi tím něco nachodí, ani nepočítám, večer to samé. Mě by z toho kleplo, ale tady jsou prostě zvyklí.
Jestli jezdíte Northern Line, tak se divím, že to je první zádrhel, který Vás při cestování do práce potkal.
Jj a nejlépe s kraječkama ![]()

Uf, tak velký obrázek jsem nechtěla, pardón
S tím cestováním za prací - já chápu,, že pro řadu lidí je bydlení v Londýně fakt drahé, někdy si ale říkám, že by možná to, co vrazí měsíčně do jízdného, mohli vrazit do toho bližšího bydlení. Nevíte, kolik ty Vaše kolegyně na jízdném měsíčně utratí?
jojo, ja se prave divila, taky mi to prislo hrozne moc.
tady jsem do stare prace jezdila hodku od dveri ke dverim a bylo to pro me tak na hranici unosnosti. nedokazala jsem ten cas ani moc smysluplne vyuzit, ze bych si treba cetla, protoze na to bylo metro v ranni spicce prece jen moc narvane. takze me ten ztraceny cas docela stval.
aha, tak 40 minut jeste neni tak moc. to s tema vlakama je na palici, 10 minut ve spicce ...
Podle mě dělaj ty boty čím dál blbější, já se v Deichmannu spálila dvakrát, maj prostě blbý konstrukce těch bot, o něco lepší mi přijdou CCC, ale to jsou taky laciný boty a sázka do loterie. Já mám teď ultra blbý polobotky od Bati, co stály 1800,-, netlačej, ale jedna bota mě nutí šmajdat a bolí mě z nich klenba.
Kožený sandály za dva tisíce od Artu mi sežraly po dešti nohy, pustila z nich barva a mě se oloupala kůže na chodidlech....
nejsou nahodou v londyne nejaky uplne brutalni ceny mesicnich jizdenek? ja tady platila nekde kolem 80 EUR na mesic a jeste jsem se cilila, kamarad psal v londyne o cenach v radu set liber, je to mozny?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.