Šmarjá, co bych dala za to, kdyby lidi v MHD úplně normálně požádali o uvolnění místa, když potřebujou!!! Tuhle jsem např. seděla na dvojsedadle u okna a četla si cosi a jen jsem periferně zaregistrovala, že se paní vedle mě swapnula s nějakým starším pánem, k mé smůle ale paní nevystupovala, jen toho pána pouštěla sednout a samozřejmě hned vzápětí spustila ten klasickej hlasitej mámsmutnejživot monolog o tom, jak jsou ti mladí otřesní dnes, furt samý mobily, nepouští člověka sednout, a jak je jí z této doby úplně špatně, na blití, atdatd. Pán byl naštěstí takovej dobrák a když už na ni zareagoval, tak se ji spíš snažil ztišit, a já na další zastávce vystupovala, takže jsem všechny ty odpovědi, jak by tahle doba možná byla lepší, kdyby na sebe lidi dokázali normálně mluvit a odpustili si trapný žlučovitý scény, nějak spolykala. Fakt to nesnáším toto, když si všimnu, tak okamžitě pouštím, ale fakt nedokážu celou cestu v MHD třistašedesátkově skenovat okolí, jestli se ke mně zezadu neplíží babička o berlích.
Fuj, to se mi ulevilo!! :D