Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 11. května 2017 18:19

Mňa tak kedysi chytil revízor, keď boli rodičia na návšteve. Mama si zle pípla kartičku pri vchode do metra, tak sa viezla, nevediac o tom, načierno. V Londýne pokuta 80 libier...

No, museli sme vystúpiť na najbližšej stanici, ale revízor vidiac naše zúfalé tváre si našťastie dal vysvetliť situáciu a nechal nás ísť bez pokuty. Ešte nám aj poprial pekný deň

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. května 2017 18:22

Minule kámoška rozbalila doma z pliny několika týdenní mimino. My se s ním mazlili a já udělala fórek jakože "doufám, že nás nepocura :)". A kamarádka mi s vaznou tváří důležitě odvětila, že to přeci vůbec, ale vůbec nevadí a je to naprosto v pořádku, když se to stane.

Bože dej, ať si jednou zachovam co nejvíce zdravého rozumu 

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 11. května 2017 18:31

Name ty zaagitovany maminky co si mysli, ze kdyz dite nekoho pocura nebo prebalujou kde je libo pusobi jak chodici antikoncepce. Musim teda zatukat, tady jsem to nevidela. Maximalne nekde v mallu pani jak koji, sice na verejnosti, ale diskretne. To mi neva. Plinu jsem tady nevidela snad za celou dobu pobytu a nehrozi ani nahaty deti na plazi. Ale to spis kvuli SPF a slunicku.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 11. května 2017 18:35
Reakce na Candance:

No to asi jo..teda

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. května 2017 19:47
Reakce na Candance:

Neuprosila jsem ho. Dodnes si o nem myslim, ze byl blbec.

Zase ale pochop, že on má za pokuty provize, který jsou velkou sočástí jeho platu. Já bych se na jeho místě taky vykašlala na prosení nějaký ženský, protože ona mi složenky neplatí a rodinu neživí že jo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:24
Reakce na ice:

To ja na jednu stranu chapu, ale .... lidske podle me je,kdyz vidim, ze studentka ma v litacce kupony snad za tri roky, posledni vhprsel snad pred tydnem, i ten listek ma koupeny a k tomu historku, ze si ho zapomnela cvaknout a kvuli tomu vystoupila... nemyslim, ze by jich chytil tak malo. Ale uz je to davno, sla jsem na brigadu a zaplatila

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:35
Reakce na Candance:

taky sem potkala blbce revizora.(a je mi jedno kolik zivi deti)

Mela sem prukazku celodenni,no pak si ji premenila na od 9.00hod.a zapomnela nato.Do metra sem nastoupila za deset minut devet a revizor.nedal se ukecat-blbec.(tady tedy je,ze kdyz prukazku mas tak se plati jen polovicni pokuta)

Ale policajty v aute sem ukecala vzdycky,

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:13
Reakce na Candance:

Njn podle prepravnich podminek je proste v pravu on. Neda se nic delat chyba byla na tvoji strane a zaplatila jsi za ni. Jsem docela hakliva na nadavani jinym kvuli vlastni blbosti nebo zapomnetlivosti.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:14
Reakce na Zarinya:

policajt neberw provize z pokut.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:20
Reakce na ice:

neziju v Cesku tak to tu muze byt jinak.To je jedno,ale jde o to,ze je dost lidi(napr.bezdomovcu)ze kterych to nikdy nevymuzou takze lidsky pristup by byl taky na miste.;-)

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:26
Reakce na ice:

Mas pochopitelne pravdu, na druhou stranu mi revizor parkrat pokutu odpustil, jednou dokonce i kdyz jsem se priznala, ze jedu na cerno zamerne, takze se Candance nedivim, krome vlastniho selhani mela i smulu na cloveka.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:27
Reakce na Zarinya:

Lidsky pristup je co? Odpoustet lidem pokuty? Proc? Ja taky zaplatila pokutu ptz jsem dobihala tram a nestihla vcas poslat sms na liste. Proste moje chyba. Kvuli tomu neni revizoe blbec.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:30
Reakce na Garfie:

Mne proste vadi kdyz nekdo neco udela blbe, ale blbec je samozrejme nekdo uplne jinej. 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:37
Reakce na ice:

S tim souhlasim, on ten "blbec" pocit taky vetsinou vyvola neco jineho, nez jen plneni povinnosti, spis takovy celkovy pristup toho cloveka (ted mluvim obecne, nevim jak to bylo v tomhle pripade).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:42
Reakce na Garfie:

tak ted si nato kapla.:-)alespon u me to tak bylo.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 12. května 2017 12:46

Já tedy nechci vyvolávat přebalovací flame, jen obecná úvaha. Venku zima, nakojíte v kavárně a mimino se pokadí. Nemají tam na záchodech přebalovací pult, Vy jste hodinu cesty od domova. Co teď s tím? 

V kavárně na stole nepřebaluji aby bylo jasno

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 12. května 2017 12:54
Reakce na žluťásek:

No a neslo by to decko prebalit v kocarku? 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 12. května 2017 12:58
Reakce na ice:

Určitě šlo, Já to tak dělám venku. Ale měla jsem za to, že problém je přebalování v prostorách kavárny, kde lidí jedí a pijou. Takže jo, vyndavat pokakané dítě na stůl nebo na židli určitě není nutné

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 12. května 2017 13:01
Reakce na žluťásek:

Ja myslim, ze nikomu nevadi prebalovani, ktery neni videt. Ze slo o prebalovani na stole, vsem na ocich.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 12. května 2017 13:02
Reakce na žluťásek:

no já myslim, že jde prostě o tu míru, jako ve všem.