no a teraz si predstav, ze mne nechavala plienky mojich deti kadetade babicka. je pravda, ze ona sa hranica dost posuva, uz len preto, ze ked sa dieta po... na prechadzke, tak tu vec clovek vozi pol dna v kociku, ti prezieravejsi teda v sacku, ale spolu s ostatnymi vecami, pretoze to predsa nevyhodim v lese.
Stěžovací vlákno
Chacha, možná už jsem tu psala, jak jsem jela s manželem metrem - já v devátém měsíci, on o berlích a řekli jsme si, schválně jestli někdo vstane. Když jsme nastupovali, všechna sedadla byla obsazena, ale nikdo nestál, a všichni koukali, jak nastupujeme, a nevstal nikdo. Bylo drocela pozdě večer, tak si asi všichni říkali, že těhotný a invalidi mají sedět doma
Edit: koukám, že jsem v diskuzi nějak pozadu...
Tak jasně, taky nikomu nevykládám, čím mě štve
a fakt je, že někdy lidi překvapí.
Tak ja tiež musím zbierať h.... po psovi a som tu. Koľkokrát keď sme v lese tak to nesiem aj hodinu k najbližšiemu košu, ale tak sáčok v ruke s uškami, dezinfekcia vo vrecu...to sa dá. Na linku to nedávame :D
Tak to se přiznám, že v lese nesbírám. Ve městě a i jiných obydlených oblastech bez výjimky, ale v přírodě mimo civilizaci teda ne. Ani mě nenapadlo, že bych měla. Asi slepá skvrna :-).
Snad to tak zůstane
No ale někdy ten tik v oku taky mám a řvala bych, až bych řvala ![]()
No tak nie úplne v lese, povedzme lesopark za mestom :D Ani ja niesom extrémista. Ale tak zbieram aj v lese na turistických chodníkoch ak sa vy... priamo na stred. :)
Mně fakt za celý ty léta poprvé až dnes. A ještě jsem zvládla chytnout jiného. Takže dvakrát v rozmezí asi tři hodin.
Ale taky jsem to slyšela, že pokud tě chytí, tak ty postihy jsou daleko horší než u nás, tudíž jsem si nikdy netroufla jet načerno
No holt bylo krásně, tak vylezli z nor
.
Ale musím říct, že jsou mnohem milejší než ti pražští.
K tematu: dnes jsem si objednala the games people play od berneho, zakladatele transakcni analyzy. To zas bude poznatku :)
Já nejezdím načerno ani doma..ale o tom Berlíně sem četla a že pade na místě prej..
kdyz me tady to studium proste nepomuze, jsem socialne leva, ja to v te realne situaci proste nevidim.
Tak já úmyslně už dávno taky ne. Tyhle kaskadersky časy už mám dávno za sebou, ale loni koncem roku jsem náhodou jela s fijou metrem z Flóry na Zličín. Já na Můstku přistoupila na béčko a teprve na Hurce mi docvaklo, že jsem si ten lístek necvakla
. Fija má totiž litacku,takže turnikety prolitla a já za ní. No samozřejmě jsem se těch posledních pět stanic třásla jak ratlik, aby se někdo neobjevil. To byly nervy.
No, to chápu, já bych asi radši vystoupila ![]()
To já normálně taky, jenže pak by mi ujel autobus z Prahy domů. To byl ten hlavní problém.
A blbý hlavně je, že jak v pražským metru není narozdil od toho berlinskyho mobilní signál anebo hodně spatnej ve stanicích, tak si ji člověk ani nemůže dokoupit s pomocí SMS.
No, tak to by bylo blbý..mně se jednou stalo, že sem neměla už/ještě platnou opencard, a potřebovala sem se někam rychle dostat a nejrychlejší to bylo projít metrem-jen tu stanici z jednoho konce na druhej..no byl to adrenalin.
Jednou v šatně u bazénu stáhla ženská miminu takovou tu koupací plínu, flákla s ní doprostřed místnosti na podlahu a s dítětem na ruce kamsi odkráčela. Já jsem tam zůstala stát s bradou u kolen. Bohužel až zpětně mě napadlo, že jsem tu plínu měla sebrat a hodit do její skříňky s věcma, kterou nechala otevřenou ![]()
(V té šatně je odpadkový koš.)
No, to chápu, já bych asi radši vystoupila ![]()
Ja poctivka bych taky vystoupila..... no a pri tom vystupu me chytil.... prosila jsem, ukazovala prazdny listek, litacku plnou mesicnich a ctvrtletnich kuponu, aby videl, ze nejezdim nacerno. Neuprosila jsem ho. Dodnes si o nem myslim, ze byl blbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.