Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 11. května 2017 15:48

jo a taky mi jednou nechala u mě doma v kuchyni na lince použitou plínu, že prej nevěděla, kde mám koš a řekla mi to, až když jsme byly venku před domem

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 11. května 2017 15:51
Reakce na :

No mě top řekvapilo, je to moje nej kamarádka a moc chytrá holka..ale holt se člověku fakt změní vnímání a priority, nebo nevím..vidím to teď v přímým přenosu na kamarádce, co má malý dítě, nikdy je moc nemusela a teď žije jen pro něj a všechno se točí okolo něj, asi to tak má bejt žejo, akorát se to občas může přešvihnout (tím chci říct, že asi ne každá mátka přebaluje v restauraci, záleží prostě na povaze)

doufám, že tu nespustím nějakej flejm

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 11. května 2017 15:55
Reakce na Potrefenáhusa:

To není divný ani čtením mp, myslím, prostě má každej jiný hranice. Já ze zásady nedělám věci, co se dělat nemají, prostě sem tak vychovaná, někdo to má jinak..a to s tím přebalováním, asi to bude drobet přísupem k hygieně a pořádku, si myslím, že někdo, kdo je založením pořádník a žije s tím vědomím, že některý věci prostě ne, to neudělá, i kdyby těch dětí porodil pět naráz..ale je to jen můj názor

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:05
Reakce na :

Proste ji to takhle rekni, na tom prece neni nic k urazeni nebo tak neco.

Offline Sweet Potato
40429 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:07
Reakce na :

Já bych jí to řekla, že nechceš, aby to někdo třetí (jasně že ne ona) zneužil.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:08
Reakce na :

jo, byly jsme s tou kamarádkou a batoletem, který si zrovna začínalo stoupat, takže sezení ho moc neuspokojovalo, tak to bylo trochu náročnější a kamarádka si to jídlo chtěla vzít na zem, aby mohla batole vypustit (kousek vedle byla taková oplocená louka pro děti i s pískovištěm, ale právě se tam nesmělo nosit to nádobí a sklo, což teda fakt chápu) (a abyste si nemyslely, že jsme vyrazily s batoletem do hospody a pak se divily, že ho to tam nebaví, tak jsme byly na výletě v přírodě a byly jsme pak na obědě před příjezdem vlaku)

já teda taky strašně nerada dělám věci, co jsou zakázaný nebo nějak celkově divný nebo mám pocit, že se to dělat nemá, ale třeba tahle kamarádka o některých věcech vůbec nemá tušení, což jí na jednu stranu strašně závidím

ježiš, teď se mi vybavilo několik dalších příhod, který mi pomalu spouštěj tik, ale je to fakt dobrá kamarádka a kromě toho, že mi cvičí moje neurózy, je fakt hrozně fajn :-D

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:14
Reakce na :

Se omluv, ze jsi sice slibila, ale postupne se ti to rozlezelo v hlave atd.

Online continuity
43146 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:19
Reakce na Lilly_Ku:

to je svata pravda, takto to vidim. boze ja tak podleham manipulacim.

Offline Sweet Potato
40429 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:21
Reakce na :

Chápu. Ale čím víc to budeš odkládat, tím trapněji ti bude.

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:27
Reakce na Potrefenáhusa:

huh tak ta "slepa skvrna" se proste tak stane... urcite ne az takhle, ja nikomu plinky nikde necpala, akorat kdyz je v tom clovek tak zapadnutej (vsecko se tydny mesice a roky!uaaa toci kolem plinek atp) je asi dost snadny to "nevidet" fuj su rada ze je to za mnou:-)

Online viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:28
Reakce na :

s pravdou ven je obvykle genialni:-)

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:28
Reakce na Ounz:

Já myslím, že to ani nebude přístupem k pořádku a hygieně. Já třeba nejsem žádná hygiena nazi, snesu fakt docela hodně (doufám, že to nikdo nebere jako přiznání, že jsem prostě prase  ), ale některé věci prostě patří do soukromí-sex, nahota, kojení (myslím tím takovou tu jeho ostentativní variantu), přebalování, vyměšování a takovéhle věci. A dokonce i odmítám připustit, že někdo má ty hranice posunuté....

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:35
Reakce na Garfie:

No, tak hranice má posunutý kde kdo..já se řídím tím, co tu psala výše Amun , bejt ohleduplnej k ostatním, takže moje jediná reakce bejvá, že nadzdvihnu obočí, a pak ho zas spustím. Si říkám, že třeba okolí taky něčim seru  a nevím o tom

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:39
Reakce na Ounz:

No ja sa tiež snažím reagovať kľudne a s rozvahou. Ale plienku na linke by som nerozdýchala. Vôbec, mrazí ma len si na to pomyslím.  Ale určite by som na kamarátku nekričala ani nič podobné, ale potichu doma v súkromí by som hodinu čistila linku savom a popri tom si hovorila, že určite sa to nestalo-to sa mi iba zdalo. :D

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:41
Reakce na paktofonika:

No..člověk toho rozdýchá..nebyla bych ráda, ale v případě nejlepší kamarádky (a ta moje je někdy roztržitá) bych to dala. A rovněž bych úřadovala se savem