viktorka_od splavu Raduza Nerada přispívám do těchto debat teda.... Ale ono je rozdíl jestli je to les někde u nás, daleko široko za vsí a nebo je to nějaký exponovaný les, u kterého třeba pohodlně zaparkuješ a je tam těch pejskařů a celkově procházkářů více nebo taky rovnou takový městský les. Jeden čas jsem bydlela u prokopského udolí v Praze, sambo nadšenej, příroda za rohem, tam se ale nedalo vkročit, jakej tam byl smrad.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu já ti nevím, h..no jako h..vno. Do koňského jsem šlápla v lese kolikrát. A přiznám, protože nejsem ochotná věřit tomu, že to někdo uprostřed lesa sbírá.
Ale rostlinný materiál mě pobavil. ![]()
Karja tak já bych byla ráda, kdyby psí hovna neležela na cestách a pěšinách ani v hlubokých lesích, ale jelikož pejskařům očividně připadá v pořádku nechat je ležet i na cestě v příměstkém lesíku, tak to bych asi vážně chtěla moc
Raduza akorát že když šlápneš v lese do kobylince, tak než dojdeš domů, je bota čistá, ale když šlápneš do psího, smrdí bota i týden po vyčištění.
koňský trus lepší jak krém na boty ![]()
Jen pro úplnost, nic proti koním, já je mám ráda. Ani z těch jejich koblih na cestě nedělám vědu. A popravdě teda, že bych se v lese brodila psími hov.y se mi ještě nestalo. To spíš potkám lidské. Takže ty hysteráky tady moc nechápu.
Karja chtěla jsem napsat, že v lese mi přijde v pohodě nesbírat, pokud to neleží na cestě. Ale myslela jsem fakt v lese, kde projde jeden pes za hodinu, ne prokopák![]()
Karja Taky si myslim , ze je les a les. Nejdřív mě zarazilo, ze nekdo sbírá v lese psi hovna, to by mě v životě nenapadlo. Ale vybavil se mi automaticky les u nás, kde člověk občas někoho potká, ale mimo hlavní pěšinu jen velmi zřídka. Z té pěšině odhazujeme mimo ni, ale jinak teda nesbírá v lese nikdo a troufám si tvrdit, že se to ztratí. Ale je jasný, že v lesíku u husté zástavby to musí být strašný.
kobylinec máme občas i ve vsi. Je tu hodně chovatelů koní i přímo ve vsi. Jedna paní , pokud její kůň vypustí něco v obci, se vrací s lopatou a háže nám to do předzahrádky
Bože, my jsme úplnej vidlakov ![]()
V lese nesbírám, pes nekadí na cestičky. Popravdě by mě to ani nenapadlo
Raduza tak on je duvod, proc se konska mrva pouziva na hnojeni, zatimco psi ne ![]()
Za me teda mnohem lepsi na bote natravena trava a seno, nez masove granule. Struktura a zapach nesrovnatelny ![]()
To je ale pěkná debata ![]()
Pro pořádek - nevyžaduju po nikom sbírat hovna kdekoliv v hlubokých lesích, psala jsem o cestách. Ocenila bych, kdyby majitelé nenechali psy kadit uprostřed pěšiny, a když už se stane, odkopnuli to aspoň do křoví.
Evaeva jeden pes za hodinu mi přijde dost vysoká frekvence. Pokud to teda není několikahektarovej les bez cesty.
notna proto ti ta předzahrádka tak vzkvétá! Nám tam hází jen sáčky od chipsů a plechovky od hnusopiva. ![]()
Poslala jsem THS jednoduchý dotaz týkající se konkrétní věci a zpět mi přišly tři obecné pokyny bez odpovědi na moji otázku. Uáááá ![]()
Tabea no tak jeden pes za hodinu, když ta cesta má třeba tři kilometry, pes běhá v okolí cesty 30m na každou stranu, tak ta hustota exkrementů nebude tak vysoká, si myslím. Kdo to spočítá?
Ideální by bylo to teda aspoň trochu zahrábnout
Pinot Noir Jj, nevadí mi to. Ale ty sáčky, vajgly apod tam máme taky. Plus teda občas i to psi ho.no ![]()
Tabea výborný nápad! Medzipredmetove vzťahy!
Když se mi pes vykadí v lese, tak to nesbírám. Ty tu hromadu, když si uleví kůň, nějak jo?
Ja tedy sbiram. V lese, v poli, na louce - vsude.
Priznam se, ze me jeste ani ve snu nenapadlo nesbirat po svych psech, at se vy... kdekoliv ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí