Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:16

letfenixa Neříkám robatku lepšího, ale něco bezpečnějšího, prostě žadnej sporťáček/smrťáček. Před měsícem u našich borurala moje spolužačka, dvě děcka domlácený, ona zlomený žebra a auto na odpis, tak se mu snažím vysvětlit, že není auto jako auto.  

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:28
Reakce na Kan:

U nás se teď rozmohl strašnej nešvar, že lidi jezdí venčit autem. Bydlím na okraji tak to vidím, přijede borec a z auta mu vyskáčou dvě větší plemena a jdou do polí kolem rybníků. 

​U nás se rozmohl takovej nešvar, že lidi dovážejí děcka do školy autem. Borec přijede do protisměru, zastaví na přechodu, z auta mu vyskáčou dvě větší děti a borec se otáčí na přechodu, zařadí (vlastně ne, teď je to samý automat) a plnou rychlostí odpálí směr ředitelství vesmíru. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:30

Já jsem jednou jela v minicooperu a došlo mi 100%, že "není auto jako auto". Celou cestu jsem se bála, že nás někdo přejede

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:31

Samantha Chtějte na obci, aby vám tam postavili na ráno policajta. Borce by to mohlo přejít.

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:34

711990 To je divný, že by to nešlo nastavit tak, abys dosáhla na pedály i z výškyJá se vždycky vypumpuju nahoru, přisunu sedadlo dopředu, zarazím volant a dosáhnu v pohodě. Oktávka kombík. Mám 158.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:34

Samantha Taťka plní úkoly prostě. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:38

ŘvousenkaBych nemohla být vyheverovaná až ke stropu, dyť musíte šmrdlat koleny o přístrojovou, ne? Já se přiznám, ten hever na sedačku vůbec nepoužívám, jen pojezd dopředu, dozadu, zrcátka a čau.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:39

Mohučanka mama mívala staryho polskyho Fiata, prej byl tenhle pocit taky dost intenzivni

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:40

V aute se taky šroubuju uplne nahoru, mam 1,6 a dosahnu v pohode, spojku teda nemame 

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:41

Řvousenka navic v nekterych autech se ta nastavena pozice da ulozit. Staci pak zmacknout jeden cudlik, nemusi se vemblovat pokazdy se vsim, kdyz se meni ridic.

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:43

Kan mam sedacku nejvys co to jde a ne, nemlatim hlavou o strop ani koleny do palubni desky, volant se taky da nastavit. BMW X1, 162 cm. A moje auto je o kus mensi nez manzeluv sedan, i kdyz uz to řadej do SUV.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 08:45

Potrefenáhusa já si to dávám taky vysoko. A jako spolujezdec bych naopak uvítala, aby to šlo ještě níž

Online notna
9460 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:46
Reakce na Kokoska:

Řvousenka navic v nekterych autech se ta nastavena pozice da ulozit. Staci pak zmacknout jeden cudlik, nemusi se vemblovat pokazdy se vsim, kdyz se meni ridic.

​To jsem si myslela, ze uz novější mají všechny.

andulka01 Jestli je ten přechod přímo před školou, tak tam těch aut vystřídá několik a dovedu si představit ten řev, jak mají právo dovézt děti až ke škole. To už někde zkoušeli a byla z toho reportáž v tv, že škola chtěla omezit provoz.

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 18. března 2025 08:55

notna mozna maji, ja neznam vybavu a moznosti ruznych aut, nesleduju to. Ale je to dobra funkce.

Pravo dovezt dite ke skole, budiz. Ale blokovat provoz, dokonce prechod a nebezpecne tam manevrovat, to by postihnutelne byt melo. Nasi bydleli pobliz skoly a co se tam rano delo, to bylo dost o nervy. Navic vchod do skoly je pobliz krizovatky, tam jsou ty prechody 4 a pres zakaz zastaveni na jedne strane to tatinkove vypousteli vsude. To mesto je mrnavy a ma skoly 2, tak nejak kazda pulka svoji. Ale i kdyby do tehle chodily deti z nejvzdalenejsiho konce, je to 10 minut pesky. A 2 minuty od te krizovatky je dost mista, kde se da zastavit a dite vypustit, fakt neni potreba jezdit az ke vchodu.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. března 2025 09:00
Reakce na leona mp:

Kan A proč to vadí? Když někdo bydlí na sídlišti, je otrava venčit jen mezi paneláky. 

​mne to teda vadi hodne a to z duvodu, ze tito mestaci maji pocit, ze v prirode se hovna jejich milacka zazracne ztratitakze ted uz neze ve meste nemuzu ukrocit z chodniku na travu o 10 cm, abych do neceho neslapla, to samy i na louce a v lese

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 18. března 2025 09:02

notnau nás se to řeší a vcelku úspěšně. Ráno tam stojí policajtka a funguje to tak dobře, ze z nedostatku jiné zábavy tepe pubertaky, co dorazili na koloběžce bez helmy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 09:04

notna ale ty školní ulice už někde zavedli. Do ní je zákaz vjezdu tu půlhodinu ráno, kdy chodí děti do školy. Lidé jsou s tím prý spokojení. Já bych to tady v těch slepých ulicích u škol taky uvítala, tam je to ráno taky veselý.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. března 2025 09:04

Řvousenka Tak záleží na tom, jak máš dlouhý nohy. Pamatuju si, že v oktávce (to byla asi oktávka kombi, se kterou jsem jezdila nějaký kondičky) to byla docela fyzika, vidět z ní a zároveň dokázat sešlápnout správně spojku ukrytou kdesi daleko v propasti pod nohama

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 18. března 2025 09:10

notna ale otáčení se na přechodu je přestupek, policista by to mohl řešit na místě.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 18. března 2025 09:27

Hele my máme jak placatou káru (audi) tak suv (landrover), a obě auta jsou stejne široké. A jedine v landru mě mají ostatní řidiči tendenci školit. To auto prostě příšerně provokuje už svou vlastní existencí. Celou dobu toužím po něčem ve stylu yaris, prostě cukatko do města, muž jde po bezpečnosti. A ano, vozím ráno ke škole i školce, nicméně obě instituce mají vlastní parkoviště.