Podporuji zemědělce jak se jen dá.
Stěžovací vlákno
no tak super:-)
Sťažujem sa na svoju nešikovnosť.Spálila som si top ![]()
To závidím, já mám rajčata pořád doma. Teď je pořád tolik blata, místo na ně mám až vzadu v zahradě a musím počkat, až to trochu vyschne. Dneska byly dva pořádné lijáky.
Já jsem zase zasela ven cukety (nepředpěstovávám je) před těmi posledními mrazy. Tak jsem zvědavá, jestli něco vyleze.
četla jsem strop a přemýšlela jsem, jak jste to dokázala ![]()
![]()
Na cukety tiež čakám ako na Godota... Som si síce povedala, že toho nemusím mať toľko ako minulý rok, kedy sme to nestíhali konzumovať, zavárali o dušu a rozdávali po kilách známym, ale niečo dúfam bude!
Stěžuji si na eshop Reserved. Chci si tam něco koupit a nemůžu se tam přihlásit. Myslela jsem, že zadávám špatné heslo, tak jsem požádala o nové a žádná zpráva s možností změny nedošla, přestože jsem to zkusila opakovaně. Tak jsem jim napsala přes kontaktní formulář a nereagují (zkouším to od soboty a napsala jsem včera ráno). Dnes jsem zjistila, že mám heslo správné, protože na stránky reserved klubu se dostanu. Tam jsem heslo pro jistotu změnila, do klubu jsem se zase v pořádku přihlásila a na eshop zase ne, stále to píše chybné heslo
Ať si tu blbou sukni strčí.
No,pri mojej 'šikovnosti' nič nie je nemožné ![]()
Kolik dovolene je normalni mit? Mysleno na zamestnanecke pozici. Ze zakona jsou 4 tydny, ne? No pokud je clovek zvykly na vic (nadstandard), tak se se standardem asi hur srovnava, ale nejak by me nenapadlo ten nadstandard rovnou ocekavat..
vyssi pozice mivaji i vic nez 5, ale vse jsou to benefity navic, taky bych to nebrala automaticky
Tak ucitele maj 8 a rentieri cely rok, ze jo..
Tak jsem to uplne nemyslela.
to jo jenze kdyz jdes z korporatu kde maji zamestnanci 4+1 a management 4+2 do jinyho, nemusi ti asi docvaknout ze nejde o standard.
Stěžuji si na eshop Reserved. Chci si tam něco koupit a nemůžu se tam přihlásit. Myslela jsem, že zadávám špatné heslo, tak jsem požádala o nové a žádná zpráva s možností změny nedošla, přestože jsem to zkusila opakovaně. Tak jsem jim napsala přes kontaktní formulář a nereagují (zkouším to od soboty a napsala jsem včera ráno). Dnes jsem zjistila, že mám heslo správné, protože na stránky reserved klubu se dostanu. Tam jsem heslo pro jistotu změnila, do klubu jsem se zase v pořádku přihlásila a na eshop zase ne, stále to píše chybné heslo
Ať si tu blbou sukni strčí.
ja takhle bojovala o vikendu s Asos(em),no,nakonec se povedlo,ale uz sem jim to tam taky chtela nechat.
Nakonec sem si i nechala zmenit heslo a prihlasila se pres email. myslim ice poradila zkusit pres jiny prohlizec.A to asi taky pomohlo.
ja vim, ze standard je 4 tydny, ale v mem oboru je ten tyden navic vice mene vsude, resp. neznam firmu, kde ne. nechci zabihat do detailu, ale vim presne, ve ktere chvili mi poskytli informaci, ze ktere jsem vyvodila, ze to tady bude tady tak. akorat mne nenapadlo se zaptat, jestli teda opravdu. to je fuk, na trhu je takovy pretlak, ze to chvili zkusim a pak uvidim.
Zkus se jich zeptat narovinu. Jestli bonus poskytují jen některým zaměstnancům, třeba tato informace na HR nedorazila. Nebo můžou mít některé bonusy vázané na počet odpracovaných měsíců, tak se to třeba ještě změní?
Soucitim, takhle to měl muj muž, navíc s tím, že kromě cca tří dnů měl přesně nařízené termíny!!
(jako šlo s tím trochu šachovat, ale zrovna on, jako manager, si to nemohl dovolit).
Minulý rok jim přidali týden navíc, radovali jsme se jako malí!!
chtela jsem se zeptat uplne stejne, mame 4 tydny vsichni, a nepridava se ani managementu ani po odpracovanych letech, ani jako specialni odmena tem nejlepsim
diky vsem, uvidime.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.