Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. května 2017 22:26
Reakce na RoSa:

Jako že očekávají, že jenom s kabelkou jim budu zdrhat a nechce se jim mě honit jo?

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 14. května 2017 09:34
Reakce na coralline:

Asi léta praxe...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. května 2017 10:01

Od ctvrt na osm nam pod barakem rozbijeji asfalt.  Vcera zacinali v osm. Hlavne ze my ovikendu rekonstruovat nesmime, aby byl v baraku klid...

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 14. května 2017 10:18
Reakce na Solathis:

Tak třeba nějaká havárie? 

U nás to bylo v pátek večer, praskla na ulici voda... a všichni jsme byli rádi, že ten randál slyšíme

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. května 2017 15:40
Reakce na Solathis:

Sousedi co rekonstruují o víkend mě přivádí k šílenství, strašná bezohlednost!! 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. května 2017 17:04
Reakce na RoSa:

Prave, ze vubec, opravuje se jen svrchni vrstva asfaltu, to by do toho pondeli, odkdy je oprava hlasena (!!) fakt nepockalo...

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 15. května 2017 17:06

Stěžuju si na sebe! Slíbila jsem kamarádce víkendovou dovolenku, ale teď zjišťuji, že se mi to vůbec nehodí a nechce se mi jet. Respektive, jet bych mohla, ale ten termín se nyní jeví jako jediný vhodný pro prodloužený víkend s přítelem, o který on fakt moc stojí. A hlavně se mi ani moc nechce, teď jak je pěkně, jsou města plná turistů a fakt mě ten sightseeing nebaví. Ach jo, cejtim se hrozně, vystresovat se dovolenou dokážu jen já. Takže moc nevim, co mám dělat, docela dlouho jsme ten společný termín hledaly. Ale na druhou stranu si říkám, že zrovna tahle kamarádka má strašně moc aktivit a jezdí na spoustu dovolených a výletů, tak zrovna jí by to nemuselo být tak líto.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. května 2017 18:04
Reakce na :

? Nechápu...

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 15. května 2017 18:05
Reakce na Karja:

pro mě by bylo řešení jasný, sice škoda, ale partner má přece přednost před kámoškou. hlavně bych jí to dala vědět co nejdřív, ať si zařídí něco jinýho.

Offline continuity
43146 příspěvků moje polička 15. května 2017 18:11
Reakce na Karja:

kamaradce se omluv a jed s pritelem. moc bych v tom vycitky nemela, jako jo, je to blbe neco rusit, ale pokud ty sama vis presne co chces (nebo nechces) tak neni moc o cem. nektere veci maji cenu, kdyz se na to tesi oba dva. a toto je ten pripad. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. května 2017 18:23
Reakce na Karja:

Hm, no já nevím, asi bych společný výlet s kamarádkou kvůli  výletu s partnerem nerušila, zvlášť jestli jste dlouho hledaly společný termín.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 15. května 2017 19:30
Reakce na Krehutka:

continuity viktorka_od splavu Díky, jako já mám více méně jasno, ale ty výčítky prostě mám. Jen doplním, že termín jsme hledali dlouho kvůli ní, hodně pracuje a cestuje. Já mohla téměř kdykoliv (hahaha, fakt paradox). No, nebudu se divit, když už budu vždy sedět doma na zadku. No, příteli to vlastně taky komplikuju já, protože on si může vzít dovolenou kdykoliv, ale já to s dovolenou mám trochu složitější. Teď se trochu modlim, aby mi napsala, že jí se to vlastně taky nehodí:-D.

EDIT: JSEM TELE, SPLETLA JSEM SI TERMÍN:-D. Takže vyřešeno:-D. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 15. května 2017 19:32

Grr, predvčerom som posadila rajčiny a tekvice na záhradu, malo sa konečne otepliť... Dopadlo to tak, že už dva dni sa u nás strieda jedna búrka za druhou od rána do večera, takže s prestávkami hnusný lejak a dnes dokonca krúpy. Ak niečo prežije, tak to bude zázrak 

Offline continuity
43146 příspěvků moje polička 15. května 2017 19:39

ja si stezuji ani nevim na co, asi na sebe. po trech kolech pohovoru a nevim kolika ruznych telefonatech, emailech a dalsich komunikacich jsem az u podpisu pracovni smlouvy zjistila, ze tam maji jenom 4 tydny dovolene  a neplacene volno se nenosi, co mi udelalo docela caru pres rozpocet. hlavne ze po me chteji chodit na schuzky a to tam jeste ani nedelam (co bych asi neresila, ale cekala bych taky nejakou vstricnost). vydychavam to opravdu tezce teda.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. května 2017 19:39

Jo, promiň, za to můžu já, o víkendu jsem umývala okna. ( Bydlíš někde u Brna, že?)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 15. května 2017 19:47
Reakce na continuity:

Potlapkávám! Nedávno mi říkala kamarádka, že mají jen čtyři týdny dovolené, další dny získavají za zásluhy - myslím, co rok či dva práce, tak to vzroste na den na víc. A nemají žádné sickday! A už teď našlapuje jako kocour v botách, aby dostala tři týdny dovolené za sebou, že se to u nich nenosí nenosí. Tak jsem jí litovala. Ale zas to má vykompenzované zase řadou jiných věcí, třeba, že si normálně na základě domluvy jde v prac. době vyřídit věci do banky a tak. My sice máme dovolené, sikdays a dalších volných dní na rozdávání, ale také máme nepěkně nastavený docházkový systém, který neumožní žádný homeoffice a nějaké nestandardní situace, které se řešily domluvou, jakože jsem třeba v pátek odcházela o trochu dřív na autobus, absolutně padly.

1145 příspěvků moje polička 15. května 2017 20:09
Reakce na Krehutka:

Kúsok od Brna na severozápad. Sakra, no aspoň že sa vinník priznal bez mučenia... 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. května 2017 20:13

Ale až budeš potřebovat zalít, můžu zajet s autem do myčky.

1145 příspěvků moje polička 15. května 2017 20:21
Reakce na Krehutka:

Dohodnuté!