Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 12. května 2025 20:44

Evaeva sasko to ma cele roky. Tam jsem byla na skole, mela jsem prihradku v penezence na padesataky na zachod a ty deseticenty na pracku. Presne vim, jake zamky s otvorem na minci myslis, maji je tam treba vsude na nadrazich jejich lokalek a parnich trati. Tata je rad objizdi a mama ma v aute vzdycky nejake mince v zaloze.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 20:49

Zuzuli vím, že školu jsme končily včera ale čekala bych, že se to už trochu posunulo. A ono ne

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. května 2025 22:51

Díky všem, dojeli jsme, ale ...

Nakonec jsem se trochu vycukala a jela jsem vlakem o den dřív a přespala s detma u kamarádky ve Vídni, ze to bude jistota. Jenže jsem podcenila přesuny po Vídni, takže jsem si na cestu na letiště ráno nechala jen něco okolo hodky. A pak stačila menší zácpa, trochu zmatku na nádraží s koupí jízdenky a už ani nevim jak, ale byly dve hodiny do odletu a ja pořád trčela na nádraží, spoj na letiště jel za dvacet minut. Takze regulérní panika, zacala jsem shánět Uber (čti stahovat aplikaci, řvoucí děti included), samozrejme sehnat Uber s autosedackama nebylo uplne na jedno kliknutí ... pak jsme ho nemohli najít, protože stal před výlezem, kterej jsem nemohla trefit ... no regulérně jsem brečela zoufalstvím, deti brečely taky samozrejme, scéna jak z blbyho filmu, běhala jsem po tom nadrazi sem a tam, za mnou vlály kufry, kočárek a starší ... Pak jsem to vsechno našťouchala do taxiku za nebeských 35 euro (autosedačka byl jen podsedak ofc), jen jsem ze sebe vyrazila "airport, quickly, please!" ... indický řidič na to šlápnul, mladší se udělalo blbě a zbytek cesty sem ji držela pytlik u pusy ... let jsme stihli, ale všechno bylo na knop, odbaveni, ke gatu akorát na čas, cestou jsem jen čapla někde ve stánku bagetu ...

No je z toho nakonec úsměvná historka, ale nesmála jsem se v tu chvíli ani maličko  

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 12. května 2025 23:00

MP Meri zní to děsivě , pro mě by to byla úsměvná historka tak možná za dva roky.

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 12. května 2025 23:05

MP Meri jsem z toho vynervovaná s tebou...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 23:08

MP Meri jšeš hustá, evidentně po tátovi

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 12. května 2025 23:42

MP Meri Ježiš, to zní přesně jako něco, co by se mohlo přihodit nám! Soucítím hluboce, konec dobrý, všechno dobré, užij si to tam! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. května 2025 23:48

Jako byla to chvíle čirýho zoufalství, to nebudu lhát. Hlavne sem na sebe byla nasrana, stačilo nebejt lina a vstát o půl hodiny dřív ... no myslela jsem si, ze rezerva je dostatečná, ale nebyla. Nejvíc mě to mrzelo vůči staršímu, strašně se těšil a samozřejmě jsem ho vyděsila a přenesla to na něj, o nějakým zachování chladny hlavy v tu chvíli nemohla bejt ani řeč Kdyz si vzpomenu, jak jsem s brekem vtrhla na ty informace a předběhla frontu

No klepala sem se přísahám jeste asi hodinu po vzletu. Jinak proti tomuhle byly všechny ty hodiny ve vlaku, v letadle, drobné nepříjemnosti jako jak si sakra dojít se dvěma dětma, obřím kufrem a kočárem na zachod apod., totální čajíček

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 01:24

MP Meri jezis strasne s tebou sucitim, aj s detmi. Presne sa v tom vidim ako niekde panikarim a spatne je mi luto deti, ale nemam cas to v klude riesit.

Urcite si to vynahradite a uzijete si vylet. Zelam pohodovu dovolenku!

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 13. května 2025 06:20

MP Meri tentokrat to bylo na dřeň, ale příště už určitě ani nevyndáte prst z nosu.
Přeju vám super dovolenou!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. května 2025 08:55

MP Meri ten zacatek, to jsou presne ty moje cestovatelske nocni mury, fuj! Akorat bych se vzbudila u toho gatu, kde bych zjistila, ze nemam letenku

Tak si to ted uzijte a domu dojedte uz bez nervu!

Online rasaNori
8851 příspěvků moje polička 13. května 2025 09:10

MP Meri :D Muhehe gratuluju, kurz preziti mas za sebou:D

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. května 2025 11:56

Tak Betty Přesně tak!!

Evaeva No je to tak, z naší strany už to vypadá jako to krásný úhledný Německo se super jídlem v obchoďácích a tak, ale z pohledu Němců je Žitava, obávám se, fakt pr.el světa

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 12:09

Aranel hele, i z mýho pohledu, tam nebylo pomalu ani kde koupit zmrzlinu Možná že i jak ještě není sezóna? Hlavně mně překvapilo to kafe, za celou dobu jsme nepotkali žádnou dobrou kavárnu. Jedna vypadala nadějně, venku cedule máme otevřeno od 12 do 17, ale v půl třetí obsluha nedorazila k pultu ani za deset minut. Ale nechci si tolik stěžovat, příroda tam fakt stála za to, ale služby nějak nic moc.

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 13. května 2025 12:56

MP Meri Ty emoce si nevyčítej, k tomu je máme - aby nám daly signál, že něco je důležité, že to opravdu chceme, a taky nám davají pohon. Kdybys nebyla v otáčkách a odhodlaná, asi situaci nevyřešíte včas. Nakonec jste všechno zvládli, nikomu zásadně neublížili, nebyla v tom schválnost ani cílená arogance. Jako, mohlo to proběhnout víc v pohodě, poučení pro příště. Ale když to se synkem ještě proberete, popovídáte si, jak akci vnímal on, čeho se bál, co mu pomáhalo, jaké jiné varianty se nabízejí... je to vlastně prima zážitek se zrnkem poučení. Zdravý člověk není neustále v klidu, ale umí se aktivizovat, když je to potřeba, a vybuzení mu potom zase přirozeně klesne, uvolní se. 

Online rasaNori
8851 příspěvků moje polička 13. května 2025 17:42

Jitka77 to by si měla přečíst tchyně a moje máma. Ony se úplně zasekly ve svém poklidném životě, a jakýkoliv problém nastane, tak se okamžitě div nehrouti.

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:41

rasaNori No, tohle je spíš věc nervového systému - není špatně se aktivizovat a rozrušit, když se něco děje. Problém nastává, když se organismus neumí uvolnit a je neustále vybuzený (pak člověk nervačí úplně ze všeho), nebo když je pořád v útlumu, takže dotyčný necítí vlastně nic, ani radost. 

Přehledně se to probírá v tomhle videu

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:29

Tak jsem vyhodila pár stovek oknem za ortopedické vložky "na míru" od protetika. Fakt jsem měla velké očekávání, když mi moje sloní chodidla  obkresloval do obtisků. No, tak jsem si vyzvedla vložky široké přesně 8 cm. Jak pro Popelku. Obrys mého chodidla je 10,5. Ve všech vhodných botach mi kvedlaji do stran a po obutí mám malíček a celou malíkovou hranu mimo vložku. 

Ani nevim, jestli se mi chce tam zítra volat, jestli je fakt míněno vážně. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:32

Makara určitě to řeš! třeba je to záměna a někdo zas dostal tvoje ploutve ;)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:54

Makara RoSa tiez by som to riesila. Synovi takto dosli proteticke topanky na mieru ale omylom ruzove :D. Ale neriesila som to, lebo nez mu prisli, mu boli aj tak male . A este by to jeho problem aj tak nevyriesilo.