Hádejte které tři dny budu na dámské jízdě?
(a to se dnes předpověď ještě zhoršila)

Hádejte které tři dny budu na dámské jízdě?
(a to se dnes předpověď ještě zhoršila)

Garfie to je fakt smůla. ![]()
continuity Kdyby aspoň pršelo celý týden, tak jako pro mě výsledek stejný, ale takhle to fakt vnímám jako křivdu, dneska je tam 26 stupňů! ![]()
Garfie tak ešte sa to môže otočiť,
Garfie to se jeste zlepsi! hlavne kdyz si nabalite destniky, plastenky a teple veci![]()
my budeme pristi tyden slapat od liberce nahoru, po polske hranici, pres snezku dal, nejdriv to vypadalo, ze tam zapadnem snehem, dokoupily jsme pohory, outdoor bundy a teple pradlo - ted to vypada o poznani lip, lit bude jen dva dny z peti![]()
viktorka_od splavu
Janulik03 No já doufám! Mě jen pobavil ten deštivý ostrůvek...![]()
Na mě teď vyběhlo info hydrometeorologického ústavu o silných deštích na jihu Itálie a na Sicílii, není zrovna tam teď MP Meri ? Teď si nevybavuju, kam popisovala ten hororový let?
Garfie sucitim, toto sa mi deje pravidelne. Naposledy v Barcelone, kde sice poprchalo len jeden den, ale slnko som za 4 dni videla asi 10 minut. A to sme tam sli vo februari nacerpat slnecne luce ![]()
Garfie z toho ještě může být pár větších přeháněk. Ale chápu tě, taky bych to brala jako nespravedlnost ![]()
Tatinek dnes zemrel, nakonec na vyssim pracovisti v Praze. Dnes nebo zitra jdeme zarizovat pohreb. Smutna ironie, ze zemrel na muj termin porodu. Synkovi je dnes 14dni, ted jsem za ty komplikace ke konci tehotenstvi asi i rada.. A jsem opravdu ted stastna, ze mam ty kluky dva. Na jednoho cloveka je toho proste moc. Zbyly jsme s mamkou samy a ji to vsechno teprve ted zacina dochazet. Moc mi nepomaha, kdyz rika, jak to nezvladne apod. Nastesti mam skveleho manzela, ktery otcovskou dovolenou travi ted tim, ze nas vozi 100km a tam a zpet. A deti jsou skvele a trpelive, ani to male miminko skoro nikdy neplace.
Jos Upřímnou soustrast. Moc jsem Vám držela palce, maminka měla stejnou diagnozu a bohužel to dopadlo stejně.
Jos Upřímnou soustrast a hodně sil.
Jos Upřímnou soustrast
Manžel je moc fajn, v takových chvílích člověk pozná opravdu toho druhého.
Jos upřímnou soustrast
to je mi líto,že toho máš teď tolik naloženo a ještě podpora maminky...přeji ti hodně sil a hodně radosti z prospívajícího miminka![]()
Jos Upřímnou soustrast. V šestinedělí přijít o tatínka, to si nedovedu představit, posílám apoň virtuálně podporu ![]()
Jos upřímnou soustrast ![]()
Jos Upřímnou soustrast.
Jos achjo, to me moc mrzi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.