continuity Jj přesně to se mi honí hlavou. Že je to prostě extrémní a neprirozene. Ale tak se říká, že jak je dnes zivot (nastesti) pohodlný, tak lidé vyhledávají tyhle umělé výzvy a zkoušky. Přitom ta Viktorky akce je taky výzva a jakoby mnohem prirozenejsi a tělu prospesnejsi;)
Stěžovací vlákno
continuity To je přesný vyjádření i mého pocitu, proč si to dělat?
Tabea Ten kamarád taky říkal, že to šel, protože to bylo prakticky "kolem baráku" (je z Brna), a že ho jistila ta přítelkyně. Nakonec se mu to i hodilo.
viktorka_od splavu Nevím, jestli by mě v takovém počasí to rezervované ubytování spíš motivovalo, nebo spíš deptalo, kam až ještě musíme dojít
jste dobré, že jste to daly ![]()
Karja muj bratranec sel 100 km v Orlickych horach, kdyz mu bylo asi 20, takze pred cca 50 lety. Takze to neni zadna modni zalezitost z pohodlnosti. On na to hodne trenoval, ale pry to bylo fakt drsny. A proc... no proc treba lidi lezou na Everest, na sopky, nebo se potapi nevim jak hluboko?
Kokoska Tak to byl rok 1970, to taky lidi netrpěli v nasich podminkach třeba hlady, to uz byl ten pohodlnej zivot. Ale to není můj názor, já bych ti řekla, že je to asi z nudy:D. Ne, je to z nějaký potřeby se asi překonávat prostě.
Karja je jim přes padesát, tak asi krize středního věku u manželky. Vypadalo to, že to chtěla hlavně ona. ![]()
Tabea Tak zas dobrej ventil;-);-)
Karja on byl vzdycky takovy akcni, sportoval, urcite se nenudil :) Proste to byla vyzva. To mas jako kdyz Catherinne bezi maraton treba.
brrrmne by se stovka jit nechtela, nebo teda klidne jo, ale rozlozena tak na dva tri dny:))
Jinak mam stejne pocity jako Karja continuity , nevidim v tom smysl, je to uz extrem. I ta 50, kterou jsem sla, mi prisla prvnich 30 km takova umele natazena, hory porad nikde
. Ale libilo se mi to tenkrat. Jinak se nerada nicim, nevyhledavam extremy, ani se mi treba moc nechce odpirat si nejake nezdrave veci, kdyz to neni nezbytne nutne...
Kokoska tak Everestu normalkou a s kyslíkem nerozumím taky.
Doma mám (bývalého) výškového horolezce, takže nejakému prvovýstupu na Annapurnu i jo. Ale tady se člověk zničí a projde se kolem baráku.
Já teda nerozumím ani tomu maratonu, ale nebeham. On se k tomu i kterysi doktor běhající maratony kdesi vyjadřoval, že je to docela nezdravá aktivita, akorát si nemůže pomoct. ![]()
Já svými muži Beskydskou 7 už "zakázala". Dokázal si (3x
), že to dá, tak nevidím důvod, proč si huntovat tělo znova a znova. Proti sportu nic nemám , vytrvalostní akce na 4-5-8 hodin beru, ale 24 hodinovky a delší mi přijdou nesmyslný,
Karja continuity Makara Gatita
A nedokážete pochopit, že nás to prostě baví? Jako jo, chce to v době tréninku před akcí disciplínu, morálku, prostě vystoupit z té komfortní zóny a párkrát si třeba i sáhnout na dno sil, ale pak ten pocit! Já to zvládl, dokázal, je to tam...to se ale asi vysvětlit nedá...to se musí zažít...proto chápu, že to někdo nechápe, nezažil to.
např. dobíhat maraton v Praze...když běžíte Pařížskou...tomu se nic z běžnýho, každodenního života nevyrovná. Ani nákupy tam...
Makara tyjo, si nedovedu představit, že by mi muž zakázal nějaký závod ![]()
Chápu, že je asi starší než já, ale už ten pojem
* huntovat tělo* proč ne prostě * dokázat to zas *.
Když už to nepůjde, my to poznáme...
B7 je můj sen, teď to nešlo, uvidím co bude příští rok
viktorka_od splavu boží, jste holky šikovný, hned bych si to dala taky.
Catherinne
ale ty bys nam utekla!
poslu ti trasu a dejte si to s muzem, chces?
viktorka_od splavu ale to by byla výhoda, než byste přišli vy, připravila bych občerstvovačku
,
pošli, teď, když už nemáme Ebinku, máme volnější ruce.
viktorka_od splavu Jste dobrý, a šly jste s dcerou sami , nebo ve skupině ?
Catherinne a muzu se zeptat? Kdyz uz se to rozjelo :-) to by neslo, abyste delali extremni veci prinosnejsi pro krajinu treba? Ted to nemyslim osobne na tebe, spis i na ostatni - kdyz vidim ty energie spalene na Vltava Runu, na tech zavodech typu 100km pres noc, prestavam chapat proc musime mit lany megapoli vcelku, aby je mohl objet traktor, kdyz evidentne lidem ta fyzicka aktivita chybi, ze to se pokrok nejak strelil do vlastni nohy..no nic, jen takova uvaha :-)
Catherinne jasne ze dokazu, proc bych to nemela chapat?
Gatita tak ale když to chápeš, tak pak v tom musíš vidět i ten smysl, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí