Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. května 2025 13:21

continuity tak ja mam hlavne totalni orientacni nesmysl, ktery je samozrejme dedicny, takze je to vzdy bojovka

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. května 2025 13:38

viktorka_od splavu ten vas vejlet vypada perfektne, zavidim :)

my vyrazime pristi tyden na kole z prahy podel labe do decina a pak pres luzicke hory do görlitz, uz se nemuzu dockat!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 14:07

viktorka_od splavu já orientační smysl mám, ale s tebou teda nevím, jestli bych vyrazila

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. května 2025 14:19

continuity tak ja mam hlavne totalni orientacni nesmysl, ktery je samozrejme dedicny, takze je to vzdy bojovka

​Tak to ty zas nepotřebuješ, když si zabloudíš, tak to dojdeš, i ve tmě a v mrazu:D:D. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. května 2025 14:32

Karja v ČR určitě

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. května 2025 14:33

viktorka_od splavujá bych tě už nasměrovala, ale na to, abych si užívala tyto extrémní podmínky jsem už nějaká stará. 

49376 příspěvků moje polička 23. května 2025 16:13

continuity tak my jsme doted mely vzdy krasne, max nejaka prehanka, ale tohle pocasi letos je fakt extrem

jinak do "opravdickych" hor bych si takhle netroufla, ale Karja mas recht, ten den co jsme slapaly komplet v desti jsme si jeste 5 km zasly a stejne jsme na Jizerce byly driv a cekaly pred penzionem

49376 příspěvků moje polička 23. května 2025 16:21

Lilly_Ku to zni skvele, ja obdivovala tu tvou hrebenovku, my jsme ty krasne vyhledy z labskeho stitu jaksi pres mraky nedohlidly:-/ tam jeste aspon nelilo a jak se ta mlha prevalovala, slo obcas zahlednou o co asi prichazime, ovsem jestli je neco videt z te Snezky ani v nejmensim netusim:-)

my teda fakt chodime potech kopcich vylozene kvuli vyhledu . no tak snad priste

Evaeva jo v srpnu se ti to asi nestane, ale my termin vybirame aby bylo co nejmin lidi - tak to nam letos vyslo uplne dokonale

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 16:36

viktorka_od splavu jako mně nějaký ten déšť nerozhází, ale ten tvůj výčet byl už trochu moc

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 23. května 2025 17:05

viktorka_od splavu v srpnu se ti zase může stát vedro a palici slunce, před kterým se neni kam schovat, taky naprd  

49376 příspěvků moje polička 23. května 2025 17:58

Potrefenáhusa to jsme zatim mely vzdy, zacatkem cervna, koncem srpna v tatrach, furt:-)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:01

viktorka_od splavu muselo to byt super, Snezka je proste atrakce za kazdeho pocasi.

Tabea 100 km si moc neumim predstavit. A to chodim strasne rada. Sla jsem kdysi nejakou padesatku za vychodem slunce na Snezku a byla to pro me prochazka ruzovou zahradou, ale ani tak si neumim vic km na jeden zatah predstavit. Ta stovka se asi chodi s nejakou pauzou behem tech 24h, ale to musi byt masakr, protoze to bude jen nejaky kratky slofik, po kterem ti akorst tak zatuhnou nohy

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:08

Gatita Tabea Před pár lety se chodil (nebo možná pořád chodí) pochod kolem Brna, měří to asi tak těch 100 km a kamarád to jednou šel. Prý ušel asi 80 km, pak si chtěl odpočinout a už se nezvednul, musela pro něj dojet přítelkyně a doslova ho dotáhnout do auta. On je teda dost velký sportovec, myslel si, že to dá. 
Mně to přijde jako zajímavý hec ale sama bych to jít nechtěla, tyhle jednorázové náročné akce mě nelákají. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:13

viktorka_od splavu Koukala jsem na vaše fotky na IG a popravdě vás obdivuju, kolik jste toho v tom počasí ušly

Nás kdysi potkalo podobné počasí v půlce srpna v Alpách, jeden den se ochladilo a další den nasněžilo, s tím jsme teda nějak nepočítali, neměli jsme na to vybavení, tak jsme jeli o 2 dny dřív domů. Jezdili jsme na to místo v podobném termínu opakovaně a toto jsme zažili jenom jednou, jinak spíš slunce a kolem 20 stupňů. 

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:24

Gatita kdyžtak koukni pod Megamarsch, jeden termín je Norimberk a jeden Rujána.

Tenhle je taky dost sportovec, každý den jede do práce asi 45 minut jednu cestu, za kazdyho počasí. V zimě lyže, v létě pěšky po horách. Říkal, že pokaždý v noci pršelo, a byla dost zima. Takze navlhlý noty. Že měl na sobě v noci 7 vrstev a žádný teplo mu nebylo. Šlofíka si nedávali, ale navečer se prý došli do restaurace hodně najíst a to jim pomohlo v noci. Že na občerstvovacích stanicích byl celozrnej chleba a podobně, že to nemohli polknout. Myslim, že oba jedí jen vegetariánsky. Cestou jedl jen banány. Že na ten chlad dojelo hodně účastníků. Na chvilku si sedli, dala se do nich zima a byl konec. 

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:28

Myrtila

Pry je taky psychicky podrželo, že jejich známí tam někde v oblasti maji karavan a že prostě věděl, že když to nepůjde, tak pro ně třeba za půl hodiny dojedou. A ženě dovezli jednou kolu a ještě něco. 
Ptala jsem se, co mají v planu dál. Prý mu stačilo. Že radši zůstane na kole, protože když zbývalo posledních 20km, tak na kole by to bylo hned a takhle věděli, že to půjdou ještě aspoň 4,5h.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. května 2025 18:34

Tabea verim. Nas slo na tu Snezku tenkrat vic, a kdo si na Labske (nebo kde, uz si nepamatuju) sednul, ze si odpocine dele nez na kafe a obcerstveni, uz to nedosel. Byla to ale hrozne fajn akce, sla bych hned znova. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. května 2025 19:04

Upřímně tyhle extrémní pochody jsem příliš nechápala ani v dobách, když jsem na to ještě fyzicky měla. 

Jako 40-50 km proč ne, to se dá s trochou disciplíny normálně ujít a druhej den se člověk neplazí, ale ta stovka mi přijde příšerný zahul pro celé tělo, hlavně teda klouby. Pokud nejde o život přijde mi to takové... Ani nevím, proč si to dělat?

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 24. května 2025 20:06

Gatita Po Beskydech se chodí stokilometrový Špacír, kdyby ses nudila.

49376 příspěvků moje polička 24. května 2025 20:34

Myrtila tak kdyby napadlo pul metru snehu, asi bychom to skrecovaly, ale kdyz to preci jen slo, mely jsme trasu start-cil a 5 ruznych rezervaci ubytovani, nektery uz zaplaceny... tak krom toho pocasi to byla fajn trasa, dala bych to znovu klidne zitra