Léto 2018 bylo naprosto pekelný. Od té doby mám z nadcházejícího léta depku a těším se od jara na podzim. Ten vzestup teplot do budoucna je děsivý.
Tak to mám taky, akorát už od léta 2015.
Léto 2018 bylo naprosto pekelný. Od té doby mám z nadcházejícího léta depku a těším se od jara na podzim. Ten vzestup teplot do budoucna je děsivý.
Tak to mám taky, akorát už od léta 2015.
dzizisketa Jo, já už taky nejsem taková ještěrka, jako jsem bývala za mlada, vedro mi začalo vadit.
dzizisketa Prosím, nepřibližuj se dnes hlavně k béčku! Potřebuju dojet na Čerňák.
Řeknu ti, že jsem úplně náhodou potřebovala jet z Čerňáku v den, kdy si ta paní přivřela na Rajský zahradě psa.
No odtamtud se bez metra nehneš! Autobusem jedině do nějakejch ještě horších Prdelic, nebo do Ikei.
Naštěstí se to záhy rozjelo...
Aranel Jo, to si člověk uvědomí, jakej je to metro geniální vynález.
Aranel z Čerňáku jede každých deset minut autobus, který jede přes metro Letňany a končí na nádraží Holešovice, cestou ještě staví u vlaku Satalice, odkud jsi za pět minut ve Vysočanech a za deset na Hlavním nádraží nebo Masarykově nádraží. Z Letňan jede spousta autobusů na všechny strany, z Holešovic tramvaje... Ona je Praha docela prostupná i bez metra.
mno tak na Sněžce dnes takto

viktorka_od splavu to jsou panorámata!
viktorka_od splavu zážitek nemusí být kladný, hlavně když je silný!
Potrefenáhusa přeeesně!![]()
Kokoska nádherný, jojo
viktorka_od splavu teda...naskočila mi pomalu husí kůže. To koncem května fakt nechces![]()
viktorka_od splavu wow, jste husty![]()
Pinot NoirJo, to bylo v neděli odpoledne... a myslím, že jsem se do něj s břichem nevecpala.
přesně to mě napadlo. Já snesu dost, ale při těchhle podmínkách bych šla do plánu B.
Takže velký obdiv
viktorka_od splavu
viktorka_od splavuco měla dcera nakonec za obutí?
monis ja som bola začiatkom augusta v r. 2015 na dovolenke na Islande, kde boli teploty od cca 10 do 15 stupňov. Návrat do takmer 35-stupňových horúčav bol dosť krutý (neznášam horúčavy, pre mňa je ideálna teplota v lete cca 25 stupňov, čokoľvek nad 30 je pre mňa veľa a trpím).
Jak to tady čtu, nedalo mi to a musela jsem se podívat, co jsem dělala v létě 2018. Byli jsme poprvé v Polsku u Baltu a před odjezdem bylo ve zprávách, že jsou v Baltském moři sinice. Jak je málo slané , tak při ústí řek kvetlo. A každý nám psal, jestli se koupeme v zeleným
Asi bylo fakt velký vedro.
Makara mno ne, my plan B nemame, jdeme to jako puťák od neděle ráno z Brna do Liberce a pak přes Jizerku, Harrachov, Vosecká, Špindlerovka atd
jdeme po kouskách víceméně stezku českem, akorát letos nám to počasí moc nepřeje-v pondělí jsme šly 6 hodin v kuse deštěm a nebylo vůbec kde se zastavit

viktorka_od splavu hustý!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.