letfenixa Já taky. (Ale jsme ve špatném vlákně.)

letfenixa Já taky. (Ale jsme ve špatném vlákně.)

brrr jen technická, používal se dusičnan amonný, ale to se už většinově nedělá (resp. není to technologická podmínka). Třeba u závodů se tam pořád leje leccos, ale to je úplně jiná diskuze než o zasněžování pro komerční účely.
Je čas na poobědovou kávu a já jsem si vlastníma gramlavýma rukama rozjebala french press![]()
dzizisketa Tlapkám. Nenávratně?
dzizisketa já si zase včera při lezení po čtyřech a sbírání lega nějakým záhadným způsobem vylomila kus nehtu na noze na palci, vůbec nevím, jak je možný tohle na hladké dlažbě dokázat. Takže konečně má přijít počasí na sandály a já mám vyhlodaný kus nehtu. ![]()
notnamotosport, nebo třeba lyžování, zvlášť v zemi, kde už skoro nesněží, ho považuju za drancování přírody.
![]()
Urazila jsem ten nalévací zobáček. On už byl tedy dlouho naprasklý (french press tady zůstal po někom, kdo odešel, ale kromě mě ho nikdo jiný nepoužívá) a včera jsem jím při pokládání na odkapávač ťukla o talíř a celý ten zobáček odletěl. Jako používat se dá, ale leje se to kafe blbě. Tak jsem objednala nový, červený! ![]()
Tak jsem měla objednaného stavaře na úpravu kuchyně. Takže celý týden postupně stěhuji kuchyň po bytě (spravedlivě jsem podělila obývák i ložnici, takže teď už fakt není kam stoupnout).
Vyjednala jsem si na zítřek dovolenou, všechno připraveno, já strhaná jak borůvčí.
A chlápek napíše, že zítra nikdo nedorazí? ![]()
A ještě mě celý týden napínal - od pondělka, že upřesní kdy kdo dorazí, ale že je v nemocnici a musí se domluvit s kolegy. Prý se zády, prdlajs, s hlavou tam je, blbeček jeden.
Samantha lituju. To je fakt na nas....
Samantha no ty blaho,to je pěkný kreten. Sorry my french.
Samantha Ty jo, týden práce v hajzlu. Neskutečný.
Samantha lituji a zažila jsem to s malířem. Večer před akcí mi napsal, že dostal jinou, větší zakázku. Bez slova omluvy. Nebo třeba že by nabidl kámoše...Nic. Napsala jsem mu...a to jsem se hodně kontrolovala, že je ksindl.
Samantha Krev se ve mně vaří, jen to čtu. Doufam, že se do rána probral a ozve se s akceptovatelným návrhem.
Samantha A bude hůř s řemeslnikama.
Tabea No já spíš doufám, že pošle zpátky peníze za zálohovou fakturu. Jinak už samozřejmě řemeslníkovi s takovým přístupem práci nedám.
Kan Tak tak, jenom já měla teď za sebou na řemeslníky 2x štěstí (=udelali dobře a v domluveném termínu práci), takže jsem si říkala - do třetice. No nic, vlítnu na internet a budu shánět novou partu.
Samantha zkus nejremeseknika. Alespoň jim to pak můžeš osladit referencí.
continuity Tak o referenci už má pán postaráno, už jsem si na FB v příslušné skupině ulevila. Teď mi jde spíš o tu zálohu ![]()
Samantha Držím palce, ať to jde hladce;)
Naše napadlo nevím co, vytvořit si něco na zahradě. Když jsem to viděla, chtělo se mi brečet (ale nechala jsem si svoje dojmy pro sebe), fakt kus zahrady zkažený, ne tou řemeslnou prací ale tim napadem. Našim se to teď taky nelíbí, takže je to takový asi těžký kousnout. A včera přišla faktura a pěkná teda, což celej ten blbej nápad ještě podtrhlo. Myslim si, že to budou mít v hlavě teda ještě dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.