Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. května 2025 10:34

DruI u nás taky. Dokonce před lety zavedli, že tam stojí týpeček (jak by řekl syn) a ten organizuje cirkulární ekonomiku a použitelné věci vydává zájemcům

continuity tu místnost máme taky. Teď nám zvedli nájem, je o to dost zájem. Já teda doufám, že jí zrušíme, až ségře odlifruju všechny věci po dětech, ale začaly tam přibývat nosiče na kola a podobně, tak nevím

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. května 2025 10:40

Jos Pinot Noir No, podle mě to moc nedomysleli a byla to taková hurá akce. Prostě je to blbý, peněz to stálo fakt hodně s ohledem na to, co to je, i kdyby to k něčemu bylo, natož že je to k ničemu.Ale jinak jako nechci jim do toho nějak mluvit nebo, to je jejich rozhodnutí, co si tam dělají nedělají. Ale bylo mi to uplně líto, je to tam zničený - ten první dojem a takové hezké místo na relaxaci. Oaza zeleně, jak tam tomu říkáme, protože je tam v létě moc příjemně, oproti naší slunci exponované zahradě, začíná zámkovkou...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. května 2025 10:43

My sme vypratavali dom po babke. Len tie miestnosti, kde posledné roky žila, do toho pristaveneho kontajnera sme rovno z okien hádzali. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 30. května 2025 10:59

Ha, mám zpátky peníze za zálohu. To čumím, po těch komentářích jsem už nevěřila.

Mám snad větší radost, než kdyby to skutečně udělali

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. května 2025 11:12

continuity ano vetesnicke sklony, skvely vyraz. Muj muz je ma taky a dum mame obri. Fakt je to zoufalstvi, ale kdyz ted vidi, co zustalo po tchanovi, tak zacal vyhazovat i on. Ale obrovskou cirkularku v garazi (ktera vyhazuje v dome pojistky) si samozrejme necha

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. května 2025 11:17

continuity pletaci stroj je nekde taky! Vysavacu jsme napocitali zatim 9, televizi asi 7, mobilu bude ke 30. Plne sklepy, na pudu jsme radsi nesli. Jako my to vedeli, ale za jeho zivota dostaval hystericky zachvat, kdyz chtel nekdo neco vyhodit. A ty kramy, co se nevesly se taky snazil poslat k nam. A jeste porad nakupoval "vychytavky". Takze kazde vanoce byly na infarkt, jaky kram zase u nas pristane .

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. května 2025 11:18

Samantha To chápu, musela si oddychnout. 

My jsme zatím měli řemeslníky vždycky uplně skvělé. Jenže se všemi jsme nějak spřízěni, známe je. Měli jsme jen dvě party cizí - na střechu a omítky a to bylo hodně profesionální a fajn lidi. Měli jsme štěstí, i ty výsledky jsou kvalitní. Ale je to jen štěstí no;), si člověk ani neuvědomuje, až když se jinýmu něco podělá. Jako třeba vedle sousedum vylívání desky betonem, přijelo auto a po chvilce mu to přestalo dobře čerpat, takže to museli dělat ručně, naštěstí jich tam bylo hodně a stihli to, ale sambo byl na to s tátou sám, ti měli co dělat i s technikou, natož aby to vozili na kolečku. A to je zrovna taková nezvratná věc, to jako když se udělá blbě, to se už moc nepředělá.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 30. května 2025 11:25

My jsme vyklízeli před pár lety po několika generacích homadičů a ani nevím, kolik to bylo kontejnerů, každopádně jsme v tom domě objevili dvě další místnosti-komory - dveře byly zaskládané věcmi, takže jsme je našli až po částečném vyklizení. Já jsem si pak vzpomněla, že jako dítě jsem vlastně o jedné z nich věděla, ale od té doby to bylo zakrámované. Ty komory byly samozřejmě taky zaplněné. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. května 2025 11:25

Karja velky samozavlazovaci truhliky a pestebni nadoby to vylepsej

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:07

moora no jasně, mamka má takové obrovské trumpety a oleandry a pak si i časem člověk zvykne.

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:11

A máte někdo půlku sklepa zabranou čtyřicet let starým windsurfingem (na vodě nebyl dobře 35 let)?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:24

Mrs.Robinson

kontruji laminátovou kánoi.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:35

continuity tu taky máme! v garáži místo auta

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:38

Zu to byl zas tchán zručněj. Vyrobil na ni takový držák visí na hliníkovém rámu nad autem. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:40

A tak zase ty velký věci se budou vyhazovat rychlejc než hromada nakrabicovaných krámů, které bude potřeba přebrat, protože nikdo netuší, co všechno tam je ;)

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:42

Zu máme tři, naštěstí na zahradě - každej rok se řeší jak se jich zbavit... a leží tam furt.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:45

Vy mi s tou temou idete do rany. Sambo je hromadic. Kym zil jeho otec, ktory bol hromsdic non plus ultra, tak mu to vycital. A vobec mi neveri, ze je taky isty. Teraz po svokrovi vypratavali byt a tych somarin co s detmi domov doniesol! Starsi ma nejske vodovodne trubky, sambo udice. Rybarcil naposledy pred 30 rokmi. A ceresnicka, vcera som isla do pivnice a tam dedkova elektro kolobezka! Skoro ma porazilo. Uz ani bicykle odtial zajtra nevytiahnem

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:50

continuity

Kánojí jsem chtěla kontrovat já měli jsme hned dvě. Ale naštěstí byly taky zavěšené.

Ale stále máme ohybačku plechu a letlampy po dědovi (ročník 1905) který byl klempíř.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:53

Nejhorší ovšem byl být mojí tety, která trpěla nějakou hromadičskou chorobou a když zaplnila skříně, tak si pořídila nové a postavila je před ty zaplněné a zaplnila i ty, a pak stavěla předměty před tu druhou řadu skříní navíc silně kouřila, takže se muselo vyhodit úplně všechno.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:54

No co vam budu... ted to budou 2 roky, co umrela mama, tata jeste o 2 roky driv. Dodnes jsme se segrou nenasly silu do tech veci hrabnout. Kdyz se do toho bytu nasi stehovali pred 17 lety, zbavili se strasne spousty veci ze stareho bytu, pudy a sklepa, aby se vubec vesli. A zaskladali to za ty roky zase, naprosto nepotrebnyma a neupotrebitelnyma vecma.