Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 26. května 2025 16:58
Reakce na Kan:

AnemaTak jestli se chystáš koupit kosu kvůli m2 trávy, tak potřebuješ edukovat hlavně ty. :P

​Tohle mě zajímá, je kosa na 200 m2 travního porostu málo, nebo moc?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 26. května 2025 18:39
Reakce na continuity:

Mohučankanezadala si tuto kombinaci na nějaké stránky?

Můžeš zkusit zadat email sem, je to databáze uniklých e-mailových adres z různých útoků. 

https://haveibeenpwned.com/

​Twitter a Linkedin

je to mozne?

co s tym?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. května 2025 18:47

slniecko mne to tvrdi unik adresy pres Mall, ze ktere jsem tam stopro nikdy nic neobjednavala.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:12

slniecko nic, jen změnit ta hesla, která si tam měla. 

Nic s tím neuděláš. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:14

Kokoska kdysi v serem dávnověku se ten e-shop jmenoval jinak. Bílé zboží?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:22

Anema Jo, takže ty si koupíš kosu abys edukovala okolí o správném zemědělství. Ráno posečeš 100m2 odpoledne to otočíš, předpokládám, že hrábě máš. Druhý den to otočíš dopoledne i odpoledne, aby to pěkně schlo, večer to seno skopíš, aby se zapařilo, nebo dáš na hifle? Ráno až opadne rosa, tak seno rozházíš, v poledne otočíš a večer odvezeš do kontyšu. A takto to uděláš ještě 2x. Aha...a to je ta správná cesta zemědělce. A s otavou budeš nakládat podobně?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:28
Reakce na Isca:

​Tohle mě zajímá, je kosa na 200 m2 travního porostu málo, nebo moc?

​Bych řekla, že záleží na sekáči, jak je schopnej a jak to s kosou umí. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:30

continuity to je adresa, ze ktere vubec neobjednavam, nikdy. Registrovanou ji mam jen v COS, ale objednavam z jine. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:32

Kan 200m neni tak moc, to bych si troufla i ja a to jsem to nedrzela 50 let. Kdyz je spravne naklepana, nabrousena a vyvazena kosa, je to radost.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:52

Kan No, pokud posečená louka nepůjde na seno na krmení,a zamíří do kompostu (obecního), není třeba se crcat s obracením a rozhazováním. A květnatá louka potřebuje senoseč (červen) a otavu (srpen), oboje na 1-4 sečení max na 200 m2, podle pokročilosti sekáče.

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:52

Kan a nebo posečeš, druhej den začne tři dny lejt a pak to vydrbeš hráběmi rovnou do kontyše.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:54

Kokoska no nějak se tam dostat musela, je v balíku adres na dark netu, který je unikly z mallu. Tam byl velký únik před mnoha lety.

Proto mne štvou eshopy, pokud vyžadují silná hesla a kdesi cosi. Protože je neumí ochránit a lidí tam často napchaji hesla z prace a pod. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 26. května 2025 19:55

Kan ne, proč bych to dělala? Když je mi fuk, pokud se to seno zapaří? Ale pokud tě to opravdu zajímá, klidně poreferuju, až se do téhle fáze dostanu. Čekej to tak za 2 roky . Myslím, že jednou to během schnutí otočím, snad se mi podaří vychytat počasí. P.S. Nejsem zemědělec, ale mikroochranář.

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:03

Kan ale no tak, nesrážej Anema nadšení.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:09

Anema No ale to určitě referuj, jak ti to jde :o) A já bych se toho obracení sena nevzdávala, to je náhodou krásná až meditační činnost (když se provádí na přiměřeně velké louce ;o)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:14

Tak Betty Já nesrážím, mám opravdový zájem! Jestliže chce někdo edukovat sousedy o tom správném zemědělství, koupí kosu a vypadne z něj moudro, že poseče a odveze trávu do kontyše, tak jako sorry.. Já myslela, že ten koloběh přírody, ta úroda a rolnická práce jde k užitku sakum prásk. Nechám vyrůst trávu, poseču, usuším, uschovám na zimu pro králíky, kozu, v lednu rozházím dřevěný popel po louce, na jaře močůvku a v květnu zase poseču, usuším. Nic nevyhodím všechno zužitkuju, vážím si přírody a zdrojů. A asi ne no. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:15

DruI já vím, dělávaly jsme to s babičkou. Pak to seno dovézt na kárce domů

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:29

Kan takhle to jednou za měsíc někdo rošmelcuje sakumprásk sekačkou a nechá ležet, to je výrazně lepší . Škoda, že furt prehližíš můj cíl, já nechci pěstovat trávu pro králíky, já chci sekáním udržovat květnatou louku. Jo a rozhodně nechci edukovat někoho, kdo se nebude sám zajímat, protože moc dobře vím, že o nevyžádané rady fakt nikdo nestojí. Btw. já taky ne.

Edit: hnojit taky nebudu, protože to bych zase jen přilepšovala trávě a polnímu kvítí tak zmenšovala šance.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:16

continuity rika to v roce 2017, ale je to teda divny.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:20

Anema ty kvetnate louky dost mizí a je to škoda. U nás v obci se skoro neseka, nebo jako nějakým zvláštním systémem, co všechny sere, protože je to všude zarostlý, děti si nikde nepobehaj.... Ale tuhle jsem nad tím přemýšlela, že jako teda je to aspoň zřejmě ekologicky,ač to teda rozhodně není záměr. A viděla jsem nějaká vysekana kola pod stromama, na to jsem nepřišla k čemu to je. Ale myslím, že je to asi kolem těch stromů vysekání jinou sekačkou a pak se to vezme ještě větší.