Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44755 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:11

Kokoska To víš že jo, přece nebudeš ztrácet čas cestou, takhle to vezmeš místo hokeje. 

MP Meri Nevím teda, zkusila sis vygooglit jeji telefonní číslo?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:13

Karja misto hokeje? Tssss!

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:15

Kokoska

Chlap jako myslím, ty by šla s kamarádkou na kafe,tak to máš tak dvě holky, tak přece se někam nepotahnes;-)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:17

Karja jo jako ze je on na hokeji a ja na kafi. Kafe je fajn, nemusis predem obstaravat nakupy, jako ze jsi sla po obchodech

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:26

MP Meri zkus vygooglit jeji cislo

Nebo ji zavolej z jineho cisla. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. června 2025 21:34

Umřel Frederick Forsyth

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:08
Reakce na Candance:

@MP Meri zkus vygooglit jeji cislo

Nebo ji zavolej z jineho cisla. 

@MPMeri A představ se jako milenka jejího manžela:D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2025 22:13
Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:15

Karja

MP Meri neinvazivní metody bych zkusila (googlovat číslo), invazivní (volat jí z jinyho čísla) ne. Vykašlala bych se na to, nevím, co by to přineslo. Zareagovala jsi dobře, kdyby ještě někdo volal, tak už budeš připravená. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:16
Reakce na continuity:

Kokoska já bych tomu verila, jsou manželé lini tak, že si najdou milenku vedlejsi ulici

​to udělala kdysi kamarádka, dopadlo to blbě a jeste ty deti z obou rodin pak spolu chodily do školy 

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:18

Karja ted jsem si vzpomněla, že mi pred sto lety, jeste na VŠ, volala ráno na mobil nějaká ženská a dožadovala se nějakýho chlapa. Nechtěla věřit, že ho fakt nemůžu dát k telefonu.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:27

MP Meri Historce s podvádějícím mužem bych věřila. Kamarádka takto odvolávala penziony a hotely, aby zjistila, jestli tam byl její muž a s kým. Některým recepčním se jí zželelo a podali podrobné informace.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:40

notna

Jako podvadena strana mám osobní zkušenost a tady fakt netuším, co komu dobrého přinese, obvolávat ubytovací zařízení/kamarády/kolegy apod.

Každá další informace to celé jenom zhorší. Buď jedna je v rozpoložení nakopat nevěrnikovi zadek a vexpedovat ho štandopede za novou nevěstou nebo není, ale ani v jednom případě ji detaily nijak nepomůžou, spíš se to celé jenom zhorší. 

Online Myrtila
5358 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:40

Tabea Mně takhle jednou kdysi volala nějaká ženská a myslela si, že jsem milenka jejího muže. Probudila mě asi v 7 ráno na Štědrý den, řvala na mě do telefonu "Moniko!" (nejsem Monika) a mně docela dlouho trvalo pochopit, co po mně vlastně chce myslím, že mi neuvěřila, že fakt s jejím mužem nic nemám.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. června 2025 22:44

MP Meri

nikam proboha nevolej. Nakonec ještě budeš utěšovat zhrzenou plačící manželku. Řekla bych,že máš svých vlastních starosti tak akorát, než ještě řešit cizí paní, kterým zakáša manžel. Navíc normální ženská, který zahýbá muž, se az takto daleko obvykle nedostane. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. června 2025 23:16

continuity Můj styl řešení problému to taky není. Ale chápu, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Muž kamarádce nevěru zapíral, ona měla silné podezření, chtěla znát pravdu. Mě na tom udivovalo to, jak jí to strašně vzalo, když se to potvrdilo, protože jejich vztah začal nevěrou z obou stran. To se dalo čekat.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. června 2025 23:23

Číslo jsem hodilo do googlu, na nic podezřelého to nevypadá, volat ji určitě nebudu, to nemá smysl. Mluvila jsem s kamarádkou, co má ubytování ve stejné čtvrti a prý ji před časem volala taky (teda předpokládáme, že to byla stejná paní), takže historka je to asi reálná. Tim to pro mě hasne, jsem rada, ze to neni žádná bouda na me. 

Ale teda priznam se, ze též nechápu, jakože pokud jsem ve stavu, ze mam takhle dlouho a takhle vážný podezření, tak ten vztah asi nebude v pořádku a případný nachytáni inflagranti ho rozhodně nezachrání Takže úplně nevim, co je cílem. Čistě akademicky si představuju, co by se asi stalo, kdyby ji někdo řekl "ano, máme tu teď pana, co se jmenuje Karel a je tu s nějakou prsatou blondýnou". Tak jako že by jim šla udelat scénu? Nebo si doma jen s čistým svědomím vyplnila žádost o rozvod? 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 10. června 2025 03:31

MP Meri Vůbec to neřeš, já bych viděla jen dvě možnosti, buď tě chce naprášit finančáku, nebo mluví pravdu. Případně ještě tě tam chce vykrást...:-) Já bych té její historce věřila (teda teď čtu že je to asi fakt pravda), zdá se mi to nejpravděpodobnější, zoufalé ženy dělají zoufalé věci. 

continuity My pochopitelně víme, že detaily jí nepomůžou, ale ona to asi ještě neví....bohužel tu zkušenost velká část lidí musí udělat sama. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. června 2025 06:43

Myrtila Mne se kdysi stalo to samý, ne teda na Štědrej den a titulovala mě trošku jinak než Moniko, ale taky na mě pěkně ječela :-D.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 07:14

Každý den, dlouho,se budim s bolavou hlavou. Do hodiny je to samo pryč, ale je to tak protivný...včetně mě