RoSa Cssss, fixy. Musí něco většího a nebo změnit účetní...
Stěžovací vlákno
Autá, počítače, tlačiarne, pohonné hmoty, maľovanie priestorov, služobné obedy, žiadne hrnce ![]()
RoSa realne meli na firmu pribuzni cely zarizeni baraku, obri kuchynska linka jako " kuchynka pro zamestnance" atd, vcetne perskych kobercu. ale to je firma, ne jednotlivec osvc. a samozrejme, je to podvod. kupodivu ne kazdy osvc je podvodnik, ale to lidem typu zde prispevatelky nevysvetlis
Janulik03 obedy s rodinou v drahych restauracich vykazane jako obchodni jednani, v nedeli, samo![]()
ale to jsme od duchodu uz trochu odbocili:-P
Janulik03 obedy s rodinou v drahych restauracich vykazane jako obchodni jednani, v nedeli, samo
ale to jsme od duchodu uz trochu odbocili:-P
obědy jsou k ničemu - ty nejsou daňově uznatelné
viktorka_od splavu Makara tak mne je to jedno, len som chcela opraviť tie hrnce ![]()
barbucha Tos zabila:D:D
Nemusime hned do těch podvodu. Já si třeba platím mobil a tarify do něj a včetně non eu dat, všechnu další techniku, jako jsou myši, klávesnice, monitory, co mi stojí doma na stole, kromě služebního notebooku, některá školení a certifikace a to jsou normálně daňové uznatelné náklady, akorát na ně nemám v práci budget a já si je z daní odečíst fakt nemůžu.
Makara v tomto pripde slo o zamestnance ne majitele![]()
RoSa exmanžel umí velice kreativní účetnictví. Kolik mu toho vrátili nevim, ale narval tam dva veterány, menší loď, něco exotických cest, jakože služebka na konzultace s místním kolegou... ani bych se nedivila, kdybych tam někde byla vedená jako catering a úklid kanceláří ![]()
andulka01 No tvl. Né, žádnej podvodník jen je podnikavý. :D
Kan žádnej podvodník, nenene, advokát
jo a obleky a boty šitý na míru, šak pracovní oblečení, no ni? Ale tuším, že v současnosti to už taková brnkačka nebude.
barbucha Komu příčetnýmu by stálo za to obvolávat hotely nebo airbnb? A kde je psáno, že jsou lidi příčetný? ![]()
Oukej, pak si to teda milostivá paní zaslouží. Kdo by s takovou vydržel? ![]()
barbuchaZoufalé ženy dělají zoufalé věci.
Tak ale jako že všude na blbej anonymní telefonickej dotaz naprášej jména hostů? Přece s tím nikdo nemůže počítat... ta ženská musí bejt magor.
barbucha No víš co, nikdy nevíš, kdo blbej je i na druhé straně hovoru:D
barbucha Já bych to taky řešila jinak, ale mám pochopení. :D
Já nějak moc ne, ani se mi nechce věřit že by to někdo dělal... spíš jsem sázela na závistivýho souseda. Dyk co z toho pak máš? Vůbec nic, a eště seš za cvoka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí