Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:42

stes nemůže to být matrací nebo polštářem?

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. června 2025 08:43

notna to je neuveritelny. Takze poctvrte, ne Kokoska nemela pravdu, resp. ani ona ani ty nerikate celou pravdu - osvc si do tech kouzelnych vydaju, ktere si mohou odecist, muzou na rozdil od zamestnance vykazat vsechno mozne, co pak uziji pro osobni spotrebu svoji a sve rodiny a maji tak vzdycky cela rodina nizsi naklady na zivot nez zamestnanec. To je proste fakt. Hypoteka u osvc - ano, kdyz optimalizujou dane, na hypo nedosahnou. Takze kdyz osvc si stezuje, ze nema nemocenskou a ma malej duchod - tak ne,nemuze mit zaroven vyhody osvc a vyhody zamestnance. O tom to cele je. Tak se proboha nechte zamestnat a muzete byt ve vate :-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:45

stes Tak to lituju. Matrace, polštář a sponky, sponky sis sundala? ....promiň. :D 

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:50

stes Mně bolela hlava celých 14 dní, vždycky se to probralo nějak v 9 a musela jsem si dát ibáč aby zbytek dne byl v klidu, už jsem z toho taky byla taková napul zoufalá. Držím palce,snad to za pár dní odezní, piješ dost večer, pozdní odpoledne, větráš? Asi jo vid;) 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:50

Samara tak uz nevim po kolikate... ano, osvc funguje na jinem principu nez zamestnanec, co se tyce odvodu a treba duchodu. Ale myslet si, ze si pro rodinu kupujeme neco levneji a vykazem si cokoliv do dani, je hloupe a omezene

Minimalne mi muzes poradit, co jako osvc architekt si muzu kupovat pro rodinu levneji a snizit si tak naklady na zivot

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:52

Mulen Kan díky...myslím že  ne,je to taková tupá bolest za čelem...p.s. sponky ani gumičky nemam

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:54

stes nedychas v noci pusou?

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:54

Karja jo...To je ono. Jasně, dělám co mám...

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 08:56

viktorka_od splavu asi určitě,protože ní dýchám i přes den

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. června 2025 09:03

stes jak rika jeden muj oblibeny fyzioterapeut: "dychat pusou je jako jist nosem"

ale beze srandy, jestli k tomu mas nejaky zavazny duvod, tak bych se poohlidla po reseni a pokud je to zlozvyk tak bych se ho zbavila (tezko, ale jde to)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:04

Zuzulijá si taky nechám ráda poradit

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:07

Zuzuli hloupe a omezene, to vis ze jo, oni si to ti osvc schvalne vymysli, kdyz mi to vypravi, aby me pomylili. Osvc architekty znam dva a oba maji penez dost a zadnej si nestezuje na zamestnance, fakt ne. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:08

Evaeva Rada: nech se zamestnat, bude ti

lip.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:12

Samara já bych ráda, nicméně v mém oboru, ač je to snad lepší než, když jsem končila školu, pořád převažuje švarc systém. Takže peněz málo a žádné sociální jistoty

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 10. června 2025 09:19

Evaeva rady se asi nedockame Zatim to jsou jen takove kysele hrozny

Samara to, ze si s muzem nasi praci vydelame dost penez a mame se dobre, neznamena, ze mame diky osvc nizsi zivotni naklady. To je fakt nesmysl. Najem bytu a pak hypoteku na bydleni platime stejne, potraviny stoji stejne jako pro zamestnance, elektrina, voda a vytapeni v byte tez. Skolku a krouzky diteti platime, nabytek v ikei nas stal stejne jako kohokoliv jineho, i ten telefon jsme si koupili a mame bezny neomezeny tarif pro rodinu. Zato kazdorocne platime desitky tisic za licence pracovnich programu, kupujeme si sami vykonne pocitace a manzel se se spolecniky podili na placeni najmu za kancelar.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 09:19

viktorka_od splavu myslím že zlozvyk a jde to těžko...je potřeba si to uvědomit a kontrolovat a to neumím. Jen když si to uvědomím,což jde v klidu a nicnedelani u tv,ale ne v práci.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:26

Zuzuli jo, třeba dělám něco celou dobu blbě, že jo

My se máme dobře díky mužově zaměstnaneckému poměru, ne mojí OSVČ, tak nevím, na co si zaměstnanci stěžují

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 10. června 2025 09:29

Evaeva napadlo me akorat, ze si muzu konecne udelat kartu do Makra, kdyz ho mame skoro u domu, ale to mi asi rodinne zivotni naklady vyrazne nesnizi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:30

Zuzuli to nevím, my jí nemáme