Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 10. června 2025 09:32

Evaeva i kdyz, kdybych si mohla dat do nakladu detske barefoot boty, to bych na tom fakt vydelala novy tenisky na hriste a kolo a patnact stovek v haji 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2025 09:48

Zuzuli tvl, ani mi nemluv. Zrovna nedávno jsem spočítala, že mimino za těch 3/4 roku, co chodí, už měl šest párů nových bot a troje bazarové.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 10:03

baltik no to mě děsí...ale zkusit to můžu...To jsou věci, šiš.  Hele diky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. června 2025 10:54

stes Bolí čelo? Nemáš náhodou v ložnici nějaký difusér, nebo jinou bytovou voňku? Já se v hotelech občas budím s bolestí spánků a je to z těch umělejch sajrajtů, co dávají do klimatizace. Všude mi to nedělá, respektive penziony bez klimatizace jsou úplně bez problémů.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. června 2025 10:57
Reakce na Samara:

notna to je neuveritelny. Takze poctvrte, ne Kokoska nemela pravdu, resp. ani ona ani ty nerikate celou pravdu - osvc si do tech kouzelnych vydaju, ktere si mohou odecist, muzou na rozdil od zamestnance vykazat vsechno mozne, co pak uziji pro osobni spotrebu svoji a sve rodiny a maji tak vzdycky cela rodina nizsi naklady na zivot nez zamestnanec. To je proste fakt. Hypoteka u osvc - ano, kdyz optimalizujou dane, na hypo nedosahnou. Takze kdyz osvc si stezuje, ze nema nemocenskou a ma malej duchod - tak ne,nemuze mit zaroven vyhody osvc a vyhody zamestnance. O tom to cele je. Tak se proboha nechte zamestnat a muzete byt ve vate :-)

​Vloni jsme dělali mega svatbu, jen za kvítka to bylo pomalu sto tisíc a fakturovalo se to na firmu tatíka nevěsty, jako dekorace firemních prostor. Jestli toto prošlo přes účetní, tak už všechno. :D

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:08

stes Mně tohle dělá průvan.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:12
Reakce na notna:

continuity Můj styl řešení problému to taky není. Ale chápu, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Muž kamarádce nevěru zapíral, ona měla silné podezření, chtěla znát pravdu. Mě na tom udivovalo to, jak jí to strašně vzalo, když se to potvrdilo, protože jejich vztah začal nevěrou z obou stran. To se dalo čekat.

​Jako bývalá manželka chronického nevěrníka potvrzuji, že mi hodně vadilo to, že ze mě dělá blbečka. Vždy měl nějaké vysvětlení, kterému jsem nechtěla věřit, ale důkazy nebyly...

Ale po rozvodu jsem mu musela zabavit klíče od mého bytu, jelikož jsem ho načapala, když se stavil u nás na šukandu se jakousi slečnou (s tou podváděl tu novou slečnu, se kterou žil již pár měsíců před rozvodem)

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:22

Vari Myrtila Ahoj, tady Monika, nesháněl mě někdo?

Pardon, nemohla jsem si pomoct

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:24

DruI A bolí tě nad čelem? Mně když chytnu nějakej vítr nebo prostě i studenej vzduch, tak vždycky spánky, jeden nebo druhej nebo mi to jde nad ty spánky jakoby k vlasům. Ale nahoře hlava mě nebolela nikdy. I ted jak mě bolela těch 14 dní, tak jsem si říkala, že je to nějakej ofuk a nemůžu se z toho prostě dostat, že už to chce teplo no...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:27
Reakce na notna:

continuity Můj styl řešení problému to taky není. Ale chápu, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Muž kamarádce nevěru zapíral, ona měla silné podezření, chtěla znát pravdu. Mě na tom udivovalo to, jak jí to strašně vzalo, když se to potvrdilo, protože jejich vztah začal nevěrou z obou stran. To se dalo čekat.

​Jj, já to vidim stejně, jako volat na cizí čísla ubytování a asi ho teda stopovat je fakt moc. Ale třeba to ta paní potřebuje vědět.

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:30

Karja Jo, čelo a vůbec přední polovina hlavy. Já to pak řeším tak, že chodím po bytě v čepici, abych si tu hlavu prohřála :o)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:36

DruI No, tak já si můžu dát aspon čelenku;). Asi to má každej jinak, hlavně když je to takováto prkotina.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 10. června 2025 11:42

Kan nene, ale jezdím vlakem a tam je průvan DruI bude asi blízko odhalení. Díky všem za ucasta ibáči za to,že  je.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 10. června 2025 12:21

Karja Já nevim, když budeš mít těžký podezření, protože chlapi jsou v tomto celkem průhledný, ale důkaz žádnej a pán ti třeba bude tvrdit, že si hystericky vymýšlíš a neprávem ho obviňuješ, tak ten pocit, že ze mě dělá krávu, bych nesnesla. Nikam bych nevolala, ani ho nestopovala, ale o dektektivovi bych vážně uvažovala. Prostě to rozseknout a bal si kufry. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:22
Reakce na Kan:

​Vloni jsme dělali mega svatbu, jen za kvítka to bylo pomalu sto tisíc a fakturovalo se to na firmu tatíka nevěsty, jako dekorace firemních prostor. Jestli toto prošlo přes účetní, tak už všechno. :D

Hele jako, je  účetní a účetní a to, že si někteří drobní podnikatelé rvou do nákladů kdeco, nevypovídá nic o OSVČ jako celku  - tihle týpci kdyby byli  zaměstnanci, tak taky otáčejí z firmy zaměstnavatele kdeco, v závislosti na pozici tolik, co jim jen projde, od balíků papíry do tiskárny až kam fantazie a osobní odvaha dotyčného sahá.  

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:27
Reakce na MP Meri:

Číslo jsem hodilo do googlu, na nic podezřelého to nevypadá, volat ji určitě nebudu, to nemá smysl. Mluvila jsem s kamarádkou, co má ubytování ve stejné čtvrti a prý ji před časem volala taky (teda předpokládáme, že to byla stejná paní), takže historka je to asi reálná. Tim to pro mě hasne, jsem rada, ze to neni žádná bouda na me. 

​A já tomu - na rozdíl od třeba Garfie - moc nevěřím. Komu příčetnýmu by stálo za to obvolávat hotely nebo airbnb, kvůli nějakýmu dědkovi? Vždyť se ho může rovnou zeptat

Navíc kdo by z tý druhý strany na takovej telefonní dotaz odpověděl? To jako recepční/ubytovatel vysype na žádost neznámý osoby jména svejch klientů?! Jen tak, na zavolání?!

Viděla bych to spíš na nějaký šméčko, v každým případě bych se s dotyčnou telefonistkou vůbec nebavila. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:29

Raduza Tak zas na to každej nemá peníze:D. Takže já si taky umim představit, že bych něco podnikla. Samozřejmě, když jako řekne, jo mám někoho, tak detaily netřeba jestli je to Simona nebo Monika, ale přesně, když nevíš, dělá z tebe blba, za všechno můžeš ty nebo to prostě nějak bagatelizuje. A nevím, zkušenost nemám, ale možná třeba k rozvodu se to hodí vědět ne? Prostě ano, volat po ubytováních je extrém, ale něco zjištovat je pro mě uplně pochopitelný. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:30
Reakce na Monulinecenka:

Vari Myrtila Ahoj, tady Monika, nesháněl mě někdo?

Pardon, nemohla jsem si pomoct

​Hehe, tímhle jsme se bavili jako puberťáci

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:31

Kan mně se to teda nezdá, když už to skousne účetní, tak finančák nejspíš ne... to mi vyprávěla moje účetní, že firma měla v nákladech nějaký drahý stříbrný fixy, a bylo z toho hrozný vyjednávání s fú... nechtěli si nechat vysvětlit, že tim ten pneuservis popisuje pneumatiky, furt jim to z těch nákladů vyhazovali... to jen příklad, nedovedu si představit tam dát třeba hrnce nebo oblečení... jako vaše představy tady jsou dost zdivočelý 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. června 2025 12:41

Isca Tak ono těch příkladů je víc a faktur ,,dekorace,,  ordinace, čekárny, recepce  je dost.