Karja jojo, z krájeného melounu je snad víc salmonely než ze zmrzliny
Ale zrovna teď jsem koupila půlku v Albertu a byl teda výborný, sežrali jsme ho za půl dne
Ale na koupališti bych si krájený nekoupila.
Karja jojo, z krájeného melounu je snad víc salmonely než ze zmrzliny
Ale zrovna teď jsem koupila půlku v Albertu a byl teda výborný, sežrali jsme ho za půl dne
Ale na koupališti bych si krájený nekoupila.
Evaeva podle me jsou nejhorší ty ve vietnamských večerkách hezky v teple
my ted hnusnej meli, bud z Lidlu nebo z Kauflandu
Muž má s melounem z dětství velmi nepříjemný zážitek, dlouho je nemohl ani vidět a dodnes je hodně opatrný, takže já kupuju jedině celé a před rozkrojením vždycky důkladně umyju. Tehdy to byl nákup ve stánku u silnice.
Potrefenáhusa On i nějakej menší supermarket může být náhlej. Jako mladá na brigádě jsme tuto zeleninu připravovaly kousek od místem s uzeninou, že by se to tam nějak extra dukladně mylo, to taky nemůžu říct...Jako občas taky krájenej koupim, ale docela nerada, to fakt musí být za nějakou zimní cenu a děti hodně brečet u regálu:D:D:D, jinak vždy celý.
Potrefenáhusa no jasně, to je stejný případ. Na tom koupáku to taky mají kolikrát rovnou na pultu.
Málo dozrály meloun jsem měla vloni na kraji sezóny z Rohliku.jsem jim ho vyfotila a vrátili mi peníze.
Kamarádka měla salmonelu z melounu a byli to špatné
Nemám rada melón.
letfenixa ja taky ne, sladka voda se zrnickama![]()
Miluju melouny, tyhle barvy jsou od jednoho zemědělce z Vysočiny, který je pěstuje na poli, měla jsem od něj sazenice, ale nezadařilo se nám.

Melón nezjem, v mladosti sme napichali melón alkoholom a potom jedli. Ani omylom by som si nedala, vždy mi príde zle, už keď ho cítim. ![]()
letfenixa Ten vodní taky moc nemusím. Jedla jsem ho jenom v prvním těhotenství a starší dítě se po něm teď může utlouct ![]()
Ale mám moc ráda ty menší, cukrové, cantaloupe a tak, ovšem ty zase nejí zbytek rodiny, takže si ho pro sebe koupím jenom málokdy.
Já měla taky období, kdy jsem vodní meloun nejedla, ale teď poslední roky ho zase můžu. A naopak už moc nevyhledávám ty cukrové ![]()
40 let jsem žila v sladké nevědomosti o melounu a salmonelóze, doslova žrala melouny ne na kila, ale na metráky, meloun jsme mívali v kuchyni na lince a každý, kdo šel kolem si zakrojil, kupovali u silnice, ve večerce, celé, rozkrojené... Teď mám předposraně meloun v lednici a nemůžu ho jíst, pro mě je to ledové, vadí mi to na zuby a bolí mě z toho v krku víc, než normálně. Informace jsou někdy hrozně škodlivé. ![]()
Pinot Noir ja jinak nez z lednice meloun nemuzu, pripada mi to jak tepla sladka voda. Ale ja si davam do lednice i cokoladu ![]()
Moje máma meloun taky není. Když jsme byly děti bylo štěstí, když jsme si vyprosily dva tři za sezónu. Prý platit za sladkou vodu.
Já melounu sním hodně. Kupuj v celku, ale doma ho nijak nemyji. Jen ho mám v lednici.
Kokoska já pití z lednice nemůžu, každé pivo odnesu několikadenním pocitem, že mám angínu. U piva to jinak nejde, ale jinak nic z lednice nepiju. Vychlazený meloun je ještě horší, než to pití.
Pinot Noir v albanii meli vsude kolem cest kovove stojany, s tekouci vodou, a na nich krasne melouny a bylo asi tak 35 stupnu...nanuky me prisly bezpecnejsi:D
Tak já doteď o melounu a salmonele taky nic netušila. No asi mě to neodradí, protože ho fakt miluju, chlazený, nechlazený, jakýkoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.