Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 14. června 2025 11:43

Aranel víno mám ve vinotéce, tam je kolem 15 stupňů.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 12:24

To si takto vyjdete ke kadeřnici s požadavkem "zdravotního" zástřihu (cca 2 cm max), vysvětlíte, že chcete mikádo, tupý střih, jen malinko vytvarovat v koncích. Ha, zřejmě nejasné. Odejdete s vlasy obranými o 4 cm a navíc s podivnými prostřihy, plus s jednou stranou podstatně kratší ve vrchní části vlasů (asi slečně ujely nůžky při tom aktivním prostřihávání) .

Samozřejmě, že když jsem viděla, jak zajíždí nůžkami do vlasů, upozornila jsem, že nechci žádné "layers" . Prý jasné a ať jí do toho nemluvím. Výsledek je k pláči a bude to dorůstat velmi dlouho. Srovnat to nejde, to bych měla vlasy sotva pod uši, vzhledem k super layers na jedné straně. Smutné je, že jsem u ní již byla a střih se mi líbíl. Teď fakt průšvih. Když jsem ji na to upozornila, pronesla, že to mám stejné, jako původní střih, jen kratší . Co s tím mám sakra dělat? Hledám zázrak na urychlení růstu vlasů .

A stejně otřesné je to zezadu, totálně bez tvaru, totéž pohled ze strany a nejde to samozřejmě učesat. A to bylo "vyhlášené" kadeřnictví.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 14. června 2025 12:53

Pinot Noiraha! Tak to by bylo teplý pivo.

Offline Antje
příspěvků moje polička 14. června 2025 13:51

whiskas soucitim

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. června 2025 14:01

whiskas 

Ach jo, tohle je k nasr.ni.

Zajímalo by mě,  pokud nejsem s výsledkem práce kadeřnice spokojená a vytvoří nějaký paskvil, co s tím? Dohadovat se, nezaplatit,  chtít slevu?

Catherinne ??

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 14. června 2025 14:31

Raduza když jsem měla krátké vlasy byla jsem v různých kadeřnictvích, fakt i hodně známých...a pokaždé to byla katastrofa...neměto do žádný drajf, žádný wow, to dokázal akorát jeden kadeřník. 

Takže za mě, najít někoho, nejlépe na doporučen, když se vám vlasy někoho líbí a chodit tam, třeba i vydržet když se něco nepovede, protože když se znáte 10 let, tak o ten kadeřník ty vlasy už zná, už ví, co udělají při různých střizích, protože i nás může něco překvapit no a když se něco nepodaří, tak se prostě komunikuje lépe. 

Určitě se mi za ty roky stalo, že jsem něco pokazila, něco špatně pochopila, ale spravit jde všechno. Někdy ne hned, ale jde to. Takže třeba příští práci gratis.

A pak komunikace před prací, obrázky, obrázky, obrázky, tam si vysvětlíte rozdíly mezi přáním a realitou, množství vlasů, jejich kvalitu, vlasové víry a růsty, co by šlo a co by z těch vlasů nešlo. 

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 14. června 2025 14:43

tv No ale mělo to výsledky Moc pěkná úroda na Vysočinu a boží hlídač

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. června 2025 14:57

whiskas lituju te, navic slyset "nemluvte mi do toho", to je dost drsny.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. června 2025 15:38

Catherinne díky za odpověď 

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 14. června 2025 16:10
Reakce na stes:

tv krasnej husky

​Diky. Na te fotce už je to stařenka, ale bývala krasavice.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 14. června 2025 16:22
Reakce na Myrtila:

tv No ale mělo to výsledky Moc pěkná úroda na Vysočinu a boží hlídač

​Děkuju.a hlídač mi sežral úplně první zralá rajčata, když jsem začínala s pěstováním. Potvora.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 14. června 2025 16:32

whiskas uff soucítím. Zrovna jsem na tom podobně, a začnu hledat někoho, kdo umí ostříhat nakrátko. Ale já si za to můžu spíš sama,  (ne nestřihala jsem se). A vypadám jak Fany ( v tom filmu). Ať to rychle roste, nebo někde rozumně upraví!

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 14. června 2025 17:36

tv Dovedu si to představit naši psi zase všichni chodili a chodí na jahody

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 20:34

Antje Díky.

Raduza Je to tak. Jistě, jsou to "jen" vlasy, ale mysli na to .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 20:40

Kokoska Oprava, nemluvte mi do toho "prosím" :-D. Tedy vlastně slušnější verze. Na jednu stranu chápu, že nikdo nemá rád, když mu někdo (navíc laik) mluví do práce, ale když jsem viděla, že záběr nůžkami je rozhodně více než chtěné 2 cm, tak mi to nedalo. Možná jsme ji tím rozhodila a proto mám teď tak parádně asymetrický střih.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 20:46

bublifukBlbý pocit, že? A moc nepomáhá vize, že to jednou doroste. Možná bychom to fakt mohly nechat zkrátit - bylo by to praktické na léto . Jen je dost riskantní zkracovat již poměrně krátké vlasy, když nejdeš nikam na jistotu.

Jsem čím dál nervóznější ohledně maminky, stále se neuvolnilo místo v případném domově a ona čím dál častěji mluví o tom, že už by tedy chtěla jít domů ... to mě vždy tak drásá, že jsem při odchodu z nemocnice zralá na panáka (a to v podstatě nepiju ). A ještě se dohadovat s kadeřnicí? 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. června 2025 21:06

whiskas no stejne. Kadernictvi ma byt relax a ne nervak. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 21:35

Kokoska Jsem teď poměrně často u zubařky a musím konstatovat, že tam jsem skoro více v klidu  :-D.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. června 2025 21:54

whiskas soucitim. Kdysi se mi stalo neco podobneho a radost jsem z toho taky nemela. Ale byla jsem tehdy v tom kadernictvi na blind, poprve a naposledy. U zname kadernice bych to necekala. Jestli jsi z toho nestastna a ta kadernice je jinak ok, tak bych zvazila se s ni domluvit, aby te aspon zbavila te asymetrie? Mam kamaradku, ktera se nechala na studiich v Cine ostrihat, okudlali ji nejak blbe, protoze neumeli delat evropske vlasy ani mluvit anglicky, ona to na koleji prozkoumala zrcatkem a vydala se tam druhy den bez znalosti cinstiny s reklamaci. Nejak to dala rukama nohama a pomoci prekladace v mobilu. Tak si na ni vzdycky vzpomenu a nebojim se:)  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. června 2025 21:56

whiskas jj ja chodila vzdycky radej k zubari nez kadernici. tlapkam moc, snad ti to roste rychle, mas dobry vlasy