Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 22:15

Gatita To právě není "moje pravidelná kadeřnice", protože ta má vždy tak plno a já potřeboavala ostříhat. Respektive, cca v březnu jsem opravdu potřebovala ostříhat a "má" kadeřnice měla plno, tak jsem riskla kadeřnictví s dobrými referencemi a střih se povedl. Proto jsem tentokrát, když jsem chtěla jen oživení střihu, neočekávala nic podivného. O to větší překvapení to bylo. Kadeřnice, ke které chodím pravidelně má jeden nedostatek, moc klientů a ne vždy stihne barvu i střih. A tak jsem zariskovala. Poprvé se to zdálo, jako dobrý pokus ...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 14. června 2025 22:18

viktorka_od splavu To právě moc nemám. Mám je jemné, asi i ze stresu více padají, ale snad prý v létě rychleji rostou. Pokusím se pohrát si se stylingem. Kdyby se mi podařilo je navlnit, mohly by se zamaskovat ty nesrovnalosti.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. června 2025 23:04

whiskas Je to otrava no. Já měla dobrou kadeřnici,ale prostě nezvedá mi telefony,  asi mě vyškrtla z klientely. Ted to nemám vyloženě blbý, ale prostě není to ono, vůbec, v podstatě čekám, že to doroste a trochu se to ztratí, což za ty vynaložený peníze není uplně stav co člověk očekává, že...

Offline leona mp
příspěvků moje polička 14. června 2025 23:20

whiskas Dobré kadeřnice se držet zuby nehty. Já takovou našla u Měchurové. A vlastní vinou ji teď na chvíli opustila- přendali ji z pozice senior na pozici top a mě naštvalo, že za už tak drahou službu mám platit víc, i když práce bude ta samá. Tak jsem se objednala k někomu jinému. No a vracím se. Protože je to k vzteku, nelíbí se mi ani střih , ani barva. Jinak mně tedy kadeřnictví Měchurové hodně vyhovuje, je to naprostý relax. Klid, kadeřnice vychované tak, že se nechovají jako vlezlá kamarádka, mlčí, je tam příjemná hudba a masážní křesla. Pro mě ráj. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 15. června 2025 04:55

leona mp ja tam chodim uz dlouho, ted teda posledknich par let na rodičovský uz je ta cena docela neúnosná, takze spis sporadicky, navrch ta moje kadeřnice ted odesla a přestěhovala se pro mne uz celkem daleko 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 09:54

Karja Kadeřnice ti nezvedá telefon? To je taky poměrně zvláštní přístup.

Co je fakt otravné na špatném střihu je to, kolik času zabere jeho úprava, aby člověk vypadal alespoň trochu příčetně. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 09:56

leona mp Děkuji za tip. Mrkla jsem na ceny, jsou opravdu dost vysoké, ale pokud by střih byl podle představ, dala bych to, protože skvělý střih ušetří čas a nervy a samozřejmě vynaložené náklady za opravu špatného srtřihu :-D.

Už samozřejmě znám své vlasy, množství, kvalitu, tak opravdu nepožaduji nesmysly. Ale mikádo se myslím dá vytvořit i ne zcela perfektních vlasů, pokud to někdo umí precizně ostříhat.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 10:02

Zezadu jsem očekávala cca tento tvar a ne, že mi kadeřnice prostříhá vlasy v půlce hlavy, tedy to nemá žádný tvar.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 10:03

Zde je to myslím celkem pěkně vysvětleno.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 15. června 2025 10:10

whiskas no ale to jsou dva úplně jine účesy,  to.prostrihane bych ani snad mikadem nenazvala.  Co ta ženská dělala proboha. Fakt tlapkam.  

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 10:26

Raduza Ale pozor, to byl jen příklad. Já to nemám tak, ani tak. Mám jen horní vlasy kratší, ale nijak do sebe nezapadají. Nevím, asi měla slečna prostě špatný den.

Jasně, nemám vlasy jako hřebíky, což může být problém, ale to samozřejě musela vidět.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. června 2025 11:04

leona mp ja chodim taky k hodne drahe kadernici. Za strih tam platim vic nez bych dala za strih a barvu jinde. Ona pracuje na drahych adresach, tak me taky stve, ze platim za exkluzivni prostory, ale taky se k ni vracim, protoze umi. Vlasy pak muzu vzdycky pustit na ctvrt roku z hlavy. A ona taky odhadne cloveka. Treba barvu mi rozmluvila a mela pravdu.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 11:54

Gatita Tak takovou ti závidím. Je otravné každý den řešit, jestli můžeš mezi lidi :-D. A historky s barvou si raději nechám pro sebe .

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. června 2025 11:56
Reakce na whiskas:

Kokoska Oprava, nemluvte mi do toho "prosím" :-D. Tedy vlastně slušnější verze. Na jednu stranu chápu, že nikdo nemá rád, když mu někdo (navíc laik) mluví do práce, ale když jsem viděla, že záběr nůžkami je rozhodně více než chtěné 2 cm, tak mi to nedalo. Možná jsme ji tím rozhodila a proto mám teď tak parádně asymetrický střih.

, whiskas nemluvte mi do toho "prosím" :-D. Tedy vlastně slušnější verze. 

Nic si z toho nedělej, já upozornila kadeřnici, že difuzer se používá jinak, žádné zběsilé ježdění bodlinama po hlavě a ona mi řekla, že každý to dělá jinak. :D  střih polodlouhé délky cca 2500,-  už tam nechodím. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 12:04

Kan taky dobrý. Není radno opravovat/korigovat kadeřnici, neb ona přece ví, co dělá. A výsledek se dostavil.

Foukání je také dobré. Vidím, že mi začíná foukat vlasy od hlavy a špitnu, že si vlasy foukám do podtočení (ve smyslu klasického mikáda). Prý se to nejdříve vytočí a pak podtočí (nějaká zvláštní technika), ale bohužel na bod 2 nedošlo. Myslím, že ani nemohlo, vzhledem k tomu "tvaru" střihu. 

A dobré také bylo, když jsem jí ráno psala /drze/, že střih asi zcela nevyšel a poslala jsem jí i fotku. Prý je to tím, že se vlasy v noci zamotají a že to bude fajn, až to vyfoukám ... no není, samozřejmě. A na mé upozornění, že je jedna strana zcela jinak sestříhaná a dlouhá, mi napsala, že je to tím, že to stříhala na střed, aby bylo možné nosit vlasy na patku i bez. Ale to už samozřejmě vůbec nedává smysl. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. června 2025 12:38

'Moja' kadernicka je super, úplne vidno, ako si to strihanie užíva a vždy súhlasí s mojimi vymyslami. A ceny má neuveriteľne nízke. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 12:43

letfenixa Máš štěstí.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 12:44

Ale vlastně moje blbost. Většinou se na výsledek dívám i zezadu a ze strany. Jen tentokrát jsem pospíchala a celou krásu jsem objevila až doma.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 15. června 2025 13:06

whiskas a nešlo by to dorovnat na ty kratší vlasy? Nevím teda jak to máš dlouhé. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 14:08

Raduza Šlo, ale nechci mít mikromikádo pod uši (tam jsou ty nejkratší "layers" vlevo). Pravá strana je normální, k bradě.