Takže teď budu za megeru
, když to nikomu nepřijde tak příšerné, jak jsem popisovala. Každopádně, je to jiné, než zadání, ale k přežití.
Nicméně, křivé to prostě je, nebo jsem slepá.
Takže teď budu za megeru
, když to nikomu nepřijde tak příšerné, jak jsem popisovala. Každopádně, je to jiné, než zadání, ale k přežití.
Nicméně, křivé to prostě je, nebo jsem slepá.
...kulatý obličej nemáš. Není to sice úplně dobře vidět, ale vidím ho jako oválný, maximálně jemně srdčitý
whiskasjá to teda vidím, že to není ono.
Jedna strana je alespoň na fotce docela delší. Pokud to mělo byt mikádo bez vrstev a bez prustrihu tak to teda zadání nesplňuje ani omylem. Já teda kadeřnici upozorňuji pokaždé dost důrazně. Mám hřebíky, ono na těch čerstvé umytých a vyfoukanyvh vlasech to prostrihani dělá hezky efekt, bohužel, vlasy se mi zlepi do pramínků už 100 metrů od kadeřnictví a vypadám jak oškubane kuře, co se ráno zapomnělo učesat.
Některým kadernicim to vůbec nejde vysvětlit, trvají si na svém.
whiskas chápu nespokojenost. Když to není podle prředstav, ale já bych to brala
fakt je to lepší než co mám, ale je to i o vlasech. Chápu, že to neutěší. Ať to jde upravit co nejdřív.
whiskas tiez nevidim gulatu tvar ale tiez sa mi to z fotky zda na jednej strane dlhsie. Ci sa nam to paci alebo nie, tvoju predstavu to nesplnilo, mas pravo byt nespokojna.
continuity jezis ja mam tak blbe vlasy, mozem si ich ja alebo kadernicka vyfukavat hodinu. Ale ako vonku zafukne, za 30 sekund mam zlepene pramene. Vsade so sebou nosim skladaciu kefu na vlasy :D
whiskas já s tebou souhlasím, ta nesoumernost by mě dohanela k šílenství. Za mě je to zpackane, takhle mikádo nevypadá. Asi jsem ti nepomohla. ![]()
whiskas ja te chapu, taky bych z takoveho strihu nebyla nadsena, navic jsi chtela neco jineho... tragedie to neni (ma to tak kazda pátá a neorijde jim na tom nic divneho), doroste to a priste pujdes jinam.
whiskas leva strana fakt neni mikado, ja tvou nespokojenost chapu. sama vrazim do kadernice penize ktere si nemuzu dovolit, ale vlasy mi rostou hrozne pomalu a jsou fakt blby na upravu, takze se te svoji proste drzim za kazdou cenu, experiment by byl prusvih na roky:-(
kazdopadne i kdyz ne podle predstav tak myslim ze ti to slusi. hod to za hlavu a zavcas se objednej k te spravne:-)
whiskas Já bych si tu delší stranu nechala zkrátit, protože bych tu asymetrii nezvládla a celkem tě chápu, že tě štve, že kadeřnice nedodržela zadání, ale popravdě, kdyby to nebylo asymetrické, tak se mi v tom účesu líbíš.
DruI souhlasím
whiskas nechala bych to zkrátit podle ty kratší strany. Spodek je furt dostatečně dlouhej a kratší strany stejně dlouhé bych brala raději než asymetrii.
continuity Díky, že nejsem paranoidní. Také vidím, že je ta jedna strana o dost kratší. Některé kadeřnice jsou ovšem zřejmě na věcné připomínky alergické. Já mám naopak mírně zvlněné vlasy, navíc jich nemám moc a ta spodní "vrstva" teď prostě vypadá jako pár divných cancourů. Znám své vlasy a vždy požaduji výslednou optickou plnost vlasů a celkovému prostříhávání a vrstvení se vyhýbám jako čert kříži. Před X lety jsem již něco podobného zažila a hle, je to tady znova
.
Raduza Pomohla jsi mi v tom, že ještě alespoň dobře vidím. Jenže, co s tím? Jak vidíš, je to už teď krátké, takže zarovnání nepřipadá v úvahu. Jen se obrnit trpělivostí a doufat, že to někdy doroste. Ale je to strašně stresující tohle vědět. A nejde s tím nic.
Gatita DruI viktorka_od splavu stes
Mluvíte mi z duše. Ten nepoměr mě fakt irituje. Kdybych se nebála, že to bude ještě horší, asi bych zvolila vámi doporučovanou verzi. Ale já už nemám odvahu někam jít nablind.
viktorka_od splavu Mně právě vlasy rostou také pomalu. Navíc krátké vlasy mi prostě nesluší. Mám hrozný vztek.
Mám takovou stížnost na blbou shodu náhod, kvůli které než jsem si to uvědomila, podařilo se mi sníst 3/4 kuřecího řízku, který byl úplně syrový :-(. Aneb na rodinné oslavě jsem byla nevyspaná po noci s věčně se budícím miminem, měla jsem fakt hlad a během jezení jsem se snažila udržet konverzaci na úrovni s nějakými vzdálenějšími příbuznými. A tak řízek, který měl uvnitř hodně divnou strukturu, jsem až moc dlouho považovala za vegetariánskou náhražku masa - a dávalo mi to smysl, protože v rodině je hodně flexitariánů. Z téhle historky vycházím poněkud slaboduše a jen se modlím, abych to neodnesla nějakou salmonelou.
whiskas kdyz te to tak irituje (nedivim se) a kdyz uz jednu stranu kratsi mas, sla bych do toho zarovnani na stejnou delku. Neni to zas uplne kratoucke, spis je to asi nezvyk. Urcite by to bylo lepsi nez cekat, az doroste jedna strana a trpet pri kazdem pohledu do zrcadla.
mazanajana dej si koňskou dávku enterolu, možná i tasectan duo. Ona tam nemusí být hned salmonela, spíš je realističtější Compylobacter. Když se to stalo jednomu z mých dětí odnesla to jen lehce. Držím palce.
Kokoska Ještě počkám, jestli třeba něco neporadí Catherinne a pak to smažu. Hledám aktuálně účes, který by byl vhodný a pak ještě najít někoho, kdo to zrealizuje.
Padl zde dotaz na cenu. 1.500,-, což mi nepřijde zase tak málo.
whiskas mrkla jsem, nechtělo by se ti to vyfotit vyfoukaný, ne z gumičky, jak moc tam se ta krátká strana jeví v hladkých vlasech?
Jsou dvě varianty
sestříhat i druhou stranu, ale myslím, že se ti to nebude líbit...
nějakou dobu tu kratší stranu nosit hladkou zastrčenou za uchem, ale tím podpoříš vizuál asymetrie a asi se ti to nebude líbit...
A pak párkrát střihnout jen tu delší stranu, ať se to k sobě přiblíží
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.