whiskas ta se teda vykrucuje! Když není zákazník spokojený, měla by nabídnout nějakou opravu, pokud chce, abys k ní ještě někdy přišla.
Stěžovací vlákno
chápu, jak se cítíš ... když se ke mě kadeřnice/kadeřník chová neempaticky a ještě navíc mi zlikviduje naději na to, že aspoň při pohledu do zrcadla se budu cítit lépe (když už v duši to stojí za prd) tak má člověk takový jako podvedený pocit ...
no a pak si párkrát umyješ vlasy, něco poňuchňáš stylingovými přípravky, 100x za den si řekneš: no co, jsou to jen vlasy … a pak jdeš k jiné kadeřnici ![]()
p.s. Bylo to drahý?
whiskas a co z toho udelat zamerne asymetricky strih?
Zkousela jsi i vlnit? Napr.ponozkovou metodou?
Evaeva Už bych k ní nešla. Jak se vytvoří dusno, nemůže to dopadnout dobře. Já hlavně nechápu, co tím zamýšlela. Mikádo má být vzadu kratší a postupně delší vepředu. Mám to předně naopak a navíc, ty prostřihy se dělají spíše u hustých vlasů (nebo na požádání). Já moc vlasů nemám, takže o to "lépe" to celé vypadá. ![]()
Samantha Já vím, jsou to jen vlasy (kéž by to byla jediná starost že?) a třeba to jednou i doroste a pak mohu jít ke kadeřnici ... K nějaké, která snad bude umět ostříhat mikádo dle mých představ a symetricky. V poměru cena výkon to myslím drahé bylo.
Candance Asymetrické už to je
. Já mám v tomto záklopku. Vím, že někdo si i cíleně přeje asymetrický střih, ale mě takové tvary rozčilují. Nejen u vlasů. Vlnit jsem zatím nezkoušela, ale zkusím. Chce to asi i nějaký speciální styling, že? Gel, krém ... Mrknu na youtube.
whiskas ja mam hrozne jemne rovne vlasy a po dlouhe dobe jsem asymetrii zrusila..mne to vyhovovalo. Jedna kratsi strana za ucho, a druha delsi volne a delalo to pekny efekt.
Na ponozky staci tuzidlo, namotat okolo hlavy a rano sundat. Nejjednodussi cesta na zakryti zleho strihu
Já sem na chvíli šoupnu fotku, ať je jasné, o čem píši. Obličej prosím nehodnotit, mám dost tak nějak celkově.
Pravá strana o.k., a pak tady máme super levou. Zezadu to raději ani fotit nebudu. Když na to teď koukám, tak je to spíše na dorůstání půl roku, ne 3 měsíce.
Předního pohledu Vás ušetřím :-D.
Avizováno smazání.
Candance Koukám na youtube na ponožkovou metodu a na to mám asi krátké vlasy :-D.
Dělala jsem něco na zahradě, takže vlasy v gumičce, proto jsou takové "rozcuchané". Ale to není podstatné ... Ono to stejně učesat nejde.
A v reálu je to ještě horší
. Takový podivný kastrol ...
...a vždyť to máš pěkný, dělá Ti to bohatší objem, ty vlasy jsou jakoby odlehčený, vzdušnější.
Sluší Ti to.![]()
(no, jestli ale spokojená nejsi, představa byla jiná, necháš dorůst a půjdeš k jiné kadeřnici, no
)
whiskas Hele, chápu, asi se v tom necítíš A taky nevím, jak to vypadalo před tím
Ale prosím tě (a teď mě neukamenuj) mně to připadá dobrý![]()
Dvakrát třikrát umýt, vyfoukat, nagelovat nebo co se s tím dělá a bude to ok
Miru Pěkný? Vždyť to k mému kulatému obličeji vůbec nejde a navíc snad vidíš ten rozdíl pravá/levá a za C, chtěla jsem mikádo.
Jste milé, k přežití to asi je :-D.
whiskas taky mi to prijde pekny. Chapu rozcarovani z toho, ze zadani bylo jine, ale rozhodne to nevypada spatne
Samantha Jsou to jen vlasy ... víme :-).
Zuzuli Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí