Karja my sme boli vlani v Starigrade a 1 deň bola búrka, bundy sme mali, ale obuv nie, som kúpila malému jedine gumaky jeho veľkosti- ružové, ale potom v nich ráno pobehoval po záhrade okolo ubytovania.
Stěžovací vlákno
Karja Já jsem se sbalila prostě na jih. Nepodívala jsem se sni na předpověď, takže jsme odjížděli nepřipravení. ![]()
miuu No jistě a hkavne náhradní program na horší pocasi s sebou stejne jen tak nezbalis;-)
Karja tak my nasemu kocourovi na dalku pootevreme garaz a pak zase zavreme. Mame tam kvuli nemu i kameru, abychom vedeli, ze je uvnitr.
Edit: ale zvonek na dome nefunguje, to zase tak to kutilstvi nefunguje
Candance Bohužel no, to asi takhle nepůjde. Ale ona má vstup do zahradni boudy s pelíškem, ale to ji není moc dobrý, tak skoro nespí.
Karja vieš čo, vôbec sa nedivim, že ste sa chytili do pasce s tým počasím na dovolenke. Ešte v nedeľu bola predpoveď, že oddnes len dážď a veľké ochladenie, na 16 st, a zatiaľ je slnečno a 28 st.
letfenixa Jojo, je to takové jak na houpačce;-). Ale v neděli mi končí dovolená, od té doby už hlásí zase letní počasí.
A jsem nějaká otrávená z toho, nechce se mi nic pracovat:D:D.
Karja mame to stejne, sotva si zvyknu na dobre jidlo a na skutecnost, ze jedinou starosti je, jak stravit den s detmi, uz se to lame... ale furt jeste mame do nedele cas;)
Stěžuju si 1) na kapesník v pračce, z 99 % jenom moje věci, takže není na koho to svést, 2) že dnešní liják ulomil poupě z ibišku
jsem se těšila na velkej rudej květ.
Aranel Liják? Kde, kdy? ...jako už se takovou dobu vyhrožuje deštěm a bouřkama a dnešní realita (odpoledne až večer) na Praze 13 - asi hodinu hnusný vítr, tak 30 kapek a pak slunečno..trochu už šílím z těch předpovědí a varování, které jsou zjevně pro celou republiku, kromě mojí Prahy...
Mermaid Včera po obědě, večer a dnes taky. Ale vůbec to neodpovídá aplikaci ČHMÚ v mobilu, takže věřím, že některejch koutů se to netýká.
Aranel no já sleduju Nory, chmi a weather.com a fakt to vyjde max jednou z deseti, jinak snad obden vidím furt varování před bouřkama, deštěm a pak je z toho 5 min déšť, který uschne dřív, než dopadne na zem. Začínám věřit, že Praha je, a hlavně bude, jedno z nejssuších míst v republice ![]()
Mermaid no zrovna včera na Praze 13 lilo pořádně. Pravda, jen chvíli, ale tenhle týden je docela deštivý.
AranelČHMÚ je aktualizovaná jen párkrát denně, přijde mi dobrá na ty předpovědi 3 až 5 dní, jinak je lepší klara, s tím, že ukazuje víc deště (asi jak je to hodinová předpověď
). Ale ty letní deště se asi předpovídají blbě, i ty radarové snímky kolikrát za deset minut vypadají úplně jinak.
Evaeva zrovna včera jsem byla ve Středočeském kraji, půl dne na Berounsku - ani kapka a půl dne na Kladensku, tam byla půl hodinová bouřka. Pro dnešní odpoledne bylo varování a kromě hodinového větru a 10 kapek nebylo nic. A pole a louky v okoli jsou vyschlé na troud, takže nemohlo moc pršet ani v minulých dnech, kdy jsem tu nebyla
Mermaid tak sucho je, o tom žádná, to je dlouhodobý problém, který jeden deštivější týden nespraví. Včera to byl takový ten klasický letní liják, krátká průtrž mračen.
Mermaid neprselo? Tak Praha 9 od soboty denne prsi, vcera jsem ani poradne nevyvencila psa, protoze to vypadalo, ze na nas v te bource popadaji vetve...Slejvak i dnes, nekolikrat. Ale uznavam, ze mamka rikala, ze neprselo tak mesic. No tak jsme prijeli a prselo nonstop ![]()
Mermaid Norové moc déšť neumí, o fous lepší je wetteronline.de
Uherské Hradiště - teď konečně po asi 3 týdnech spadlo pár milimetrů. Jinak tu jedeme systém Mojžíš - nad městem se vody rozestoupí ... a já se můžu uzalívat.
My už máme na zahradě místo trávníku regulérní seno, strasnej pohled. Ale trávník jsem zalejvat dešťovkou zakázala, přijde mi to hrozná rozmazlenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí