Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. července 2025 08:17

Karja my sme boli vlani v Starigrade a 1 deň bola búrka, bundy sme mali, ale obuv nie, som kúpila malému jedine gumaky jeho veľkosti- ružové, ale potom v nich ráno pobehoval po záhrade okolo ubytovania. 

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 12. července 2025 12:02

Karja Já jsem se sbalila prostě na jih. Nepodívala jsem se sni na předpověď, takže jsme odjížděli nepřipravení.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. července 2025 12:20

miuu No jistě a hkavne náhradní program na horší pocasi s sebou stejne jen tak nezbalis;-)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. července 2025 15:44

Karja tak my nasemu kocourovi na dalku pootevreme garaz a pak zase zavreme. Mame tam kvuli nemu i kameru, abychom vedeli, ze je uvnitr.

Edit: ale zvonek na dome nefunguje, to zase tak to kutilstvi nefunguje

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. července 2025 16:47

Candance Bohužel no, to asi takhle nepůjde. Ale ona má vstup do zahradni boudy s pelíškem, ale to ji není moc dobrý, tak skoro nespí. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. července 2025 13:05

Karja vieš čo, vôbec sa nedivim, že ste sa chytili do pasce s tým počasím na dovolenke. Ešte v nedeľu bola predpoveď, že oddnes len dážď a veľké ochladenie, na 16 st, a zatiaľ je slnečno a 28 st.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. července 2025 13:16

letfenixa Jojo, je to takové jak na houpačce;-). Ale v neděli mi končí dovolená, od té doby už hlásí zase letní počasí. 

A jsem nějaká otrávená z toho, nechce se mi nic pracovat:D:D.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. července 2025 13:38

Karja mame to stejne, sotva si zvyknu na dobre jidlo a na skutecnost, ze jedinou starosti je, jak stravit den s detmi, uz se to lame... ale furt jeste mame do nedele cas;) 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 15. července 2025 20:22

Stěžuju si 1) na kapesník v pračce, z 99 % jenom moje věci, takže není na koho to svést, 2) že dnešní liják ulomil poupě z ibišku jsem se těšila na velkej rudej květ.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:27

Aranel Liják? Kde, kdy? ...jako už se takovou dobu vyhrožuje deštěm a bouřkama a dnešní realita (odpoledne až večer) na Praze 13 - asi hodinu hnusný vítr, tak 30 kapek a pak slunečno..trochu už šílím z těch předpovědí a varování, které jsou zjevně pro celou republiku, kromě mojí Prahy...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. července 2025 20:29

Mermaid Včera po obědě, večer a dnes taky. Ale vůbec to neodpovídá aplikaci ČHMÚ v mobilu, takže věřím, že některejch koutů se to netýká.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:37

Aranel no já sleduju Nory, chmi a weather.com a fakt to vyjde max jednou z deseti, jinak snad obden vidím furt varování před bouřkama, deštěm a pak je z toho 5 min déšť, který uschne dřív, než dopadne na zem. Začínám věřit, že Praha je, a hlavně bude, jedno z nejssuších míst v republice

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:38

Mermaid no zrovna včera na Praze 13 lilo pořádně. Pravda, jen chvíli, ale tenhle týden je docela deštivý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:41

AranelČHMÚ je aktualizovaná jen párkrát denně, přijde mi dobrá na ty předpovědi 3 až 5 dní, jinak je lepší klara, s tím, že ukazuje víc deště (asi jak je to hodinová předpověď ). Ale ty letní deště se asi předpovídají blbě, i ty radarové snímky kolikrát za deset minut vypadají úplně jinak.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:44

Evaeva zrovna včera jsem byla ve Středočeském kraji, půl dne na Berounsku - ani kapka a půl dne na Kladensku, tam byla půl hodinová bouřka. Pro dnešní odpoledne bylo varování a kromě hodinového větru a 10 kapek nebylo nic. A pole a louky v okoli jsou vyschlé na troud, takže nemohlo moc pršet ani v minulých dnech, kdy jsem tu nebyla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 20:51

Mermaid tak sucho je, o tom žádná, to je dlouhodobý problém, který jeden deštivější týden nespraví. Včera to byl takový ten klasický letní liják, krátká průtrž mračen.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. července 2025 21:00

Mermaid neprselo? Tak Praha 9 od soboty denne prsi, vcera jsem ani poradne nevyvencila psa, protoze to vypadalo, ze na nas v te bource popadaji vetve...Slejvak i dnes, nekolikrat. Ale uznavam, ze mamka rikala, ze neprselo tak mesic. No tak jsme prijeli a prselo nonstop

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:03

Mermaid Norové moc déšť neumí, o fous lepší je wetteronline.de

Offline berush
465 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:27

Uherské Hradiště - teď konečně po asi 3 týdnech spadlo pár milimetrů. Jinak tu jedeme systém Mojžíš - nad městem se vody rozestoupí ... a já se můžu uzalívat.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:33

My už máme na zahradě místo trávníku regulérní seno, strasnej pohled. Ale trávník jsem zalejvat dešťovkou zakázala, přijde mi to hrozná rozmazlenost.