Mermaid Tak je to tebou
mořská víla nosí sucho, no toto!
Stěžovací vlákno
AranelČHMÚ je aktualizovaná jen párkrát denně, přijde mi dobrá na ty předpovědi 3 až 5 dní, jinak je lepší klara, s tím, že ukazuje víc deště (asi jak je to hodinová předpověď
). Ale ty letní deště se asi předpovídají blbě, i ty radarové snímky kolikrát za deset minut vypadají úplně jinak.
Jo, to bude asi spíš tím, že to jsou takové rychlé přesuny oblačnosti, kolikrát prší a zároveň svítí slunce, že...
berush tady sice teď prší denně, někdy i celkem slušně, ale mít zahradu, určitě to vidím jako ty. Je to vidět na trávě, na spoustě míst je to akorát troud a seno. To x leté sucho se jen tak nevyřeší:(
Mermaid tak zrovna Praha 13 mi vcera prisla celkem slusne zmokla ![]()

S tim destem ted jsou velke regionalni rozdily. Ja mam pocit, ze porad prsi a je hnusne. Minuly tyden u nas na Morave hrozily zaplavy a ted tento tyden na Vysocine prsi kazdy den a je to na svetr. Necekala bych to, ale trochu lituju, ze k tomu mori letos nepojedem
monis já myslím, že si vedra ještě užijeme, to bych se úplně nebála (nebo spíš bála
). (Tady v Praze je celkem příjemně, na mikinu jen přechodně)
Evaeva myslím, že představa majitelů zahrad o tom, co je pořádný déšť, se od majitelů bytů dost liší ![]()
berush tady sice teď prší denně, někdy i celkem slušně, ale mít zahradu, určitě to vidím jako ty. Je to vidět na trávě, na spoustě míst je to akorát troud a seno. To x leté sucho se jen tak nevyřeší:(
Jo, byla jsem rychlejší, měla jsem dočíst. ![]()
My jsme na dovolené v Krkonoších a prší nám pořád. ![]()
A je tu strašně moc slimáků, příště jedu se sekáčkem. ![]()
Pinot Noirjá bych řekla, že teď prší celkem jak má, ale když neprší šest let, tak tě týden nespasí, viď
Hlavně všechny ty suché zimy. Úroveň spodní vody pořád klesá.
Vari taky nezalevame, ale my mame tak hnusny travnik prolezly jetelem a plevelem, ze je to asi jedno. Jetel je zeleny, klidne at si to zaroste cely. Koukala jsem na Tour de France, jak jsou vzdycky ty letecke pohledy, ze skoro u vsech domu jsou zlute fleky misto travniku.
Bojím se to říct, ale tady poslední (týden, dva?) prší skoro denně. A včera přišly tři megaslejváky. Zítra ma pršet zas. Je to parádní
Kokoska na chalupě máme stejný trávník, taky ho nezaléváme. A zbytek záhonů tak jednou týdně, někdy ani to ne. Zrušili jsme téměř všechnu zeleninu, máme akorát hrášek, tři "stromky" rajčat a jinak akorát různé bobule. Ale i s touhle nepéčí je letos nejlepší úroda za několik let, jahody byly, maliny taky
snad to bude pokračovat
Potrefenáhusa to je správná víla ![]()
Potrefenáhusa
tvoje deti sú vyslovene vodné stvorenia. Malé vily
Potrefenáhusa No ale dítě si to určitě pořádně užívá, takže účel příměstského tábora splněn :o)
DruI včera plakala, že ještě nechce domů! A malý dítě řve každý ráno, že chce taky!
Potrefenáhusa to řve i naše malý dítě, ale s institucí nemá žádnou zkušenost, že jo
Na tábor si teda bude muset nechat zajít chuť ještě jedno léto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí