Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:39

Mermaid Tak je to tebou mořská víla nosí sucho, no toto!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:40
Reakce na Evaeva:

AranelČHMÚ je aktualizovaná jen párkrát denně, přijde mi dobrá na ty předpovědi 3 až 5 dní, jinak je lepší klara, s tím, že ukazuje víc deště (asi jak je to hodinová předpověď ). Ale ty letní deště se asi předpovídají blbě, i ty radarové snímky kolikrát za deset minut vypadají úplně jinak.

​Jo, to bude asi spíš tím, že to jsou takové rychlé přesuny oblačnosti, kolikrát prší a zároveň svítí slunce, že...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 21:43

berush tady sice teď prší denně, někdy i celkem slušně, ale mít zahradu, určitě to vidím jako ty. Je to vidět na trávě, na spoustě míst je to akorát troud a seno. To x leté sucho se jen tak nevyřeší:(

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 16. července 2025 21:57

Mermaid tak zrovna Praha 13 mi vcera prisla celkem slusne zmokla

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 16. července 2025 22:00

S tim destem ted jsou velke regionalni rozdily. Ja mam pocit, ze porad prsi a je hnusne. Minuly tyden u nas na Morave hrozily zaplavy a ted tento tyden na Vysocine prsi kazdy den a je to na svetr. Necekala bych to, ale trochu lituju, ze k tomu mori letos nepojedem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 22:10

monis já myslím, že si vedra ještě užijeme, to bych se úplně nebála (nebo spíš bála). (Tady v Praze je celkem příjemně, na mikinu jen přechodně)

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. července 2025 22:52

Evaeva myslím, že představa majitelů zahrad o tom, co je pořádný déšť, se od majitelů bytů dost liší

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. července 2025 22:53
Reakce na Evaeva:

berush tady sice teď prší denně, někdy i celkem slušně, ale mít zahradu, určitě to vidím jako ty. Je to vidět na trávě, na spoustě míst je to akorát troud a seno. To x leté sucho se jen tak nevyřeší:(

​Jo, byla jsem rychlejší, měla jsem dočíst.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. července 2025 22:55

My jsme na dovolené v Krkonoších a prší nám pořád.

A je tu strašně moc slimáků, příště jedu se sekáčkem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 23:00

Pinot Noirjá bych řekla, že teď prší celkem jak má, ale když neprší šest let, tak tě týden nespasí, viď Hlavně všechny ty suché zimy. Úroveň spodní vody pořád klesá.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. července 2025 23:04

Vari taky nezalevame, ale my mame tak hnusny travnik prolezly jetelem a plevelem, ze je to asi jedno. Jetel je zeleny, klidne at si to zaroste cely. Koukala jsem na Tour de France, jak jsou vzdycky ty letecke pohledy, ze skoro u vsech domu jsou zlute fleky misto travniku.

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 16. července 2025 23:09

Bojím se to říct, ale tady poslední (týden, dva?) prší skoro denně. A včera přišly tři megaslejváky. Zítra ma pršet zas. Je to parádní

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2025 23:55

Kokoska na chalupě máme stejný trávník, taky ho nezaléváme. A zbytek záhonů tak jednou týdně, někdy ani to ne. Zrušili jsme téměř všechnu zeleninu, máme akorát hrášek, tři "stromky" rajčat a jinak akorát různé bobule. Ale i s touhle nepéčí je letos nejlepší úroda za několik let, jahody byly, maliny taky snad to bude pokračovat 

Online Mermaid
příspěvků moje polička 17. července 2025 04:25
Reakce na Aranel:

Mermaid Tak je to tebou mořská víla nosí sucho, no toto!

​no spíš jsem si vybrala blbá místa k životu, potřebovala bych bydlet někde, kde je trochu vlhčeji

Zuzuli jo, já jsem psala, že jsem v úterý nebyla doma, takže jsem tu tenhle pořádný liják nezažila...ale včera to bylo typický, mraky, vítr a ...a nic.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. července 2025 07:52

Mermaid u nás (Kladno/melnik) prší fakt málo, ale zrovna tenhle týden fakt vydatně, máme dite na primestaku v lesní školce a zrovna včera jsem na ně myslela docela intenzivně, vodorovný provazy vody, hromy a blesky

Zuzuli

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 08:24

Potrefenáhusa to je správná víla

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 08:32

Potrefenáhusa tvoje deti sú vyslovene vodné stvorenia. Malé vily 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 17. července 2025 08:50

Potrefenáhusa No ale dítě si to určitě pořádně užívá, takže účel příměstského tábora splněn :o)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. července 2025 09:54

DruI včera plakala, že ještě nechce domů! A malý dítě řve každý ráno, že chce taky! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 10:07

Potrefenáhusa to řve i naše malý dítě, ale s institucí nemá žádnou zkušenost, že joNa tábor si teda bude muset nechat zajít chuť ještě jedno léto.