Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. července 2025 10:55

mno, nám včera pro nepříznivou předpověď počasí zrušili komentovanou vycházku a ve výsledku nespadla ani kapka!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 17. července 2025 10:55

brrr Akorát má pravdu Evaeva , že ono prší skoro denně, ale třeba krátce, sucho pořád trvá. Žlutý trávníky někdy teda vzniknou i v důsledku snů jejich majitelů o krásným centimetrovým angličáku, že.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:03

Aranel

U nás trochu prší každý den, ale sucho je pořád.  Daří se akorát plevelu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:05

Černá kočkato je dost přesný... zaprší tak akorát, aby rajčata chytla plíseň a vylezli slimáci

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 11:15

Černá kočka moora já si myslím, že to je pro léto klasický stav, že ta voda má padat hlavně jindy, kdy nepadá.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:16

Evaeva jo, ty suchý zimy jsou zoufalý

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:16

moora u nás detto, ale ad slimaci, bordel v časti záhrady, staré palety na hromade, staré tehly ako kúsok spadnutého plota a kôpka vlniteho plechu nám umožnili prezimovať ježkov a čuduj sa svete, slimaci sú fuč. 

Mnou a teraz som to zakrikla a zajtra tu budú 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:26

Janulik03 tak ježečci říkáš? ja mám hnízdo slimáků ve vodovodní šachtě, ale žijou tam taky ropuchy, občas jim ty slimáky sešťouchnu dolů na dno, mají rovnou prostřeno

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:33

moora

Áno jezkovia, teraz sme nechali zopár marhúľ pod stromom, aby mali niečo, každé ráno nachádzam po nich stopy

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:50

Janulik03 Na jaře se jeden velký ježek pohyboval po zahradě, ale jaksi pomalu a  i když jsme tam byli. No a jednoho dne se už nehýbal vůbec. A včera jsem zahlídla pelášit malýho.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 11:54

Makara to je dobré, oni keď nebudú moc vyrusovani, tak tam zostanú 

Len musí človek trochu poľaviť v upratovaní záhrady, aspoň kúsok nechať na pokoji, aj tie žihľavy sú potrebné 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. července 2025 12:05
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa to řve i naše malý dítě, ale s institucí nemá žádnou zkušenost, že joNa tábor si teda bude muset nechat zajít chuť ještě jedno léto.

​bohuzel, no

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 12:27

Potrefenáhusa já jsem zvědavá, jak to v září půjde. Zatím se jeví, že by to z nich mohl zvládat nejlíp. Má zájem o děti a lidí se nebojí. Ale právě proto mám docela obavy, aby naopak nepřekvapil v negativním smyslu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. července 2025 12:29

Janulik03Takže si musíme vypěstovat ježka....my jsme tu jednoho měli asi jsme ho měli nějak trochu krmit nebo mu udělat přes zimu bydlení...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 12:30

moora prý je problém i to oteplení o pár stupňů. Protože to, co v zimě spadne, najednou není ve formě sněhu. Přitom by prý bylo potřeba, aby ten sníh na jaře pomalu odtával, ne že to málo, co spadne, hned v zimě odteče.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 17. července 2025 12:42

Karja Janulik03 a to já havěti nechávám pěkných pár m2 ke klidnému bydlení. Naplňuji koncept bezúdržbové zahrady (teda nedaří se mi to úplně, nevím proč tam trávím hodiny a na odvoz čeká obří hromada větví).

A teda ježky ničím nekrmím. Asi jim stačí neěaké to popadané ovoce a slimáci.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 13:07

Makara nekrmime, stačí pár ovocia okolo stromov, kopa konárov a lístia niekde v rohu

Ehm možno teda nejaké tie granule, čo majú kočky ked nestihnú pojest 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. července 2025 13:17
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já jsem zvědavá, jak to v září půjde. Zatím se jeví, že by to z nich mohl zvládat nejlíp. Má zájem o děti a lidí se nebojí. Ale právě proto mám docela obavy, aby naopak nepřekvapil v negativním smyslu.

​to jsme na tom stejně...ja se bojim, ze jsme si stesti se zcela bezproblémovým nástupem do skolky vyčerpali se starsi 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 13:25

Potrefenáhusa u nás to před tím úplně bezproblémové nebylo. Jako chodili tam od dvou (aspoň co kovid dovolil), docela to zvládali, ale zase to nebylo takové, že by tam jen tak zapluli nebo se tam těšili. Starší tam začal chodit rád až tak v pěti a půl, u mladšího to zatím nenastalo. (Ale na tábor chodí oba hodně rádi.) Tenhle zatím vypadá poměrně extrovertně, už teď si na hřišti hledá kamarády, takže teoreticky by to mělo jít dobře. Akorát že teorie je jedna věc, že jo

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. července 2025 13:36

Evaeva mladsi za tema detma taky hodne jde, akorat v 99% případu tam ma segru, ktery se drzi