Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. července 2025 13:43

Šéf mi chtěl pomoct vyměnit monitor.

Rozsypal mi psací potřeby za stůl a shodil pevný telefon

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 17. července 2025 13:45
Reakce na Janulik03:

Ehm možno teda nejaké tie granule, čo majú kočky ked nestihnú pojest 

​Jo jo, to mají ježci hodně rádi!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2025 14:21

Potrefenáhusa tenhle právě ne, jak mají ten velký rozdíl. Za bráchy běhá, ale kamarádí se s dětmi přiměřeného věku

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 17. července 2025 16:23
Reakce na Makara:

Karja Janulik03 a to já havěti nechávám pěkných pár m2 ke klidnému bydlení. Naplňuji koncept bezúdržbové zahrady (teda nedaří se mi to úplně, nevím proč tam trávím hodiny a na odvoz čeká obří hromada větví).

A teda ježky ničím nekrmím. Asi jim stačí neěaké to popadané ovoce a slimáci.

​na ovoce pro ježky kašli. To je nezajímá. Leda by bylo plný hmyzu.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 17. července 2025 16:48

Makara Ježci jsou masožravci, na popadaném ovoci je zajímá jen hmyz. Kočičí granulemohou dostávat.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 17. července 2025 18:10

Tabea Sweet Potato tak naše marhule na zemi boli plné húsenic. Bleeee

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 17. července 2025 18:14

Janulik03 takový červí taštičky

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 17. července 2025 23:11

Sweet Potato V devadesátých letech jsem odchovali několik ježků, co by nedalo zimu. Byla s nima celkem legrace, dokrmovali jsme kuřecími krky, játry, vajíčky. V tý době ještě nebyly kočičí žrádla, teď by to bylo o moc jednodušší.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 18. července 2025 03:54

Sweet Potato Tabea ale jistě - červíci jsou k dispozici.

Janulik03 u nás pro změnu ve švestkovém obalu

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. července 2025 09:37

Opäť sa sťažujem na počasie. 10 mesiacov je zima, tak by mohli byť 2 pekné mesiace. Stále len prší, zatiaľ bolo leto 2 týždne. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 18. července 2025 10:06

letfenixa přidávám se ke stížnosti, chci teplo, třicítky, chodit po práci s dětma na koupaliště a k rybníku

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. července 2025 11:01

letfenixa JankaM zrovna dnes jsem četla analýzu od ČHMÚ, že tohle léto je pořád ještě teplotně nadprůměrné,jen jsme si už odvykli jak má léto v těchto zeměpisných šířkách vypadat. 

Ještě z VS si pamatuji červny a července, kdy bylo 18C a 40 dní pršelo jak Medard káže, pročež jsme na brigádě v nevytápěné na novostavbě klepali kosu v bundach a nasucho drbali ty okna po malířích, i když na nás nikdo nekoukal, aby nám nebyla zima.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 11:18

continuity zrovna jsem to sem chtěla dát. Léto je pořád teplotně nadprůměrné. A prvních 14 dní prázdnin vždycky pršelo, když jsem byla malá. Mamka dokonce vzpomínala, že na tábor vozili zimní bundy a jaký to bylo bez těch rychleschnoucích věcí (co navlhlo, uschlo až doma )

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. července 2025 11:29

Evaeva 

To si pamatuju, když jsem byla s harantama doma resp. na chalupě, tak první tejden/dva v červenci bylo vždycky hnusně, chladno a lilo... a z tábora jezdil mladej pán v podobě bahenní koule.

Teď se mi zdá počasí v cajku, jednak třicítky nemusím, jsouc už stará dýchavičná osoba... navíc jsme letos po x letech měli i jaro!

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 18. července 2025 11:30

continuity Evaeva to nic ale nemění na tom, že někdo i přesto může toužit po slunci a třicítkách..

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 18. července 2025 11:33

mne je vedro. mohlo by vic prset a min svitit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 11:51

Pinot Noir to je pravda. Akorát bych netvrdila, že není léto. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 11:52

viktorka_od splavu tady teď moc nesvítí, ale aspoň nemusíme chodit jen na nejbližší hřiště ve stínu (takový program mimino úplně nemusí) a to ještě ráno, ale klidně můžeme vyrazit na procházku v půl dvanácté jako dneska

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. července 2025 11:57
Reakce na Pinot Noir:

continuity Evaeva to nic ale nemění na tom, že někdo i přesto může toužit po slunci a třicítkách..

​Tomu se za mého mládí říkalo dovolená a jezdilo se za tím na jih. Naše ekosystémy se s tím neumí dobře vypořádat. Dva měsíce sluníčka a tricitek by byly docesta devastacni. 

Tato diskuze je tady opakovaně, příroda je totálně vyprahlá, v řekách prakticky není voda a furt, furt si někdo stěžuje, že prší moc. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 18. července 2025 12:04

continuity jsem ten poslední, kdo by si stěžoval na déšť. Ale taky mám pocit, že je často chladno, večery nejsou teplé vůbec, a že mi propršela celá dovolená v Krkonoších mě taky nadšením nenaplnilo. Od toho je toto vlákno, povzdechnout si nad tím, co tě aktuálně žere, byť globálně ta stížnost může být mimo.