Tomu se za mého mládí říkalo dovolená a jezdilo se za tím na jih.
![]()
Hele ale zas teď na druhou stranu výrazně ušetříme ![]()
Tomu se za mého mládí říkalo dovolená a jezdilo se za tím na jih.
![]()
Hele ale zas teď na druhou stranu výrazně ušetříme ![]()
Áno, túžim po tridsiatich stupňoch, aj s 25 by som sa zmierila, ale 16 mi je málo. Vlani bolo pekne už v máji, teraz celý máj chladno. A keď pretrpim studeny septembri až máj, tak túžim po teple.
Kľudne nech je v zime zima, snehu meter, ale v lete sa chcem zohriať.
letfenixa Tak tady je 16 v noci což je na spaní super, a 25 je právě teď. Jestli tam máte 16 tak to tě lituju
viktorka_od splavu 25 je fajn, u nás je teď 19 a silný vítr, nic příjemného.
Pinot Noir, ha, já jsem venku a je mi vedro. Jsem na boso a mám akorát tenké letní kalhoty. Přijde mi dusno a stěžuju si, že jsem si nevzala kraťasy
Ale je teda pravda, že včera jsem potkala dvě děti v zimních botách ![]()
![]()
Tohle je absolutně super počasí! V noci kolem 15 stupňů, krásně se spí. Přes den kolem 20, mě je konečně příjemně a můžu dýchat. Stěžovat si budu až přijdou ty třicítky, kéž by nepřišly.
Raduza mi to do třiceti přijde dobrý, ale vůbec nechápu, kam chodíte na těch dvacet. To tady bylo v posledních dnech vždycky akorát tak dvacet minut před deštěm, jinak je teplo. (Ok, asi vyjma minulé soboty)
Evaeva já jsem zašitá pro jistotu na Šumavě ![]()
Ale jo, do 30 to jde, ale příjemný mi to není. Důležitý je, aby se v noci ochladilo.
Evaeva tak jsme od sebe nějakých 30 km daleko, u vás je možná teplo, ale tady prostě těch 19 a nepříjemný vítr jsou, si to nevymýšlím.
Raduza jo, to je velká nevýhoda sídliště, že v noci se moc neochladí, rozehřátý byt nemá cenu vychladnout
continuity zrovna dnes meli na FB prispevek stranky Ceskeho hydrometeor. ustavu. Pekne s cisly, je uplne normalni leto, takove jake ma byt. Taky si obcas povzdechnu, kdyz mi dest zkazi plany treba. Ale presne takova leta si z detstvi vybavuju. Cervenec prselo a byvala zima. Letni bourky a pak ten cisty vzduch
.
Evaeva v Jizerkach je navecer treba 15. Ale to je porad moc fajn.
continuity zrovna dnes meli na FB prispevek stranky Ceskeho hydrometeor. ustavu. Pekne s cisly, je uplne normalni leto, takove jake ma byt. Taky si obcas povzdechnu, kdyz mi dest zkazi plany treba. Ale presne takova leta si z detstvi vybavuju. Cervenec prselo a byvala zima. Letni bourky a pak ten cisty vzduch
.
ano, přesně tak
Tak ja mam horko dost rada, ale ne dele nez tyden v kuse a kdyz nejsem nekde u vody:)
A tohle vlakno taky beru tak, ze je tu od toho, aby si clovek postezoval na cokoli.
Me ted treba dopaluje (namlsala jsem se na nasem road tripu), jak mame v CR mizerne potraviny. Jasne ze si uvedomuju, ze si nemam na co stezovat a rouhat se, ale je to proste nebe a dudy ta nabidka, kvalita a vlastne i ceny. Ovoce, zelenina, mlecne vyrobky, pecivo...no uz se moc "tesim" az zas pujdu k nam do Lidlu pro zapareny salat v igelitu a holandske papriky![]()
Gatita já jsem zase otrávená z "cash only", půl dovolené jsme řešili, jestli máme hotovost, jestli je jí dost a kde vybrat. Chápu to u vstupenek a bistra s limonádou někde u rozhledny, ale u hospod s dvaceti stoly mě to teda dokáže fakt dožrat.
Pinot Noir jo, to mně taky pěkně štve. Často hospody, kde jídlo stojí 250 a výš, za rodinu tam necháme dost přes 1000, tolik hotovosti, co tam potřebujeme na týden, nepotřebuju za celý rok
A je to pěkně lokalita od lokality. JM například, ale taky třeba Stubai (to mně loni dost překvapilo, protože naopak ve Schladmingu nebyly peníze vůbec potřeba)
Pinot Noir No to jo... tam už to vždycky tak nějak smrdí, proč nemají terminál.
Teplotně i srážkově je letošní léto jako celek fajn, ale ty skoky o deset stupňů dvakrát do týdne mě začínají deptat - s podezřelou pravidelností se mi v posledních týdech spustila bolest hlavy, zrovna když se ochladilo a rozpršelo. Před bouřkou bývám odjakživa napjatá, rozcitlivělá a takhle v rychlém sledu mě to nějak začíná zmáhat. Přijde mi, že dřív se vzduch prohříval postupně a po dešti bylo chladněji prostě proto, že přestalo na chvíli svítit slunce. Teď se odněkud naráz přivalí na střídačku horký a studený vzduch a já holt nejsem vodovodní baterie, abych z toho smíchala příjemné teplo.
Gatita já jsem zase otrávená z "cash only", půl dovolené jsme řešili, jestli máme hotovost, jestli je jí dost a kde vybrat. Chápu to u vstupenek a bistra s limonádou někde u rozhledny, ale u hospod s dvaceti stoly mě to teda dokáže fakt dožrat.
Mě tohle tak strašně štve. Na jaře jsme byli v Brazílii - odlehlý ostrov, pláž, kam se dalo dostat jen kombinací mořského taxi + 3km procházka. Týpek sice šel asi 30 metrů od stánku, ale tu količku jsem tam zaplatila Apple Pay!
Mě tohle tak strašně štve. Na jaře jsme byli v Brazílii - odlehlý ostrov, pláž, kam se dalo dostat jen kombinací mořského taxi + 3km procházka. Týpek sice šel asi 30 metrů od stánku, ale tu količku jsem tam zaplatila Apple Pay!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.