Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. července 2025 16:35
Reakce na Evaeva:

Raduza mi to do třiceti přijde dobrý, ale vůbec nechápu, kam chodíte na těch dvacet. To tady bylo v posledních dnech vždycky akorát tak dvacet minut před deštěm, jinak je teplo. (Ok, asi vyjma minulé soboty)

​Teď jsem byla chvíli venku - tričko a tenký kuloty a byla mi skoro zima! Foukal dost studenej vítr (u nás fouká furt)...

Mimochodem ložnici před spaním si ochladím i v paneláku, pořádným průvanem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 17:11

barbucha já teda ne (i když pominu, že tam spí mimino a udělat to moc nejde). Jednak jí máme trochu bokem a na jih a pak jakmile se ten byt vyhřeje, tak už ho moc neochladím. Ano, když otevřu okno, je tam fajn, ale jakmile ho zavřu, je horko. A to ještě platí teď, když je v noci chladno. Když je v noci venku dvaadvacet, tak ti průvan nepomůže. Se spaním na venkově nebo na horách se to nedá srovnávat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 17:13

Aranel tak uprostřed Lednice nebo Špindlu je to stopro kvůli daním. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. července 2025 18:20

Evaeva Dyť já to tuším, a irituje mě to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 18:26
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. července 2025 18:35

Haha, kdopak me to kdysi sprdnul, ze si stezuju  na pocasi?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. července 2025 18:38

Cash only me stve taky. I v takovy p*deli sveta, jako jsou Faerske ostrovy, se da zaplatit kartou uplne vsude. A vsude vam daji stvrzenku, bez reci a samozrejme. Porad si myslim, ze se to EET rusit nemelo.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. července 2025 19:32

GChK My jsme teď byli pár dní v Božím Daru a okolí a pro mě překvapivě jediný místo, kde chtěli jenom hotovost, bylo v Akváriu u německých sousedů.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. července 2025 19:46

Já o tom přemýšlela, já nemám problém se stížnosti na počasí, ale s přáním tepla a slunce po dobu dvou měsíců. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. července 2025 19:47

Evaeva 

Ložnice na jih je holej nesmysl. My je máme naštěstí na sever ačkoliv jsem zkraje nadávala na ty plánovače, protože je postavili sice na sever, ale s výhledem na hlavní ulici. Tehdy tady ovšem ještě nejezdila tramvaj, tu dodali až pár let poté... no, zvykla jsem si naštěstí celkem rychle (aby ne když jsem napůl hluchá )... a ta výhoda že ulice není nikdy rozpálená, je k nezaplacení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 20:26

barbucha no ty severní mají děti. Ale v tom bytě teď máme 25,5 po 14 dnech chladnějších nocíKdyby s námi nespalo to mimino, necháme si do rána roztaženo a otevřené okno, takhle máme od půlnoci zatemňovací závěsy a vyklápěčku, to samozřejmě nepřidá. Ale abych si nestěžovala, teď se spí dobře, když nejsou ta horka, dokonce dvakrát do půl devátý jsme dali

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 18. července 2025 20:30

Kokoska já, že? Tak samozřejmě, protože jediný správný počasí je to, který zrovna potřebuju já.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. července 2025 21:25

Pinot Noir ja uz si opravdu nepamatuju, kdo to byl, myslim, ze to nekdo zacal a nekdo se pridal, jen se mi to ted vybavilo a pobavilo.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. července 2025 22:15

continuity a čo konkrétne ti vadí na tom, aby v lete bolo pekne a teplo? Po nociach kľudne aj búrky nech sú. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 18. července 2025 22:38

Pinot NoirTo se nam taky deje, jednou jsme nemeli ani tolik hotovosti na utratu, tak to bylo prekvapko. Resilo se to sprintem k autu a dolovanim minci na parkovani. Pak jsme to tam sazeli ve dvackach. Ja to taky nechapu, nebyl to zadny kiosek s tatrankama za dvacku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 22:46

letfenixa pro náš region není typické léto, kdy je dva měsíce v kuse třicet a prší velmi málo. Podle toho články ČHMÚ byl červen poměrně dost teplotně nadprůměrný, první týden v červenci taky. Akorát teda teď jsme mírně pod průměrem. V součtu teď teda máme celkem typické léto, kdy je chvíli horko a chvíli ne. Pokud by bylo pořád "pěkně", odnese to příroda, zemědělství... Nicméně tvoje stížnost nemá na počasí vliv, tak si klidně stěžuj

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. července 2025 23:02

Evaeva . Presne tak. A ano, jak pisu vyse....taky casto kafram, ze se neda jit ven jelikoz prsi, je mi zima nebo naopak ze je sucho a neda se jit ven. Protoze je pro zmenu pres 30. Ale zcela objektivne ve stredni Evrope je toto normalni a zcela adekvatni pocasi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2025 23:17

Jos u vás je asi chladněji, ale v Praze teď bylo velmi příjemně, většinou na kraťasy, občas na mikinu, trochu deště, ale fakt jen trochu, vyjma toho koupání se dalo dělat všechno. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 19. července 2025 00:01

letfenixauž som to napisala predtym, odnesie to príroda, náš ekosystém nie je na dlhe teplé a suché obdobia prisposobeny. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. července 2025 08:16

Evaeva a to sa aj sťažovať budem. Už si ani nepamätám, kedy mi naposledy 'prehrialo kosti'. V škole na dozore okrem posledných 2 týždnov, som stále nosila dozorovy sveter. 

Jednoducho mám rada teplo.