Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2025 08:23

letfenixa nevím, jak je na Slovensku, ale tady je teplo

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 19. července 2025 09:00

letfenixa Ak máte rada teplo, tak sa treba presťahovať južnejšie. Na juhu Slovenska, v Bratislave bolo väčšinu júna a začiatkom júla  veľmi teplo, okolo 30 a viac stupňov. Po pár dňoch takýchto horúčav bol byt vyhriaty, takisto aj kancelária v práci, nedalo sa veľmi fungovať, ani v práci, ani v byte nemám klímu. V posledných rokoch býva na juhu veľmi horúco (okolo 30 a viac) väčšinou už od mája, pokračuje to aj v júni, júli, auguste, tento rok to našťastie tak nebolo, horúčavy boli neskôr. A väčšinou málo prší, všetko je vyprahnuté. To nie je dobré pre prírodu ani pre človeka.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 19. července 2025 09:02

dorota nebo do brna

mi to letos prijde fakt paradni, v noci se da vyvetrat a pres den je vedro az az. a dokonce konecne prsi

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 19. července 2025 09:14

viktorka_od splavu Okolo 25 sú pre mňa ideálne letné teploty (pochádzam zo severu Slovenska, tam teploty 30 stupňov nezvykli bývať, teraz bývajú takéto teploty častejšie aj tu, ak aj je 30, je to len pár dní a nie ju tu vyprahnutá zem, všetko žlté, v noci sa dá normálne vyspať na rozdiel od Bratislavy), pri teplotách nad 30 stupňov cez deň a nad 20 v noci trpím.

49375 příspěvků moje polička 19. července 2025 09:31

dorota hlavne vsechny ty teploty jsou ve stinu. vetsinu casu je slunecno, tak teplomilum staci vyjit ven na slunce a pect se do aleluja. protoze dnesnich 28 bude na slunci 30 plus a ja specham at stihnu vyjizdku nez se uplne uvarim. a pokud mame kolem 20 a zatazeno, tak porad kdyz se hybu, mam kratky rukav. parkrat jsem sedela venku na zahradce do vecera, tak to pak bylo na mikinu. kdybych pila alkohol tak ani to ne

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. července 2025 10:05

dorota ak by som išla sťahovať na juh, tak určite nie do Bratislavy. Keď už,  tak aspoň k moru.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. července 2025 12:07

U toho moře je výhoda, že většinou fouká, 30 tam a 30 v betonové poušti je dost rozdíl. My jsme letos před domem naměřili 37, za domem na zahradě, kde jsou stromy, 34, to už by se prohřál snad každej.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. července 2025 13:50

Letos hlavně hrozně fouká, to si fakt nepamatuju z předešlých let. Jakoze pro me to subjektivně stoji za pendrek. Buďto přeháňky, ze se neda nic moc naplanovat, nebo fučí vítr, okej, par dni bylo hezky, ale celkově fakt bída. Teple večery mi strašlivě chybí. 

A jak mame letos nově bistro na cyklostezce, tak tam je to citelný fakt hodně. Rušili jsme víc jak pět velkých akci kvůli pocasi, a celkově těch zavřených dnů bylo víc, než by nám bylo milé. Ja mela za posledni měsíc a pul na dobe stoprocentně vícekrát svetr nebo mikinu, než tílko a to mi prijde fakt smutny Předvčírem jsem vytáhla podzimni kosilokabat! 

A přesně takovyhle léta si pamatuju z dětství a nenáviděla jsem to uz tehdy. Jako přírodě to přeju, o tom žádná, ale ja osobně jsem velmi rozladěná

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. července 2025 13:52

letfenixa Ja to mam uplne stejne, deset mesicu v roce čekám na teplo a kdyz nepřichází, je to značně frustrující O to víc me to motivuje do toho šlápnout, aby opravdu klaplo stěhování na zimu někam do pryč, to přece neni život jenom furt na něco čekat

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. července 2025 13:54

MP Meri som prala dnes ponožky a keďže tam bolo dosť mojich, aj to svedčí o chladných dňoch. 

Budem ti závidieť!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. července 2025 13:55

Zina ok, beriem!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 19. července 2025 14:29

Letošní léto je skvělé. Dnes na Lhotě perfektní podmínky na koupání a slunění. Přitom člověk neupadá do kómatu z vedra. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 19. července 2025 15:30

Tak ono teplo nebo vedro je pro každého něco jiného. Třeba pro mě je vedro až tak 33 a více, to této hodnoty je to příjemné teplo

Offline olte
755 příspěvků moje polička 19. července 2025 15:53
Reakce na Malvin:

Letošní léto je skvělé. Dnes na Lhotě perfektní podmínky na koupání a slunění. Přitom člověk neupadá do kómatu z vedra. 

​přesně, skvělé počasí je

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 19. července 2025 18:45

MP Meri to můžu podepsat. Vlastně jsem to nejvíc letní oblečení ještě nevytáhla, vždycky už to vypadá, že teploty začnou lézt nahoru, a přijde vichřice a ochlazení. Opravdu příjmných teplých večerů bylo...no, nula, pokud dobře počítám. Přitom deště málo, takže ve výsledku počasí úplně k nas**ní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2025 19:18

Pinot Noir já už protočila všechny letní šaty 14 dní v červnu a týden v červenci bylo třicet 

49375 příspěvků moje polička 19. července 2025 19:23

je pul osma vecer? v brne prave ted:

49375 příspěvků moje polička 19. července 2025 19:27

za oknem mam prave ted 32. tak kdo rad teplo, staci do brniska:-)

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 19. července 2025 19:41

viktorka_od splavu 

Dej pokoj. Já jsem ráda že můžu dejchat. Zlatá Praha a 23!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. července 2025 19:46

viktorka_od splavu jenže Brno je oteplenej ďolík.