Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. července 2025 10:21

999 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. července 2025 13:41

Tak ta teplá voda fakt už třetí den neteče a potrvá to až do nedělní půlnoci

Kvičím ve sprše pokaždý jak podsvinče (musím tam nutně kvůlivá již zmíněným delikátním problémům, to je jak naschvál ) - a nějaký zocelení v nedohlednu! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2025 13:56

barbucha to bych si naplánovala nějakou návštěvu bazénu nebo tak

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. července 2025 13:56

barbucha Odstávka nebo havárie? Tlapkám.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 23. července 2025 14:04

Evaevanám vypli vodu a zároveň zavřeli nejbližší bazén. 

barbucha tlapkam, my už to máme letos naštěstí za sebou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2025 15:48

continuity no jasně, asi stejný rozvod. Radlice nejsou tak daleko, kdyžtak. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. července 2025 16:21

Evaeva 

Bazén je tady taky zavřenej... protože když ho stavěli, za strašný prachy (skončila kvůli tomu i starostka), tak hlavní argument zněl že je to pro řepský děti na prázdniny! Navíc tam těžko budu běhat pokaždý když je potřeba

Sweet Potato continuity 

Odstávka kvůli nějakejm "plánovanejm" opravám. Míváme to každej rok, ale tak na den dva... teď celejch 7 dní!

Nemůžu si nevzpomenout na Betty McD: "libůstka, kterou náhodou přehlídnul markýz de Sade"

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. července 2025 17:18

MP Meri Asi to byla jen řečnická otázka, máte tu zimu vyřešenou přesunem do tepla, ale za mě píšu, že se na zimu dá zvyknout. Horko a vedra miluju. V bytě na jih mi bylo dobře a i v létě jsem spala pod péřovou dekou. Vždycky když se na sklonku léta ochladilo, nejraději bych vytáhla hned zimní bundu. Když jsme se přestěhovali do starého domu, první zimu jsem tu každý večer brečela. V ložnici bylo 19! stupňů a myslela jsem, že zmrznu. Pomohlo mi otužování /začínala jsem saunou/, nepřetápění v interiéru /zjistila jsem, že z čím většího vedla vyjdu v zimě ven, tím víc mě rozklope zima/ a v zimě nosím převážně vlněné oblečení /roláky, šaty, kalhoty, svetry apod./.  Teplo miluju pořád, ale už mi ze zimy není na umření a nevadí mi.

Teď je venku 30, v kanceláři mám otevřená okna a dveře a je tu stejně jen 22 st. Sedím u pc v letních šatech, ale mám svetr a kašmírové podkolenky :-) 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 23. července 2025 17:22

barbucha moje oblíbená hláška

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. července 2025 17:27

barbucha Oblíbená to hláška.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 23. července 2025 18:17

Evaeva ja to mám do Radlic neklimatizovanou sockou 35 minut a nedá se tam pořádně parkovat. 

Takže, když se tam ve vedru sjedu osprchovat, tak jsem po příchodu domů zralá na další sprchu. 

To radši tělo zvládnu studenou a na vlasy si konvici ohreju. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 23. července 2025 18:27

barbucha ale di, bazen byl zavrenej jen prvni tyden v cervenci

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 23. července 2025 18:31

Já si napustím kyblík studené, naliju do něj konvici vařící vody, čímž vznikne vlažná, a malou plastovou miskou nebo hrnkem se ve vaně po částech polévám. Nevidím v tom žádný problém. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2025 18:35

continuity jako já to zvládám ve studené komplet, ale kdyby bylo nejhůř tak bazén/fitko/ sauna to vyřeší.

Ale vzpomněla jsem si na spolužáci, co si na VŠ na bydlení pronajali "ateliér" a dali si tři tělocviku, aby se měli kde vysprchovat

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. července 2025 19:07

SunEclipse 

Jo? No já tam stejně nepůjdu, jako bazén na léto - krytej?!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. července 2025 19:11

Hele a to nemáte bojler, nebo jiný ohřívač vody? Že bývají odstávky vím, ale max 3 dny, ne?

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. července 2025 19:18

Kan tak v paneláku jde tepla voda a vytápění rovnou z teplárny. Tam se bojlery nevyskytují 

Jinak za mého dětství bývala odstávka 14 dnů v létě,  to byl mazec.  

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. července 2025 19:39

Raduza jojo, kdyz jsem mela maly deti, 14 dni se studenou vodou bylo fajn. Kdyz se v ty dny dcera cela pomazala masti na opruzeniny s rybim olejem, vcetne vlasu a perinek v postylce, plakala jsem.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. července 2025 19:46

Kokoska no to bych plakala taky

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 23. července 2025 19:52

Evaeva

Jedna věc je absolvovat to v studené vodě a druhá výsledek, který v mém případě za to nestojí. Prostě jsou vlasy dál jak neumyté.