Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 24. července 2025 13:58

Karja A že jsi malejm koupila fashion sandály!

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. července 2025 14:05

Aranel jsou jen mensi sauny snad. Ale Saunie i hodne zdrazila. Kdysi jsme chodili vecer na nejaky neomezeny vstup (zavirali ve 23h myslim). Byvalo uz relativne mene lidi. Jinak je plna ta relax zona a ani si nesednes. A lidi chodi ve skupinach a jsou desne hlucni. No ted kazdopadne ani nemame hlidani, takze netrpim. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 24. července 2025 14:05

Pinot Noir Holešovice. Na teploměru 26 a ještě se má během odpoledne zvyšovat. Hrozný dusno

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. července 2025 14:05

AranelTak ty fashion sandály jsou už ted v pulce léta na vyhození, protože to nosily všude a to doslova, i na hnůj!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 24. července 2025 14:06

Karja

Jos Tak co by nezdražili, když jsou jediný, že jo...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. července 2025 14:09

Pinot Noir Tady 25, lehce fouká, sedím na balkoně.c ale mám lehký svetřík a přes nohy deku Dusno teda fakt nepociťuju, ti je fakt marný

Ty sauny obecně jsou super asi, ja nemám nic proti, ale finančně to je darda a bez hlídání prostě ještě pár let no go, bohužel je nad tim jeste spousta důležitějších priorit. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 24. července 2025 16:23

U nás píše předpověď 24, ale vedro a dusno mi přijdou docela velky, rekla bych, ze je rozhodne vic 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 16:38

Hradec Králové taky dusno. Úplně vedro není, ale jak je vlhko, není to nic moc. Jedeme se koupat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 16:39

MP Meri na jakou stranu máte ten balkon? My máme na jih, tam je v létě běžně 45 stupňů, tam by se ti líbilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 16:40

Aranel u nás je saunie celkem volná, ale už je to teda fakt darda. Nicméně, co máme děti, jsme byli dvakrát, tak to se dá

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 24. července 2025 17:16

Evaeva a kde nakonec jste? A kam se chodíte koupat? 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. července 2025 17:42

MP Meri Saunovat se dá i s dětma. Zabije se tím víc much jednou ranou, jestli bývají v zimě nemocní. A už mlčím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 17:52

notna s jak kterýma dětma Ty svoje si fakt v sauně představit neumím. Horko, mají být potichu,...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 17:57

JankaM  kousek jižně od Týniště. Akorát je zavřený most, co by se nám hodil. Byli jsme na koupališti v Třebechovicích, v Kostelci a na pískovně v Týništi, všechno super. A děti se teda koupaly ještě v orlici v Potštejně. Ale hlavně jezdíme na kolech a na výlety, koupání vždycky jen na chvíli. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. července 2025 17:59

Garfie ako mi tu bolo nedávno vysvetlene, studené počasie v lete je úplne normálne. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. července 2025 18:01

notna ja sa snažím otuzovat v sprche, ale nejaká choroba na jeseň mi to naruší. Klasickú saunu nedávam, ale milujem infrasaunu.

Offline olte
755 příspěvků moje polička 24. července 2025 18:01
Reakce na letfenixa:

Garfie ako mi tu bolo nedávno vysvetlene, studené počasie v lete je úplne normálne. 

​ano, je, však nejsme v subtropech

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. července 2025 18:17

Evaeva Nevím, jak to teď v saunách je. Když byla dcera mala, ani se nedalo do většiny saun jít s dětma. Muselo se jít ve vyčleněný čas a to tam bylo těch dětí hodně, ticho žádný. I se dělaly ritály, aby byly vhodné pro děti - kratší doba, méně stupňů v sauně, téma atraktivní pro děti. A děti mají jiný rytmus saunování, interval je pár minut, na tom není nic zvláštního ke zvládání.

letfenixa U infrasauny mám pocit, že mi to teplo nějak zůstává na povrchu. Nezaleze to teplo až do morku kostí. Zajímavý, jak to každý má jinak. Kamarádka má tu infra taky raději, normální vůbec nesnese, blbě se jí tam dýchá.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. července 2025 18:20

notna Mám to rovnako ako tvoja kamarátka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2025 18:25

notna v saunii můžou jít děti, myslím, od pěti let, žádný jiný režim tam není, sauny tam mají různou teplotu. O žádné "dětské" tu nevím, ale i tam by vydrželi sedět tak minutu (asi tak jako skoro všude ), tyhle klidové aktivity, to pro ně není, a zase by to nebyl žádný zážitek pro mě. Ale to je jedno, to byla jen taková poznámka, otužuju je nenavlékáním moc oblečení a pobytem venku za každého počasí.