Karja A že jsi malejm koupila fashion sandály! ![]()
Stěžovací vlákno
Aranel jsou jen mensi sauny snad. Ale Saunie i hodne zdrazila. Kdysi jsme chodili vecer na nejaky neomezeny vstup (zavirali ve 23h myslim). Byvalo uz relativne mene lidi. Jinak je plna ta relax zona a ani si nesednes. A lidi chodi ve skupinach a jsou desne hlucni. No ted kazdopadne ani nemame hlidani, takze netrpim.
Pinot Noir Holešovice. Na teploměru 26 a ještě se má během odpoledne zvyšovat. Hrozný dusno
AranelTak ty fashion sandály jsou už ted v pulce léta na vyhození, protože to nosily všude a to doslova, i na hnůj!
Pinot Noir Tady 25, lehce fouká, sedím na balkoně.c ale mám lehký svetřík a přes nohy deku
Dusno teda fakt nepociťuju, ti je fakt marný ![]()
Ty sauny obecně jsou super asi, ja nemám nic proti, ale finančně to je darda a bez hlídání prostě ještě pár let no go, bohužel je nad tim jeste spousta důležitějších priorit.
U nás píše předpověď 24, ale vedro a dusno mi přijdou docela velky, rekla bych, ze je rozhodne vic
Hradec Králové taky dusno. Úplně vedro není, ale jak je vlhko, není to nic moc. Jedeme se koupat ![]()
MP Meri na jakou stranu máte ten balkon? My máme na jih, tam je v létě běžně 45 stupňů, tam by se ti líbilo ![]()
Aranel u nás je saunie celkem volná, ale už je to teda fakt darda. Nicméně, co máme děti, jsme byli dvakrát, tak to se dá ![]()
Evaeva a kde nakonec jste? A kam se chodíte koupat?
MP Meri Saunovat se dá i s dětma. Zabije se tím víc much jednou ranou, jestli bývají v zimě nemocní. A už mlčím ![]()
notna s jak kterýma dětma
Ty svoje si fakt v sauně představit neumím. Horko, mají být potichu,...
JankaM kousek jižně od Týniště. Akorát je zavřený most, co by se nám hodil. Byli jsme na koupališti v Třebechovicích, v Kostelci a na pískovně v Týništi, všechno super. A děti se teda koupaly ještě v orlici v Potštejně. Ale hlavně jezdíme na kolech a na výlety, koupání vždycky jen na chvíli.
Garfie ako mi tu bolo nedávno vysvetlene, studené počasie v lete je úplne normálne.
notna ja sa snažím otuzovat v sprche, ale nejaká choroba na jeseň mi to naruší. Klasickú saunu nedávam, ale milujem infrasaunu.
Garfie ako mi tu bolo nedávno vysvetlene, studené počasie v lete je úplne normálne.
ano, je, však nejsme v subtropech
Evaeva Nevím, jak to teď v saunách je. Když byla dcera mala, ani se nedalo do většiny saun jít s dětma. Muselo se jít ve vyčleněný čas a to tam bylo těch dětí hodně, ticho žádný. I se dělaly ritály, aby byly vhodné pro děti - kratší doba, méně stupňů v sauně, téma atraktivní pro děti. A děti mají jiný rytmus saunování, interval je pár minut, na tom není nic zvláštního ke zvládání.
letfenixa U infrasauny mám pocit, že mi to teplo nějak zůstává na povrchu. Nezaleze to teplo až do morku kostí. Zajímavý, jak to každý má jinak. Kamarádka má tu infra taky raději, normální vůbec nesnese, blbě se jí tam dýchá.
notna Mám to rovnako ako tvoja kamarátka.
notna v saunii můžou jít děti, myslím, od pěti let, žádný jiný režim tam není, sauny tam mají různou teplotu. O žádné "dětské" tu nevím, ale i tam by vydrželi sedět tak minutu (asi tak jako skoro všude
), tyhle klidové aktivity, to pro ně není, a zase by to nebyl žádný zážitek pro mě. Ale to je jedno, to byla jen taková poznámka, otužuju je nenavlékáním moc oblečení a pobytem venku za každého počasí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí