Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:37

Karja 

Ty seš můj člověk Já odjakživa nenávidím "si hrát", úplně mi při tý představě naskakujou pupínky. Radši jsem haranty přihlásila do všech kroužků co byly k dispozici, od zpěvu přes keramiku a malování až po balet a judo, i kdybych se měla tím rozvážením uštvat (navíc aspoň vyzkoušeli co je baví - některý nedochodili, v jinejch pokračovali). A na prázdniny jsem si velmi ochotně brala i cizí děti, jen abych tam měla aspoň přes léto pro ně partičku aby si mohli hrát spolu... čím víc tím líp! Doma jsme pak chodili ven pořád, hned jak se dokázali na pískovišti aspoň plazit (navíc tam byly vždycky i jiný tetiny, takže příležitost si požvanit jako lidská bytost!)

S dvojčatama si jejich rodiče hrajou furt - mladej pán se staví na kafe, hodí ho naráz do sebe a za pět minut že musí za dětma aby si je užil to já když jsou u mě, s nima radši pokecám, naštěstí Adéla je velmi komunikativní a zvídavá, tak je pokaždý co vysvětlovat a o čem mluvit.

Jedinej člověk se kterým jsem si skutečně hrála, je zřítelnice, s ní jsem od pexesa až po stavebnici využila všechno, ale to bylo jednou za dva měsíce, tak jsem se na to vlastně i těšila... a i tak jsem ji - pro její vlastní dobro - aspoň na půl dne vodila do školky. 

Každýho to prostě nebaví... já nikdy ani nehrála na telefonu nebo PC, nikdy v životě... na karetní turnaj mě milostpán ukecal jednou za pár let a Scrabble už zavál prach... a dětský hry jsou pro mě vysloveně k nevydržení.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:43

Karja no tuhle ti někdo říkal AHA... máš to složitý s tím reálným/ pociťovaným/ vyzařovaným věkem

MP MeriJá mám už teď pocit, že když se zamotáme do nějaký krize, je prostě nejlepší nacpat kojence do kočáru a jít ven. Nejmíň jednomu z nás to určitě udělá dobře. No, jako dní, kdy bych fakt nešla nikam, je za rok na prsty jedný ruky a bejvá to leda kvůli nemoci.

Ale neříkám, že se to musí!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:46

Karja súhlasím, čas pri vareni je spoločne strávený. Keďže je L taký, aký je, na prstoch 1 ruky by som spocitala, koľkokrát sa na ihrisku s niekým hral. Práve tetaz sme na jednom novom, ja si čítam, on si hľadá aktivitu. Všetky ostatné deti sú tu podstatne mladšie. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:47

barbucha Tak i takovýhle povídání, jak popisuješ, bych počítala jako "hraní". A jestli ti odpovídá, jsi za vodou já si zatím vykládám bez valné odezvy. Ale!! Dobrý je, že teďka často lidi telefonujou jenom přes sluchátka, takže jdou po chodníku, mluvěj, ale přitom nemají společnost ani telefon v ruce a já nevypadám jako jedinej blázen, co si mluví nad kočárkem pro sebe.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:49

Pinot Noir Jako tlapkám a zároveň závidím "Nic jako bolesti zad neznám, nikdy jsem s páteří neměla problémy".

Smíšené pocity jak z učebnice

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 21. července 2025 10:53

Aranel aha, bylo normálně jen na to, že jsem dobře ohákla:D:D:DTenhle víkend nevim, co komu jeblo, žádnej crop top ani nebyl:D

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 21. července 2025 11:22

Aranel 

No jasně že odpovídá, většinou mě oblaží ještě nějakým odborným výkladem k tématu Tohle jsem za hraní ale dosud nepovažovala, dobře že to vím - nejsem teda takovej sociopat, děkuju!

Do kočárku jsem hučela taky často, jako když to mimino nespí a čučí na tebe, tak je slušnost něco říct, no ne?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. července 2025 11:27

barbucha U nás doma nikdy žádný počítačový hry nebyly, ani robě to nevyžadovalo,  žádný střílečky, nic. Když už jsme hráli spolu, tak spíš úkol že ZUŠ, nám to rozepsal učitel pro dva nástroje. Karty a deskovky hrajeme doteď.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. července 2025 11:53

MP Meri a neni to ta sama znama, co nosi ty krabice se svacinama? Tyto dva rysy se vetsinou spolu poji. Ja mam kamaradku, ktera taky ty deti porad rozviji, ale tak jako hezky a nenasilne, coz ja neumim, ja jsem jenom trapna a nemam to vrozene. Parkrat jsme spolu daly spolujizdu v jejich velkem aute a byl to dost inzenzivni zazitek, protoze my jsme zvykli vypnout mozky a koukat z okynka, zatimco ty druhe deti non stop chtely kvizy, zpivat, hrat hry nebo aspon slovni fotbal, ale vazne non stop. A kdyz se asi na minutu zapomnely, tak kamaradka aspon pustila Fiha tralala, aby nebylo ani chvilku ticho:))) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2025 12:10

My chodíme ven dvakrát denně Starší syn vůbec neuznává den, kdy by byl doma. Navíc teda než dorostli do věku, kdyby to s nimi nebylo utrpení, máme tu mimino, který doma být nechce už vůbec a sám se taky moc nezabaví (občas teda s bráchy jo). Ale já jsem taky radši venku, akorát bych si radši místo kopání četla (snad to zase přijde)Když už mně to doma moc štve, vyženu je ven a je líp.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 21. července 2025 16:40

Gatita Já bych po takové spolujízdě potřebovala aspoň dva dny někde na samotě u lesa.  Snad jste nejeli dlouho.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 21. července 2025 17:40

Kdo tady nekde psal, ze ubyva hmyzu a ovada nevidel ani nepamatuje? Tak ja nejen videla, ale byla i ochutnana (samozrejme jeho posledni vecere). Jen to bylo asi  nejake inovovane "hovado", z detstvi si pamatuju spis vystouply svedivy stipanec, ted mam cervenou svedivou placku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2025 17:55

Kokoska tady, kde jsme, je ovádů požehnaně 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 21. července 2025 17:57

Gatita Já jsem tým sednout do auta a vypnout mozek, bohužel děti mi to kazí a vyžadujou intenzivní komunikaci. A když nás teď vezl dědeček, tak byly tak intenzivní, že nás málem v půlce cesty vysadil

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 21. července 2025 19:09

Už týden mě bolí holenní kost , nejvíc v noci. Nebo ve dne na to nemám čas myslet. Nevím jestli s tím jít k MUDr. Co to může být ? Ve tři ráno si musím vzít ibalgin .

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. července 2025 19:24

Tak Betty Růstové bolesti?

Samozřejmě nejlíp k doktorovi s tím.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 22. července 2025 20:48

Ozzy

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 22. července 2025 20:53

Sweet Potato Před časem jsme si s manželem řekli, že budeme chodit na všechny koncerty těhle dinosaurů, že můžou být poslední... A taky jo :-(.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 22. července 2025 20:56

999 My měli lístky na ten zrušený, loni? Předloni?

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 22. července 2025 21:21

Sweet Potato My taky :-(. A naposledy jsme ho viděli 2018. Vlastně jsme na něj nešli, protože 2 roky před tím byl tragickej, přišel v teplákách, zpíval hrozně,  šli jsme na Hollywood Vampires, a pak šli domů. Jenže pak začal zpívat, my už byli u východu, ale tak se nám to líbilo, že jsme se vrátili :-).