whiskas upřímnou soustrast, drž se
Stěžovací vlákno
whiskas upřímnou soustrast, dělala jsi co jsi mohla. A myslím že kdyby něco, tady na parfu máš vždy otevřeno
.
whiskas upřímnou soustrast![]()
whiskas to je mi líto, upřímnou soustrast. ![]()
whiskas upřímnou soustrast
whiskas úprimnú sústrasť ![]()
Dobré ráno, všem Vám moc a moc děkuju
. Všechna slova útěchy pro mě hodně znamenají. Vím, že nejsem první, ani poslední, kdo toto prožívá, ale až když člověk na vlastní kůži zažije, jaké to je, když rodiče odejdou, pochopí. Jistě, je to věčný koloběh, ano, maminka byla nemocná a dalo se očekávat, že se jednoho dne rozloučíme. Jenže, kdo je kdy připraven :-(? Navíc, nebyla na tom tak, že bych takový rychlý vývoj tímto směrem očekávala.
Ráno jsem si říkala, že bych si přála, aby to byl jen hnusný sen, nikoli realita.
Děkuji Vám.
whiskas hodně sil, objímám na dálku![]()
whiskas naprosto te chapu. Ale jak jsi psala, ze mela maminka opakovane zapal plic nebo podobne obtize, ono to ten stary organismus strasne vycerpava, pri kazdem opakovani vic a vic. Je to takove dilema, hrozne chces toho blizkeho mit a zaroven nechces, aby se dlouho trapil. Drz se, tohle obdobi je tezke a jeste bude ![]()
whiskas Datum si opravdu vybrala dobře, už je teď s tatínkem a hlídá tě shora....Upřímnou soustrast. ![]()
whiskas upřímnou soustrast ![]()
whiskas To je mi moc líto, drž se.
whiskas Upřímnou soustrast
whiskas upřímnou soustrast, myslím na tebe ![]()
whiskas Docitam se zpozdenim - uprimnou soustrast, myslim na Tebe ![]()
whiskas upřímnou soustrast ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.