Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 20:48

whiskas to je mi líto, upřímnou soustrast a hodně síly...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 22:08

Jste všechny zlaté a laskavé, děkuju .

Před chvílí jsem dovybrala vhodné oblečení, které jdu zítra předat na příslušné místo. Strašné to bylo. Neumím to brát tak nějak správně/racionálně, že maminka byla nemocná atd., atd. Navíc, pro mě typické, přemítám, které věci jsem měla zařídit jinak. Mít ji doma, být s ní atd. Vím, že to nebylo prakticky možné, ale třeba, kdybych byla méně sobecká, mohla jsem to zvládnout. Ach jo, šílené, nutkavé myšlenky. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 22:10

GarfieDěkuju, doufám, že už je s tátou a zpívá si oblíbený song, který jsem jí přehrávala na youtube. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 22:13

Kokoska Máš pravdu, vím to a přesto to zatím nedokážu zpracovat. Všechny Tvé příspěvky, které mi píšeš, jsou velmi trefné. Ovšem, hlava souhlasí, srdce/duše je hluchá a jede si ve svém módu lítosti a smutku.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 22:16

Omlouvám se, že jsem vás všechnny nejmenovala, děkuji všem.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 06:46

whiskas ja vim, vsak to neni tak dlouho, co jsem tim prochazela taky. Ale fakt se netrap, zes byla sobecka, samotny clovek tu domaci peci nemuze zvladnout, aniz by se tim sam nicil. Tys nemela nikoho, kdo by te vystridal, pomohl. A tem pobytum v nemocnici bys stejne nezabranila.  Co teta, jak se ji dari?

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 07:14

whiskas je mi to moc líto. 

A já v domácí péči maminku měla, a stejně mám výčitky co všechno jsem mohla udělat lépe. Tomu se nevyhneš. A ta péče se mnou docela zamávala (po psychické stránce) a to jsem to dělala ráda a s láskou. A nebyla jsem na to sama, pomáhal manžel a občas přijela sestřenice. Kdybych byla sama tak si to vůbec nedokážu představit. 

Drž se. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 07:44
Reakce na whiskas:

Jste všechny zlaté a laskavé, děkuju .

Před chvílí jsem dovybrala vhodné oblečení, které jdu zítra předat na příslušné místo. Strašné to bylo. Neumím to brát tak nějak správně/racionálně, že maminka byla nemocná atd., atd. Navíc, pro mě typické, přemítám, které věci jsem měla zařídit jinak. Mít ji doma, být s ní atd. Vím, že to nebylo prakticky možné, ale třeba, kdybych byla méně sobecká, mohla jsem to zvládnout. Ach jo, šílené, nutkavé myšlenky. 

​hele ty koukej zavolat co nejdříve terapeutce !

nebo do Cesty domů, do poradny 775166863, 725245576.

Kromě středy jsou na telefonu od 9-17 , ve středu 9-13

Offline Gatita
8639 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 08:04

whiskas upřímnou soustrast. Na tohle se člověk nemůže připravit, obrnit se nebo to nějak správně prožívat. Zkrátka se to děje a nezbývá, než tím nějak projít. Věřím, že jsi dělala, co jsi mohla, spíš víc. Držím ti moc palce. 

Offline Marbuša
1426 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 09:37

@whiskas Upřímnou soustrast. Prosím, nebuď na sebe tak přísná, nezasloužíš si to

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 09:45

whiskas Nic si nevyčítej. Dělalas všechno, cos mohla a bylo v tvých silách. Kdybys měla maminku, doma, tak bys taky mohla být vyčerpaná a vyhořelá a místo vzpomínek na poslední příjemné rozhovory bys taky mohla mít vzpomínky na to jak na ni nemůžeš ani promluvit a vyčerpáním brečíš v koupelně. A určitě je dobrý nápad si o tom s někým promluvit

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 10:29

whiskas je mi to moc líto, upřímnou soustrast. Je těžké si to nevyčítat, ale skutečně jsi udělala, co jsi mohla a ještě mnohem víc

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 10:46

whiskas upřímně soucítím

Dokonale to popsala Kokoska - Je to takove dilema, hrozne chces toho blizkeho mit a zaroven nechces, aby se dlouho trapil.

Offline černá káva
2132 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 11:07

whiskas Děvče drž se. Máma je jen jedna, nenahraditelná, Ta největší bolest, odezní, svou uz nemám 35 let, ale i když je se mnou, tak  několikrát za den mam mokré oči. Jsem jedináček, teda byla, a o to je to těžší.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 16:09

whiskas to mě mrzí, upřímnou soustrast

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 17:01

whiskas upřímnou soustrast. Drž se. Udělala jsi, co šlo, snaž se netrápit tím, co by kdyby. Pokud můžeš, vyhledej pomoc, ať se v tom netopíš zbytečně dlouho sama.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 08:33

Kokoska Děkuji Ti, asi máš pravdu, ale ty myšlenky, že člověk mohl udělat více a lépe se vkrádají tak nějak samy. Teta se má fajn. Doufám, že bude dlouho soběstačná.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 08:34

rysamona Děkuju, muselo to pro Tebe být strašně náročné, ale alespoň víš, že jsi udělala maximum .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 08:35

Samantha Ještě jednou moc děkuji za kontakt.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 08:44

Gatita Marbuša DruI žluťásek rozarka Lamicka Torrah Děkuju vám všem. 

černá káva myslím, že to budu mít podobně (a také jsem jeidnáček). Doteď jsem každý den "konverzovala" s tátou. Hlásila mu, jak se má máma atp. (jsem cvok) a teď tedy zřejmě budu mluvit na oba. Jen chci věřit tomu, že jsou někde spolu, v místě, kde je jim dobře.

Jsem velmi vděčná za to, že jsem měla tak skvělé rodiče a vlastně, vzhledem k tomu, co slýchám, tak i relativně dlouho. Proč si ovšem člověk více neváží a nevyužívá chvil,kdy jsou lidé živí a různé věci odkládá a to tak dlouho, až je pozdě. Jakoby na vše bylo neomezeně času. Není ... .