Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:31

stes continuity Janulik03 

No, nedalo se nic dělat. Musím říct, že pokoření nebo duševní útrapy nejsou nic proti obyčejný bolesti... co na tom, že se člověk cítí jak poslední onuce (a podle toho i vypadá) když se markýz de Sade i s inkvizitorama můžou jít vystydět páč vůbec netušej co za libůstky přehlídli

Online Kokoska
35005 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:38

barbucha preju ti, at jsi brzo fit, to teda bylo asi prekvapko. Ale zas lepsi, nez aby ses dobu pred vykonem budila hruzou, co te asi ceka. Holt ted budes misto cosackych hadru vybirat sedaci kruhy

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 13:49

Kokoska 

Dík brouku. Sedací kruh už mám, ale leží ladem, moc se neosvědčil, teda předtím, tak uvidíme. Jinak jo, takhle naprudko to bylo asi dobře, ale já neměla ani kartáček, ani krém nebo pantofle s sebou - normálně jak když stáhnou houmlesáka z ulice!

Samozřejmě jsem přitančila do ambulance s mejkapem, za dámu a jak to sundat jen vodou, před narkózou... to byl úkol teda. Milostpán nestihnul včas přiletět, pyrotechnici byli rychlejší

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:01

barbucha no, nemám takové veselé příhody z natáčení jako ty (a kdybych měla, tak mi chybí tvoje literární střevo), ale tak si říkám, jestli ta jednodenní chirurgie je opravdu taková výhoda. Mám za sebou TEP kyčle a vůbec mi nevadilo, že do mě 3 dny lili dryáky po litrech a prokládali to pilulkami. A taky mi nevadilo, že bezprostředně po operaci jsem byla na JIP a ne na dospáváku na ortopedii. Reakce na červený světýlko, co spustil tlak 65/37, byla blesková. 
A na sále měli ortopedi příhodné konverzační téma - "chystali" dřevo na zimu a řešili, která že ta pila je nejlepší. Velmi příhodné, když vzápětí vytáhli tu na kosti. No vybrala jsem si sama, tak si nestěžuju. 

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:18

Makara 

Možná by mě tam nechali den navíc, ale bylo strašně narváno a pro některý chudáky museli vyžebrat lůžko na gyndě (doufám že to nebyl chlap ) a na orl!  A pouštěli koho jen mohli, nevim co se stalo... samý akutní případy tam jen proudily.

Kristeježiši, pilka na kosti! Já když slyším chřestit nástroje, tak jsem pološílená už předem... naštěstí tentokrát to bylo fakt rychlý včetně narkózy, nestihla jsem snad ani pozdravit

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:34

barbucha,Makara moc vtipně to napsat neumím ale jsem s vámi v partě. Minulý čtvrtek stabilizace bederní páteře. Dva dny na JIPu a pak jsem měla být 10 dnů se vším komfortem v nemocnici. Jenže čtvrtý den jsem začla smrkat a kašlat - tímto ohrožovat hlavně zdraví personálu, takže pátý den mě hezky zbalili šup domů. 
Beru to z nadhledem, všechno jde dobře, jen jsem se teď oklikou dozvěděla že jsem tu virozu chytla na sále přímo od operatéra (mého dobrého kamaráda), který pár hodin po mé operaci "odpadl"

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 14:52

Manuka 

Tak hlavně že všechno jde dobře. Mám pocit že teď řáděj nějaký virózy, že se snad i návštěvy ve špitálech omezovaly/rušily?

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:05

barbucha vtipné je, že mi měsíc před operací, kamarád operatér řekl že moje jediná starost bude zůstat zdravá. Tak já se snažila, dokonce jsem 14 před operací už seděla doma a ani nepotkala vnoučka aby mi snad něco "nepřinesl" ze školky. No a pak přímo na sále

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:07

Manuka barbucha tak ať se dobře hojíte a můžete se co nejdříve posadit.

A jinak musím říct, že Stěžovací vlákno neodpovídá mému naladění. Jen jsem reagovala na Barbuchu.

Přijde mi, že ten standard péče i v obyčejné okresní nemocnici je fakt dost vysoký (v počtu TEP za rok  jsou tuším v TOP10). Jen teda doufám, že se moje tělo rychle srovná s tou "prodlouženou" nohou.

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 15:23

Makara já ti rozumím. Taky si nestěžuju. To co se stalo je náhoda. Lékařská péče, přístup sester byla na jedničku. A pro mě je na úrovni zázraku, že když mě druhý den po operaci postavili na nohy, tak už mě nebolely a nebrněly!!!!

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:18

Makara a kdybys ještě věděla, že ten dryák, co lejou do cloveka po operaci, je obyčejný paralen.

On totiž intravenózně zabírá jinak - mnohem líp. Muž měl v prouspusteci zprávě akorát paracetamol a nějaké běžné analgetikum. 

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:32

continuity. Klidně paralen, hlavně když funguje! (Vlastně  na JIPce doktor o něčem debatoval se spolupacientkou a rikal, že na paralen nedá dopustit.)
Vcera mi na noc sestra pichla něco do ramena a to jsem byla tak jako příjemné sjetá, že mi ani nechyběl prášek na spaní

Online Kokoska
35005 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:26

Makara jestli paralen do žíly funguje, tak fajn. V tabletách na mě nezabírá.

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:48

Mne babky žiadne príhody nerozprávali, ani jedna sa nám vnúčatám v podstate nevenovala. Dedo sa venoval, ale len mne, najstaršej. Snažil sa ma stále niečo naučiť. Pár historiek mám, ale len z 1 strany.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:52

Kokoska jj, prý to tak je.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 20:15

Kokoska je to tak, ja ho dostala i v sanitce na polamany zebra a docela zabral.

jinak ja ted byla na hysterektomii a tam se s tim taky neparali, jeden den operace, druhej den rano domu jeste PRED snidani! 

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 20:23

711990 I ten rohlik pitomej na tobě ušetřili!!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 20:24

Aranel presne! Na co si platim zdravotni, aha?!Ale tak delali mi to high tech robotem, tak to je asi proto

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 20:36

711990 Takže maličký přivohnutí čísel klaplo? Tak táhni a srůstej!

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 20:37

Karja mně takhle vyprávěl jako dítěti jeden strýček historky z první světové války, byl na italské frontě. Pamatuju si jen zlomky, taky mě to moc mrzí.