Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 18:54
Reakce na Malenge:

Fascinují mě ti přehřátí či dobrovolně pro módu či revoltu trpící puberťáci, jak tu píšete. Samozřejmě jsem byla taky vzteklej puberťák, ale oblečená jsem chodila vždycky. Košilku v mrazech, bundu zapnutou, šálu zamotanou, čepici i rukavice. Pamatuju dny, kdy jsem šla na gympl a bylo minus 15. U řeky foukalo. I tak některé spolužačky chodily s holým břichem, fyzicky zle mi z toho bylo už tenkrát. A nijak se to nemění. 

​No, zřítelnice právě odkráčela do víru velkoměsta... šálu pěkně kolem krku omotanou, leč bundičku rozepnutou, aby byl pěkně vidět holej pupík Doufám, že rychle zapadne do nějaký hospody

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 18:57
Reakce na stes:

Garfie košilka je večnáa babička by mela radost...vtloukla mi to tak do hlavy,že ji nosím celý život a musím říct,že v zimě bez a s  je nebetycny rozdíl. Díky babi. 

​Já si košilku resp. tílko pořídila až v šedesáti

Pod lehkej svetřík, když je ještě celý tričko zbytečně moc, je to k nezaplacení!

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 18:58

Malenge

Některým lidem opravdu nebývá zima. Zrovna s holým brichem bych nešla, kříže jsou jedna z mála části těla, které potřebují mít opravdu v teple, (takže nenosim ani ty krátké bundy do pasu). Ale košilky nenosim, protože jsem ještě neobjevila kanceláře, kde není v zimě přetopeno. 

zima od nohou mi nevadí vůbec, spíš mě hrozně otravuje, když je mi na nohy vedro. Takze ani nemám žádné výslovně zimní boty do města. Mam nějaké kotníčkové, ale nezateplené, kozačky jsem dávno zrušila. V teniskach v zimě nechodím jen kvůli tomu, že mají většinou blbou podrazku.

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 18:59

Malenge Měla jsem to podobně, i když teda košilky jsem moc nenosila, vždycky jsem se oblékala pořádně, nesnáším, když mi je zima hlavně na záda, za krk a na hlavu. 
Lamicka Ty bavlněné jsem taky neměla ráda, šplhalo po tom oblečení, pořádně to nesedělo a spíš to tak nějak překáželo. Dodneška si pamatuju, jak jsem si koupila první jinou, z, dnes bych řekla, broušeného funkčního úpletu, pružnou, na tělo, dostatečně dlouhou. Dneska ráda nosím tílko a na to volnější bavlněné triko s dlouhým rukávem, v tom je mi v zimě asi nejlépe. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:07

continuity v tom případě přijď pracovat k nám ne, že by tam bývala nějak extra kosa, ale na svetřík to bylo.

S nohama to mám přesně opačně. Nejsem žádný zmrzlík, ale na nohy trpím. Hlavně když se nehýbu. Teď mám dvoje ponožky i v paneláku, do lyžáků mám ponožky do -25 (i když poslední roky nejsou potřeba)... 

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:10

Evaeva 

Nohy, to je základ! Nesnáším ponožky, doma mám chlupatý pantofle a dneska jsem normálně vytáhla ven uggy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:16

barbucha na ven mám zatím lehce zateplené perka, na opravdu zimní teprve dojde. Ale večer, když stojím, už je mi chladněji. Ale s miminem se člověk docela nachodí, žádné stání jako s kluky to moc není, v pohybu se zahřeju

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:19

Evaeva 

To je jasný. Mně šlo jen vo to, abych si nemusela brát ponožky. To už do normálních bot nejde...

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:19

Evaevano tak já jsem většinu dne bez ponožek a to se pod námi moc netopí, protože tam jsou sklepy. Občas si vezmu svetr, hlavně kvůli tomu, že pracuji v ložnici, kde se celou noc vetrá. 

Když si představím, jak chodím v kozačkách v kanclu, dělá se mi normálně mdlo.

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:26

Hm, tak preto vám nevadilo to studené leto.

Ponožky len vlnene, spodné prádlo bambus/merino.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 19:39

letfenixa

nám dokonce vyhovovalo.

Ale je pravda, že podzim mi přišel už trochu na hraně. Teď je zas líp, až na ty mlhy, no uvidíme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:07

continuity no já se v kanclu přezouvala

Doma chodím zatím jen v tričku, ale ponožky musí být dvoje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:09

continuitytaky mi přelom září a října přišel chladnější. Ale ta teplota vydržela do teď, takže nakonec dobrý A tím, že se dostanu ven i kolem poledního, tak si užiju i slunce. Dneska to bylo úplně magické, ráno jen prosvítalo za mlhou. Ale pak bylo krásně.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:10

Evaeva no ale to nejde vždy.  já přejížděla mezi třemi různými budovami.  Pak jsem dělala konzultace a jezdila ke klientům, teď zas trávím ve své kanceláři tak cca třetinu doby, třetinu doma a třetinu někde na návštěvě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:12

continuity nejde no. Na návštěvě/schůzce to vydržím. Na stavbě je ti naopak kosa, kolikrát jsme si i stoupali na kartón.

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:40
Reakce na Myrtila:

Malenge Měla jsem to podobně, i když teda košilky jsem moc nenosila, vždycky jsem se oblékala pořádně, nesnáším, když mi je zima hlavně na záda, za krk a na hlavu. 
Lamicka Ty bavlněné jsem taky neměla ráda, šplhalo po tom oblečení, pořádně to nesedělo a spíš to tak nějak překáželo. Dodneška si pamatuju, jak jsem si koupila první jinou, z, dnes bych řekla, broušeného funkčního úpletu, pružnou, na tělo, dostatečně dlouhou. Dneska ráda nosím tílko a na to volnější bavlněné triko s dlouhým rukávem, v tom je mi v zimě asi nejlépe. 

​Jo, to je super!!

Ono poslední roky je zas móda nosit různé beanies a čapky i vevnitř pomalu. Na gymplu muselo bejt tak minus dvanáct, abych si nandala čepici!! Nebo na lyžáku teda

Čínská medicína říká, že meridián ledvin jde kolem kotníků. Takže nejhorší jsou ty nízké ponožky, co už se naštěstí nenosí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 20:51

Aranel to je zajímavý, protože holé kotníky mi až tak nevadí, holá záda joa čepici jsem nosila i na gymplu. A taky tričko pod pupík a bokovky

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 21:12

Aranel No, jsme plus mínus stejně staré, to byla v období gymplu taková móda, že břicho koukalo i z bundy a čepice bylo sprostý slovo pamatuju si jednu spolužačku, ona byla hodně vysportovaná s fakt skvělou postavou, tak ta měla opravdu vždycky proužek holé kůže mezi bokovkama a tou zimní bundičkou, dodnes to nechápu, že to přežila ve zdraví je mi zima i jenom při té vzpomínce. 
Mimochodem, už včera jsem vytáhla svou pletenou čepici z alpaky, je mi v ní krásně

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 21:16

Evaeva No právě, v bokovkách to ještě byly jiný holý záda než dneska!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 21:23

Aranel holá záda, ale v čepici (já bundy nosila normálně dlouhé, ale svetr už ne.) A při +16 a víc jsem nosila sandály a to mi teda zůstalo