Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 21:24

Tak díky téhle diskusi jsem zjistila, že nemám žádné zimní boty. Na jaře jsem vyhodila ty to jsem nosila v zimě. Mám teda vasky, ale to jsou spíš pohorky, a pak jedny takový fakt tlustý sportovní kotníkový zimní boty, do terénu. Ani jedny asi letos moc neužiju, protože s tím mým pitomým kolenem v podstatě teď nemůžu vůbec chodit, pokud nejsem pod práškama, a když pod nima jsem, tak to sice nebolí, ale zas si ho nechci doničit úplně. Tak uvidím, jestli vůbec budu zimní boty letos kupovat. Kozačky stopro ne, max nějaké kotníkovky, možná. Zatím chodím buď v nízkých podzimních, nebo v teniskách. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 00:01

Hahaha, jdete mi do tématu. Já jsem si šla dneska sednout s kamarádkou na víno a abych byla in a mladivstva vzala jsem si cropp top, ale narvala jsem pod to i košilku:D(džíny jsem měla vysoké, tak to šlo:D

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 08:32

Karja Já jsem tedy stará , ale cropp top a košilka se vylučuje ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 08:53

Karja tak mladá, aby mohla nosit crop top, ale moc stará na holá záda

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 08:57

Tak Betty kdepak

ja mela obdobi nekdy mezi 20-35 kdy jsem kosilku nenosila, ale pak jsem se k ni pokorne vratila:-) s pokracujicim vekem se zmenilo akorat to, ze krom zimy blbe snasim i vedro. blby je, ze kdyz je mi moc teplo tak je mi nejen blbe, ale taky jsem ruda a pot mi tece (zejmena) po obliceji, takze "na schuzce vydrzim" nepripada v uvahu, pac by meli pocit ze potrebuju sanitku. musim tu tepelnou pohodu furt ladit, svlikam oblikam podle potreby a hodne nad tim musim premyslet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 09:11

viktorka_od splavu já sice asi nevypadám na sanitku, ale taky furt ladím. Muž má triko, svetr a dvě bundy, já mám košilku, triko s krátkým, s dlouhým, tenký svetr, tlustší svetr, dvě bundy a libovolnou kombinaci toho dle teploty Jako než se rozhodnu, co si vezmu třeba na lyže

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 09:21

Evaeva jj, plus jeste premyslet aby to bylo rozepinaci nebo s vetsim vystrihem, aby se to dalo operativne oblikat a svlikat bez potreby jit se ucesat a premalovat:-))

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 10:04

Já nesnesu holý záda nikdy, tílko nosím v podstatě celoročně, kromě největších veder. Pod tričkem nebo košili to podle mě i líp vypadá (že nevystupuje tolik podprsenka). Zároveň ale v mrazu chodím bez rukavic a čepice a kabáty nebo bundy si nezapínám nikdy a obecně si myslím, ze fakt nejsem zimomřivá. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 11:20

Tak Betty Da se to zvládnout! Ale byla jsem ráda, že tam byly plný židle, že mi nebyly vidět záda, byl to model spíše na stání. Ale už když jsem jela autem, a pořád se mi ten top hrnul nahoru jsem se proklínala, jak jsem blbá:D.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 11:27

Košilky vyměňte za tyhle super trika s kašmírem...jsou boží.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 11:27

2x

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:19

Catherinne Já jedno tohle triko mám a když pominu že trochu kouše tak je pro mě dost nepraktický

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:28

viktorka_od splavu já je teda nemám z intimisimi, ale odjinud, nekoušou ani náhodou, mám tři trika a dva roláky a miluju je. 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:29
49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:30

Catherinne já mám pocit že ho mám Tezenis no vzhledem k tomu že je hodně průsvitný tak pod něj stejně nosím košilkujinak bych si právě nemohla sundat to co mám přes něj takže pak to jaksi postrádá smysl. A praktičnost na praní a sušičku taky nic moc, Já teda musím prát všechno po jednom nošení, Kdo se nepotí tak má v tomhle výhodu

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:33

viktorka_od splavu tak do košilky se taky nevyslíkáš, to je prostě základní, teplá vrstva. Košilka nemá rukávy, tohle jo, tak třeba na procházky daleko lepší. Do kanclu asi zbytečný. 

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:35

viktorka_od splavu ale to je mysleny prave misto kosilky, ne? Pod nejaky dalsi kus odevu.

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:51

Catherinne já mám tři už spoustu let z intimissimi, dvě jsou s hlubokým výstřihem. Nosím je zřídka, spíš jen tak na bruslení nebo do hor. A pos jedny šaty s tenkým a volným dlouhým rukávem. Jinak se pod upnutější věci těžko nacpou. Ale já teda nosím i košilku fakt výjimečně. 

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:53

Kokoska no jo jenomže do toho kanclu přesně jak píše catherine je to zbytečný protože tričko s dlouhým rukávem kašmírový a na to ještě další vrstvu to bych se uvařila. A jenom na procházku to už jsem se párkrát napálila protože pak nakonec člověk skončí někde na skleničce v něčem co si nemůže sundat a já se pak můžu zbláznit a ostatní mají ten pocit že by měli zavolat sanitku

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:55

Catherinne do košilky se svlíkat nepotřebuju protože nikdy v zimě v interiéru není tak strašný horko aby mi bylo teplo v košilce a nějakém lehkém tričko nebo košili. Přes to mám další teplou vrstvu + šálu + bundu/kabát a můžu se různě oblíkat a svlíkat podle tepelné pohody. na sport nebo vysloveně na procházku po lese mám samozřejmě funkční věci ale to mi prave ten Kašmír nepřijde úplně prakticky pro mě