Tak Betty Jako chápu!!
Karja Crop top, ale s košilkou!
No seš stará, co ti mám říct!!
MakaraPřesně, já nemám ráda vrstvení rukávů, takže mam ráda různý vesty, což je taky extra jak na bábu:D
Aranel Jj, to jsem! Měla jsem sedět doma, s košilkou pod pyzamem. Zase jsem si uřízla ostudu, měla jsem tam svého amanta, jakoby z mojí strany teda:D, a vyklopila jsem to hned jedné naší společné známé i s tím, že mu to má říct, že se hrozně líbí jedné její kamarádce, mladý, že bude mít určitě radost:D. Ale ona mu to vyklopí určitě všechno, včetně moji totožnosti a mejch doprovodnejch keců, který staly za to,to nejde neposlat dal. Už jsem se doma radsi nahlásila sambovi, je to jeho známý, ať se s ním teď chvíli radsi moc nebaví:D:D:D. A to jsem řídila. To bylo tím cropp topem, vrátilo mě to do dětství!
Karja Svého amanta, jakoby z mojí strany teda... já vůbec nechápu, o čem to píšeš ![]()
![]()
Aranel hahaha, tak to si musíš zapsat třeba se ti to bude hodit do práce. My používáme u nás amant v mnohem širším kontextu, je to buď nějaký tvůj nadbíhač nebo novej přítel, nebo někdo komu ty chceš naopak nadbihat;-). V původním smyslu je to asi jen milenec, ze:-)
Karja "Hele, Sambo, na Amanta mi teď chvíli nemluv, bude plachej." ![]()
Tabea no, plachá budu spíš já, navždy:D...Ale já jsem říkala nedavni doma, že je dobrej, že nechápu, že jsem ho neznala doposavad a sambo mi řekl, že je ženatej, má dvě dospívající děti a že bere drogy. Nic z těchto informací není pravda, jak mi řekla ta kamaradka:D
Karja vy jste dobrá dvojka! ![]()
S tou košilkou mne překvapujete, měla jsem to na sobě naposledy tak na prvním stupni ZŠ, i mi je ta představa dvou tenkých triček na sobě strašně nepříjemná, neco jako punčocháče pod kalhoty, brrr
existencí vest nechápu vůbec, ani dětem to neumím oblíkat, stejně jak ty košilky
Potrefenáhusa puncochace pod kalhoty jsou utrpeni, bez kosilky od urcite teploty nevydrzim:-) ale je to tim, ze je to vrstva navic jen v oblasti trupu, nehrne se to v podpazi, nepne pres ruce atd, coz mi evokuji ty tvoje "dve trika pres sebe" ja ji mam jen od podprsenky dolu, nema kde zavazet vyjma pod tenkymi upnutymi suknemi nebo kalhotami, kde je potreba hodne peclive upravit ten spodni lem, to me nekdy michne. no ale neco za neco:-)
Potrefenáhusa vesty taky neumím, ale košilka tu tepelnou pohodu zvyšuje dost. Ale přesně, jak píše Viky, je to přiléhavé tílko na ramínka, s košilkou, co si měla na záklace, se to nedá srovnat. Teď, jak se nosí vršky dovnitř, tak už jí nenosím tolik, ale před tím skoro celou zimu.
Nosím košilku (říkám tomu teda tílko), nevadí mi punčocháče pod kalhoty, mám několikero tak velkých kalhot, že pod ně obleču i legíny, nemám problém mít dvě trika přes sebe, ani tři trika
. Nosím klidně dvoje nebo troje ponožky. Vesty miluju.
Jsem tým košilka i tým vesta.
Nedávno jsem někde četla, že potreba tepla souvisí s fyziologií. Ženy potřebují více zahřívat trup, chrání tak reprodukční orgány.
Malvin ano, proto víc trpí na studené ruce a nohy. Ale teplé vesty stejně nechápu ![]()
Pinot Noir legíny pod kalhoty nosím půl zimy, taky mi to nevadí, ani pod slimky. Do kanclu je to zbytečný, ale s dětmi na hřišti bych bez toho zmrzla.
Košilky vyměňte za tyhle super trika s kašmírem...jsou boží.
Hlasim, že mám tietilo z Intimissimi a zmenili mi život, normalne som začala jedno nosiť aj v kabelke pre istotu (ok, tak v júli nie...) A tie s vystrihom su na istotu s cimkolvek.
Ja teda len tielko, určite by som si ako spodnú vrstvu nedala nič s rukavom.
Potrefenáhusa Já ty vesty pochopila až díky menopauze, jednu péřovou si tu nechala tchýně a normálně ji občas na venčenéí vytáhnu. Ale do svých čtyřiceti jsem je nechápala vůbec, jak mi byla vždycky nejvíc zima na nohy a ruce, tak mi vůbec nedávaly smysl!
Zina ja mam vesty rada, nechavam je rozepnute, na zada je teplo a ruce volny.
Já miluju teplo, nevadí mi ani vedro, ale vlastně mi ani nebývá zima :-). Myslím, že se na to umím obléknout. Košilku nikdy, punčocháče pod kalhoty mi nevadí. Skoro všechny svetry mám kašmírové, různé tloušťky. Když není extrémně silný (mám jeden), tak mi přijde, že pokud sundám kabát nebo bundu, dá se v něm pobýt i ve vytopené místnosti. Na zvýšení tepelného komfortu mám šály, většinou velké, kašmírové. Divný vztah mám k rukavicím. Na horách je nosím, ale ve městě je spíš držím v ruce :-). Pak ty moje ruce taky vypadají, úplně suché celou zimu :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.