viktorka_od splavu vidím to stejně. Prostě košilka je košilka ![]()
Stěžovací vlákno
jinak teoreticky se i do té košilky svlíknout můžu a párkrát jsem to udělala samozřejmě né v kanceláři ale třeba z jara někde venku když jsem neodhadla teplotu a vysvitlo sluníčko a bylo fakt vedro tak mám prostě normální tílko na ramínka černý:-) (jiný než černý nevlastním ani žádný takový prádlový)
Jsem tým "košilka", protože musím mít obtaženou první vrstvu na trupu a zároveň nemám ráda nadbytečné vrstvy na ramenou a pažích. Svetřík bez košilky je no go. Na lyže různě kombinuji merino tílko, triko dlouhý rukáv (různé gramáže), mikina (tři tloušťky), vesta
. Mám asi nefunkční termoregulaci, protože musím být oblečená přesně! Evaeva ![]()
Makara
nejmin tri jsme:-))
A to se teda můžu postavit na hlavu trávit spoustu času venku, v sauně, sprchovat se studenou vodou denně a ta Termoregulace prostě nefunguje celej život![]()
Teď jsem překvapila sama sebe, že vychazky do nemocničního parčíku jsem zvládla jen v tričku a mikině, na nohach crocsy. Kolem chodili lidi v péřovkách a kozačkách. Nebo vlastně vím, že chvilka chladu mi nevadí, ale neexistuje dostatečně oblečení a obutí, abych nemrzla při postávání na náměstí, pod sjezdovkou...
Makara ano, chvilka chladu mi nevadí, dokonce je mi to příjemné. A celkově mám pocit, že se neoblíkám nijak extra teple. Ale jsem citlivá na tepelnou pohodu ![]()
viktorka_od splavu moje košilky jsou fakt prádlové. Jako párkrát se mi stalo, že jsem si jí musela svléknout na WC, občas to člověk holt neodhadne![]()
Evaeva jj
Stejně jako punčocháče v takovém tom přechodovém období mám vždycky vymyšlené tak abych mohla jít i bez nich
Já jsem si nedávno svlékla košilku na wc v restauraci a hodila tamtéž do koše . Nosím velmi malé kabelky .
Tak Betty vubec se ti nedivim, ja takhle jednou v divadle vyhodila stahovaci kalhotky![]()
Evaeva Šiš, tos mi připomněla zážitek, který bych si fakt nechtěla zopakovat, jak jsem si svlíkala košilku v plné čekárně u dětské doktorky
Když jsem se doma oblíkala, bylo chladno a fučelo, dítě pěkně do nosítka (doktorka je v patře bez výtahu), než jsem tam došla, vylezlo sluníčko a začalo pálit a čekárna u doktorky byla naprosto přetopená a plná lidí (a ještě se nosily respirátory)
servala jsem ze sebe i dítěte všechno, co šlo, k tomu to půlroční mimino v nosítku (kam s ním, nikam, hřálo mě v náručí), no a nakonec šla i ta košilka, abych přežila. Velice jsem se poučila, k doktorce leda v něčem lehoučkém, vždycky tam má strašný vedro.
Jo, nic nevyřeší problém s táhnutím na záda líp, než dlouhej rukáv ![]()
viktorka_od splavu vzdyt ja ti to nenutim, to bylo jen ke zpusobu uziti.
Jo, nic nevyřeší problém s táhnutím na záda líp, než dlouhej rukáv
![]()
já teda bez tílka taky ani ránu... jen přes léto v horku... potrebuju tu vrstvu přímo na sobě, pak mi zima není, obecně nechodím nabalená. spíš je mi horko nez zima, což se teda s věkem ještě umocňuje.
MyrtilaJežiš, to by se mi klidně taky mohlo stát
U nás je taky vždycky hrozný horko, asi tam topí těm miminům
Tak Betty vubec se ti nedivim, ja takhle jednou v divadle vyhodila stahovaci kalhotky
I ty divoško ![]()
viktorka_od splavu Už splnily svůj účel? :-) Vzpomněla jsem si na Bridget :-)).
999
nee, proste jsem v tom nemohla vydrzet, letely a uz v zivote si nic takovyho neporidim!
A doletly až na to jeviště?
Jo, nic nevyřeší problém s táhnutím na záda líp, než dlouhej rukáv
nevěděla jsem, že jde primárně o záda...pardon
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.