Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:01

viktorka_od splavu vidím to stejně. Prostě košilka je košilka

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:02

Evaeva

jinak teoreticky se i do té košilky svlíknout můžu a párkrát jsem to udělala samozřejmě né v kanceláři ale třeba z jara někde venku když jsem neodhadla teplotu a vysvitlo sluníčko a bylo fakt vedro tak mám prostě normální tílko na ramínka černý:-) (jiný než černý nevlastním ani žádný takový prádlový)

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:03

Jsem tým "košilka", protože musím mít obtaženou první vrstvu na trupu a zároveň nemám ráda nadbytečné vrstvy na ramenou a pažích. Svetřík bez košilky je no go. Na lyže různě kombinuji merino tílko, triko dlouhý rukáv (různé gramáže), mikina (tři tloušťky), vesta. Mám asi nefunkční termoregulaci, protože musím být  oblečená přesně! Evaeva

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:04

Makara nejmin tri jsme:-))

A to se teda můžu postavit na hlavu trávit spoustu času venku,  v sauně, sprchovat se studenou vodou denně a ta Termoregulace prostě nefunguje celej život

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:11

Teď jsem překvapila sama sebe, že vychazky do nemocničního parčíku jsem zvládla jen v tričku a mikině, na nohach crocsy. Kolem chodili lidi v péřovkách a kozačkách. Nebo vlastně vím, že chvilka chladu mi nevadí, ale neexistuje dostatečně oblečení a obutí, abych nemrzla při postávání na náměstí, pod sjezdovkou...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:18

Makara ano, chvilka chladu mi nevadí, dokonce je mi to příjemné. A celkově mám pocit, že se neoblíkám nijak extra teple. Ale jsem citlivá na tepelnou pohodu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:20

viktorka_od splavu moje košilky jsou fakt prádlové. Jako párkrát se mi stalo, že jsem si jí musela svléknout na WC, občas to člověk holt neodhadne

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:22

Evaeva jj Stejně jako punčocháče v takovém tom přechodovém období mám vždycky vymyšlené tak abych mohla jít i bez nich

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:35

Já jsem si nedávno svlékla košilku na wc v restauraci a hodila tamtéž do koše . Nosím velmi malé kabelky .

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:40

Tak Betty vubec se ti nedivim, ja takhle jednou v divadle vyhodila stahovaci kalhotky

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:51

Evaeva Šiš, tos mi připomněla zážitek, který bych si fakt nechtěla zopakovat, jak jsem si svlíkala košilku v plné čekárně u dětské doktorky Když jsem se doma oblíkala, bylo chladno a fučelo, dítě pěkně do nosítka (doktorka je v patře bez výtahu), než jsem tam došla, vylezlo sluníčko a začalo pálit a čekárna u doktorky byla naprosto přetopená a plná lidí (a ještě se nosily respirátory) servala jsem ze sebe i dítěte všechno, co šlo, k tomu to půlroční mimino v nosítku (kam s ním, nikam, hřálo mě v náručí), no a nakonec šla i ta košilka, abych přežila. Velice jsem se poučila, k doktorce leda v něčem lehoučkém, vždycky tam má strašný vedro. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:57

Jo, nic nevyřeší problém s táhnutím na záda líp, než dlouhej rukáv

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:06

viktorka_od splavu vzdyt ja ti to nenutim, to bylo jen ke zpusobu uziti.

Offline AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:23
Reakce na Lama_z_Lana:

já teda bez tílka taky ani ránu... jen přes léto v horku... potrebuju tu vrstvu přímo na sobě,  pak mi zima není, obecně nechodím nabalená. spíš je mi horko nez zima, což se teda s věkem ještě umocňuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:45

MyrtilaJežiš, to by se mi klidně taky mohlo stát U nás je taky vždycky hrozný horko, asi tam topí těm miminům

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:00

Tak Betty vubec se ti nedivim, ja takhle jednou v divadle vyhodila stahovaci kalhotky

​I ty divoško

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:16

viktorka_od splavu Už splnily svůj účel? :-) Vzpomněla jsem si na Bridget :-)).

49364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:32

999 nee, proste jsem v tom nemohla vydrzet, letely a uz v zivote si nic takovyho neporidim!

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 17:16

viktorka_od splavu

A doletly až na to jeviště? 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 17:34
Reakce na Lama_z_Lana:

​nevěděla jsem, že jde primárně o záda...pardon