Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 16:17

Lopatu, rejč honem. Sambo nám zmrzacil stromek...něco tam odsekaval se slovy, že to není plnohodnotná větvička a překážela by. Ten stromek mi přišel takovej najednou mrzactejsi než jsem kupovala, tak si říkám, tak jsem sinrikala, co jsem to vybrala.Ne on oholil cele spodní patro, takove to pěkne, co tak jako uzavírá ten stromek....teď jsem to tam normálně přidratovala 3 vetve, ktere jsou tak neplnohofnotne , ze jsem ze vsech nejvetsi a je to mnohem hezčí, nechápu, fakt nechápu. Letos odstrojuji na nový rok a pristi rok frezuji u stanku. 

Offline Torrah
3233 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 16:22

Karja tak to je mi teda líto, jdu hledat lopatu

Offline Len
2670 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 16:31

Stěžuju si, že mi tohle vlákno víc než na měsíc vypadlo že sledovaných! Tolikrát jsem chtěla reagovat a vždycky na něco, co už je týdny pryč. 

Offline Sweet Potato
39783 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 17:06

Karja Uložíme ho vedle toho mého s doničeným lineckým.

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 17:13

Sweet Potato :D...Noo linecky zaděláno, ale dva stromky? Zatím to tam mám doděláné, ale jak dlouho to vydrží než to uschne to nevim:D

Offline Sweet Potato
39783 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 17:40

Karja Psst, náš stromek ti zítra vyfotím. 

Offline 999
19535 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 17:53

Karja Sweet Potato Třetí vedle bude ten můj.

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 17:53

Karja nedávno jsem se bavila s jedním chlápkem, co před Vánocemi stromky prodává. Dost jsem myslela na tvoji historku se spolužákem. Zmiňoval právě, že chlapi koupí strom a za pár dní jsou tam zpátky se stromem a manželkou, který se strom nelíbí. Nebo že řeknou velikost, pak si vyberou větší a chtějí tu spodni řadu větví uříznout. Tak že je přemlouvají, že strom nebude vypadat dobře. Ale že když na tom někdo trvá, tak že ok, ale napřed musí strom zaplatit. A že si pak všichni drbou hlavu, že se fakt na to měli vykašlat, že strom vypadá blbě a zkouší se to usmlouvat zpět.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 18:19

Karja tak to si mozu so sambom podat ruky. Sambo cez tyzden kupil stromcek. Zvykneme zdobit az na Stedry den, ale chvalabohu som podlahla natlaku mladsieho a rozbalili sme ho dnes. Kebyze mam toto riesit na Stedry den, tak ma porazi. Kokos co sambo kupil za obludu, som sa skoro rozplakala. 

Edit fotka

Trocha som ho ostrihala a primontovala vetvicky na hornu cast, tak nakoniec vyzera znesitelnejsie. Tiez som rozmyslala kolko tam ale vydrzia nez uschnu.

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:08

Ja mam stromek porad jeste zabaleny, jak ho zeť privezl. Vzdycky vybral krasny, tak doufam, ze me neceka nejake prekvapeni, zaznamenala jsem jen trochu delsi ten horni vyhonek, ale to neva, to se da ustrihnout nebo zamaskovat hvezdou.

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:10

Mrakoplas to je dobrý chundeláč!

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:11

999 muj radsi na vikend odjel

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:19

Mrakoplas

No ale tohle to musel vybírat poslepu ne?

TabeaNo co k tomu dodat no!

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:31

My uz dokonce strom odstrojili. Posledni roky mivame postupne dva. Ale letos ten prvni opadal asi po tydnu, muz zapomnel zapnutou podlahovku dlouhodobe. My prijeli po tydnu od mamky s ze stromu zbyl jen skelet . Jinak my mame pravideln prorezy ze zahrady, takovy ten nalet u lesa. Moje nej kamoska tomu rika soutez o nejhnusnejsi strom a ze s ekazdy rok zase prekonavame. 
Venku uz mame koupenou jedli ale tam mam taky stiznost. Jsou strasne huste, neni tam vubec prostor mezi patry na ty moje velke sklenene ozdoby. Takze ja cilene vyhledavam nejvetsi koste, idealne opelichane...jednou jsem mela tu krasnou hustou jedli a bylo to tak na omotani svetylky maximalne

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:31

Mrakoplas ten musel byt tim vyhohem otocenej k plotu, to si jinak nedovedu vysvetlit

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:36

Ale jak koukam na strom vyse, tak zlatej plevel ze zahrady 

Ovsem pridavam detail ukotveni, manzel je velmi tvorivy a tohle obzvlastneni stoji za pozornost

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:38

Karja monis bohuzial nie, to je proste sambo. Mali tam same taketo patvary, ale jemu sa nechcelo ist inam (5minut autom), tak vraj vybral najkrajsi co tam bol

Dnes mi sestra pisala, ze dnes tam hentych chudakov vypredavaju za 10 eur, lebo to samozrejme nikto nekupuje (okrem nas). A doviezli tam novu varku peknych.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:40

Jos nahodou aky pekný! 

Ale aj ten nas po upravach a nazdobeni vyzera znesitelne :)

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:43

Jos to je taková klasika, dnes jsme byly na takové vánoční prohlídce a přesně tyhle tam měly a říkala jsem si, že to má taky něco do sebe a prostě nenastve te to tak jako zprznena kavkazská jedle:D, prostě to už ty nedokonalosti má;-)

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 20. prosince 2025 19:44

Jos nahodou me se tyto prirodni smrky libi vic, nez ty dokonale jedle, co kupujeme my. Driv jsme mivali z naletu z naseho lesa, ale ty stromy uz jsou velikostne na levelu historky od Garfie