No ja mam takovou kombinovanou stiznost Zuzuli a Garfie. Jsem uz pres mesic v Praze, na vikendy jezdím domů a to je i důvod, proč jsme slavili Vánoce minulý víkend. A zbytek familie si v neděli hrál s hračkama, včetně muže, a já jak debil lítala z patra do obytňáku, ať nabalím co nejvíc věcí, abychom mohli v pátek vypadnout na jih. Každý den sedím u počítače hrubě do 10 a více, včera jsem po cestě na byt ani muži nevolala, protože jsem byla fakt grogy. Tak ne že se naštval, že čekal že zavolám po cestě domů, protože čekal že se ozvu a že by potřeboval pomoct aspoň po telefonu
já mám dneska zkoušky, opravdu jsem neměla chuť o půl 11 v noci řešit problémy, ketré kdyby mi sepsal do WhatsAppu, tak má za 2 minuty odpověď a přes den. A když balím komplet já, tak se ho taky do prčic nevyptávám na každou kravinu, jestli a co vůbec brát s sebou! Stačí přece pasy, doklady pro psa, a na všechno ostatní je Mastercard![]()
Stěžovací vlákno
rasaNori a tvuj muz neumi telefonovat, kdyz uz neumi/nechce napsat? Oni jsou jak mali nekdy. Ja byla na vikend pryc a muz mi v nedeli odpoledne volal, jestli ma neco koupit. Ja asi vidim do kuchyne do lednice 120 km daleko, co tam je a co snedl.
Kokoska on ma prakticky telefon prirostly k uchu, takze me nastval dvojnasob. Ja mu jeste v 10 vecer psala jestli spi a ze za chvíli vyrážím domů a neodpověděl tak jsem měla za to že už není na příjmu![]()
rasaNori co z tebe bude po zkoušce? Bude info v Radostném?
Makara prosim te ani ne, ale bylo mi řečeno že se doma nudim, tak bych se sebou mela neco delat:D Tak jsem se na mesic odstehovala do Prahy, aby videl jak se doma nudim...
rasaNori na měsíc do Prahy ,ty jsi žena činu . ![]()
Tak Betty no, a drahy je po mesici s detma, skolou, praci, domem a zveri zraly na cvokarnu:D A jsem potvora a preju mu to!
continuity on to asi puvodne myslel jako ze pro me to bude lepsi, kor kdyz mi tu Prahu odkyval, ale asi si to nedovedl moc predstavic. A prodlouzit si to bohuzel nemuzu:(
rasaNori pardon, ale fakt se tady směju, tak hlavně aby si to muž dobře zapamatoval, jak to vypadá, když to nudění se přehodíš na něj ![]()
rasaNori ty vogo, voni jsou fakt jinej živočišnej druh
rasaNori jestli ty nepotrebujes jeste medvidka myvala, aby ses nenudila!
Dcera byla doma tyden s detma, ktere stridave z horecky blily a tekla jim krev z nosu, snazila se po vecerech udelat neco do prace a pres den nejak pofackovat tu domacnost, muz taky lehl a pak kdyz se prospal z nejhorsiho, pry se zeptal, proc se porad tvari tak zakysle. No, chlap zije, ale neni to tam porad jeste uplne dobry.
rasaNori Taky dáreček....
U nás to dopadlo překvapivě dobře, protože po Izraelcích se pochlapili i Číňani a vrátili velkou část letenky, v to jsem vůbec nedoufala...asi jim muž řekl, že má doma pěknou megeru. ![]()
Makara prosim te ani ne, ale bylo mi řečeno že se doma nudim, tak bych se sebou mela neco delat:D Tak jsem se na mesic odstehovala do Prahy, aby videl jak se doma nudim...
bravo![]()
Ale aby to nevypadalo jako ze jsem si frajerka dupla, a já mizím, tak se tu nejak popasujte, proste jsme se dohodli, mě to stálo snahu naučit jezdit prvňacku a druhacku do školy MHD no a on na měsíc přišel o teplo domova a musel si poradit s vydatnou pomoci po telefonu:D A je spousta chlapů kteří by to nedali...
rasaNori tak palec je i za to dohodnutí....takových párů neni mnoho
rasaNoriHustý, no však jen na sobě pracuj:D
Tak to mě muž spíš doma jen chválí, ale víte jak... slovy se člověk nenažere nebo jak to říct, kolikrát mě to spíš jako štve, že se to zaplacne tema pochvala a hotovo. Teď má i novinku, že mi říká, že jsem tam šikovná a kolik toho dělám pro rodinu, že bych si i nějakýho milence zasloužila a nemohl by mi nic říct. A to je pravda ale! Ale nenašla jsem ještě a nechce se mi:D
rasaNori Skvělý! Víc takových akcích. On se to naučí, jen ať je samostatný.
Karja To jeden kamarád dost často z legrace říkal, jen ať si manželka najde milence, protože "Kdo orá pole mé, šetří pluh můj!". Přišlo mu to děsně vtipný a cítil se hodně jistý svou ženou. Ale když na to došlo, jel milenci rozbít hubu ![]()
notna Tak postavil se k tomu čelem:D
Karja Mě štve, že mě nechválí.
Nebo jen tak neadresně. Vím, že bych se měla umět pochválit sama... možná si to dám jako předsevzetí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje